Kategoriarkiv: Ukategorisert

No 85

Jeg digger den sportye trenden som er veldig aktuell denne sommeren, med caps på hodet, joggesko på beina og tøffe overdeler med tall på. Nedenfor har jeg funnet to topper fra Nelly Trend som jeg har veldig lyst til å klikke hjem. Den finnes også i rød, men den er dessverre utsolgt for øyeblikket. Håper den snart kommer inn igjen! Hvis ikke blir nok én av disse min veldig snart..

Du finner de her til kun 149,- pr. stk.

 Inspirasjon:

Kilde: Stockholm-streetstyle.com 

EN BLONDEDRØM

Jeg synes det er noe magisk over denne kjolen fra Ida Sjöstedt. I begynnelsen var jeg litt skeptisk til den, men nå elsker jeg den!

Fra Nelly.com her.

Den svenske bloggeren, Ida Rislöw, hadde på seg denne kjolen på en Elle-fest i vinter, og så helt fantastisk ut. Personlig dukker det nok ikke opp noen anledninger der jeg kan bruke denne kjolen, ikke i nærmeste fremtid ihvertfall, så det får heller bli med drømmen..

Den fine og inspirerende bloggen hennes finner du forresten her.

NESTEN JULEFERIE

Nå har jeg kun én innlevering igjen før jeg endelig kan ta JULEFERIE! Dette semesteret har gått skremmende fort, og det er rart å tenke på at jeg allerede er halvveis i bacheloren min. I morgen skal det feires med et stort julebord med venninnene mine, og det gleder jeg meg veldig til. Da skal finkjolen på, champagnen poppes og stemningen toppes (dagens lille rim..). Som jenter flest har jeg garderoben full av kjoler, men selvfølgelig ingenting å ha på meg i morgen. Mest av alt har jeg lyst til å kjøpe meg noe nytt, men jeg skal prøve å være litt økonomisk og bruke noe jeg allerede har hengende i skapet.

Dersom jeg kunne velge, noe jeg selvfølgelig ikke kan, hadde jeg kjørt samme antrekk som Sienna Miller har på seg her..

..eller kanskje som Diane Kruger har på seg her, bare med svart strømpebukse til?

Hva jeg ender opp med får dere ihvertfall se i morgen :D

Oppdatering 1: VEDDEMÅLET

Nå er det litt over en måned siden jeg publiserte det første bildet av magen min på bloggen. Til de av dere som ikke har fått det med seg, så har jeg og to venninner inngått et veddemål om å trene oss til en six-pack frem til sommeren. Jeg kommer derfor til å publisere et nytt bilde av magen hver måned frem til juni for å se utviklingen underveis. Jeg har dessverre ikke fått trent så mye de siste ukene som jeg hadde ønsket på grunn av eksamensperioden, men kan likevel se en liten forskjell på magen. Spesielt på den øverste delen. Det er virkelig ingenting som hjelper bedre på treningsmotivasjonen enn når man ser resultater!

Desember 2011: 

Her ser dere litt bedre forskjellen mellom de to siste månedene..

November / Desember:

 Tror dere jeg klarer det? :D

LOVE AT FIRST SIGHT

 Pumps fra by Malene Birger, 2900,-

Hvis det er én farge du skal satse på i vår/sommer 2012, er det uten tvil GRØNN i alle nyanser. Derfor passer det meg perfekt at vi har fått inn verdens fineste pumps fra by Malene Birger på jobben i grønt, semsket skinn. Fargen er enda finere i virkeligheten og sitter som støpt på foten. Her snakker vi «love at first sight», og jeg gleder meg allerede til å sprade rundt med disse herlighetene på beina i sommer! Tenk så fin de blir til solbrune bein, lekre kjoler og tøffe shorts..

PÅFYLL MED TRENINGSKLÆR

Jeg gikk litt bananas da Sportsgalleriet hadde 25-50% på hele butikken for noen uker siden, og endte derfor opp med både nye løpesko, løpejakke, treningstights og t-skjorte. Alt er fra Nike, utenom skoene som er fra Mizuno. Jeg synes uten tvil at Nike lager det fineste treningstøyet, og begynner derfor å få en ganske grei samling av Nike-klær i klesskapet mitt etterhvert. LIKE!

Innkjøpene: 

På grunn av eksamensperioden jeg er midt inni, har jeg dessverre ikke fått tid til å trene så mye som jeg hadde håpet på i det siste. Derfor slo jeg til med en skikkelig hard treningsøkt på SATS i dag, og jeg kjenner at kroppen kommer til å bli skikkelig støl i morgen, spesielt magen. Deilig!

Trøtt jente. Fint treningstøy.

I morgen kan jeg forresten endelig vinke farvel til den lange etterveksten min. Gleder meg veldig til å bli fin på håret igjen!

PS: Nytt oppdateringsbilde om hvordan det går med «Prosjekt six-pack» kommer om ikke så lenge..