Kategoriarkiv: Personlig

SHOPPINGLISTE

Om nøyaktig 1 uke drar jeg til Danmark for å besøke noen av mine beste venninner som studerer der. Første stopp er Odense, deretter blir det noen dager i København. Selv om jeg kjøper mye klær og sko gjennom jobben, synes jeg at shopping i utlandet er ekstra stas.

Nedenfor har jeg satt sammen en liten kollasj med ting jeg ønsker meg akkurat nå.

Kollasjer16

1. Jeg har faktisk ikke en enkel, hvit skjorte med krage i garderoben min, så det må jeg få gjort noe med. Denne er fra H&M.

2. Siden jeg kun har solbriller med sort ramme, står noen i brun torto høyt på ønskelisten. Disse er fra Victoria Beckham.

3. Jeg som elsker ruter må jo ha et rutete skjerf i samlingen! Dette er fra Holzweiler og de har utrolig mange fine varianter denne høsten.

4. Jeg bruker nesten bare joggesko i hverdagen, og disse fra Nike synes jeg var skikkelig freshe!

5. Turtlenecks er et must denne høsten, og nå har jeg skikkelig lyst på en champagnefarget variant. Denne er fra Helmut Lang.

6. Jeg trenger en sort, liten veske med sølvdetaljer, og denne fra 3.1 Phillip Lim er helt perfekt!

Forrige gang jeg var på jentetur i Danmark er over to år siden, så dette gleder jeg meg veldig til! Bladde litt bakover i blogg-arkivet mitt i dag, og fant disse bildene fra turen:

køb

køb2

køb3

køb5

Gode minner :)

50 SPØRSMÅL

Jeg ble litt inspirert av Nettenestea sitt blogginnlegg der hun svarer på 50 random spørsmål, så jeg kopierte spørsmålene hennes og her har dere mine svar:

1. Hvor gammel er du om fem år? 30!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kjæresten og hunden min, Kaisa :)

3. Hvor høy er du? Ca. 160

4. Hvilken film så du sist? «Definitely, Maybe»

5. Hvem ringte du sist? Kjæresten

6. Hvem ringte deg sist? Jobben

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? ”Gjerne :) Hehe!» fra bestisen min.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer helt an på hvem jeg skal ringe til, men som regel foretrekker jeg å ringe.

9. Hva er ditt favorittsted? På hytten på Hjellestad og i New York.

new

Meg, Bibbi, Stine og Elisabeth i NY for 1,5 år siden. SAVN!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? I et fly høyt over bakken.. Flyskrekk delux!

11. Når så du moren din sist? På fredag

12. Hvilken øyefarge har du? Gråblå

13. Hvilken julesang er din favoritt? »Driving home for christmas». Den gir meg en skikkelig god julestemning!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift, og det har de vært i 40 år!

15. Når våknet du i dag? 7.30 ringte vekkerklokken min, men jeg slumret frem til klokken ble 7.45..

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? I Bergen med mann, barn og hund.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg har ofte hatt mareritt om at noen rundt med blir skadet og at jeg ikke klarer å slå inn nummeret til ambulansen på mobilen.. Skikkelig ekkelt!

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Denne :D

19. Hva er din beste egenskap? Hmm, Jeg er omtenksom og snill mot andre

20. Hva er din verste egenskap? Jeg kan ha en litt kort lunte til tider..

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det kommer helt an på årstiden, men stort sett sover jeg kun i trusen.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Tre, 1 stor og 2 vanlige.

23. Hva er det rareste du har spist? Kråkebolle på leirskolen i 5. klasse på barneskolen. Det smakte IKKE godt!

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar, MacBook Air

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barbeint om sommeren og tøflene mine fra UGG når det blir litt kaldere i luften. De er helt FA.N.T.A.S.T.I.S.K.E!

IMG_1418

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå er det sangen «Sleepyhead» fra Passion Pit som går på repeat på Spotify

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Ben & Jerrys, men jeg foretrekker hvetebakst fremfor is..

28. Hviken dessert er din favoritt? Crème Brûlée. Egentlig elsker jeg alt med vaniljesmak!

29. Den største premien du har vunnet? Vinner svært sjeldent, men da jeg var liten vant jeg en kjempebamse på et tivoli..

30. Liker du kaffe? Jepp, helt avhengig! Får faktisk hodepine om jeg ikke drikker kaffe om morgenen :/

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg spiser alltid havregryn med syltetøy og melk til frokost, så da trenger jeg ikke noe drikke ved siden av.. Med unntak av kaffe da!

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Jeg hadde egentlig ingen favorittlærere på vgs, men han jeg hadde i matte og fysikk første året var veldig flink!

33. Kan du spille poker? Nja, ikke sånn skikkelig poker.

34. Hva har du spist i dag? Havregyn med melk og syltetøy, sashimi med salmalaks og avocado, og lasagnerester fra i går.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Hmm, jeg vet ikke om han kan kalles en historisk person, men jeg har alltid vært veldig fasinert av Michael Jackson og musikken hans. Den andre personen er John F. Kennedy!

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRK P3.

37. Vil du ha barn? Ja, men ikke før om noen år..

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og litt fransk. Jeg synes det er veldig gøy å prate fransk når jeg er i Frankrike, spesielt etter 2-3 glass med vin..

39. Sover du på en spesiell side? Variere mellom å sove på magen og på siden.. Har egentlig ingen favorittstilling, men jeg sover nok mest på siden med det ene beinet over dynen..

IMG_1691

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet, selv om jeg synes det er litt skummelt med alt som befinner seg under vann..

41. Hva bruker du helst penger på? Mat, klær, interiør og reiser!

42. Eier du dyrebare smykker? Nja, det dyreste smykket mitt kostet 4500,- og er fra Camilla Prytz. Det fikk jeg i julegave av kjæresten min for mange år siden..

43. Hva er ditt favoritprogram på tv? Folkeopplysningen på NRK

44. Hva skal du gjøre i helgen? På fredag er det jobb, mens på lørdag skal jeg brygge øl med noen venninner. Dét gleder jeg meg til :D

45. Kan du stå på slalåm? Jepp, det lærte jeg når jeg var fire år gammel, men så gikk jeg over til å stå på snowboard. De siste årene har det gått mest i turski.

46. Hvordan imponerer man deg? Med en god dose humor, kunnskap og snillhet.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den som alle iPhone-eiere har..

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg ELSKER å gå på sopptur, synes påsken er den gøyeste høytiden og er allergisk mot nesten all øyesminke og leppeprodukter.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Noen tomater som ligger på kjøkkenbenken.

50. Er du sosial? Jeg kan virke ganske sjenert i starten, men jeg er egentlig ikke det når man først blir kjent med meg. Jeg elsker å være sammen med gode venner, men jeg har heller ingenting imot å tilbringe en kveld alene heller..

EN NY BLOGGSTART

Long time NO see! Ja, nå er det faktisk nesten et halvt år siden jeg oppdaterte denne bloggen sist. Jeg vet ikke helt hvorfor det ble sånn, men jeg tror at mangel på tid har vært den største årsaken. For det er faktisk veldig tidkrevende å oppdatere en blogg daglig med ny inspirasjon  - ihvertfall hvis man jobber fulltid ved siden av og i tillegg har hovedansvaret for jobben sin blogg. Men til syvende og sist er klær og mote én av mine største lidenskaper, og jeg synes det er utrolig kjekt å kunne inspirere både meg selv og dere med mote, antrekk, mat og interiør på et litt mer personlig plan.

Det jeg egentlig prøver å få frem, er at jeg føler tiden er moden for å starte denne bloggen igjen. Motivasjonen er ihvertfall på topp, så får dere heller være litt tålmodig med meg om jeg ikke alltid klarer å være like aktiv her inne. Jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste!

IMG_3449

Dette bildet er tatt til bloggen infinityblogg.no som jeg har ansvar for å oppdatere daglig med nyheter vi har fått inn i butikken, innkjøp, antrekk og andre gøye happenings. INFINITY er en skikkelig snopebutikk med bare fine ting som jeg selv har vært med å plukke ut. Det har rett og slett blitt min lille baby.

COMEBACK

Nå er det nøyaktig 1 måned og 8 dager siden forrige gang jeg oppdaterte bloggen. Mye har skjedd siden sist og jeg har blant annet blitt tante til en nydelig liten jente. Selv om tiden ikke alltid strekker helt til, har jeg veldig lyst til å få litt fart i denne bloggen igjen. Jeg kan ikke love at den blir oppdatert hver dag, men jeg vil ihvertfall prøve å titte innom ganske ofte med fine og inspirerende blogginnlegg – både på mote- og interiørfronten. Jeg har også endelig fått snekret sammen en liten film fra da jeg var i New York i mars, så den gleder jeg meg til å vise dere.

IMG_1709

Bildet over er fra Spania i sommer, og jeg kunne gjort masse for å dra ned dit igjen akkurat nå. Litt sol og varme hadde gjort godt for både kropp og sjel kjenner jeg..

Som dere kanskje også ser hatt det blitt litt endringer på bloggen i det siste. Det er ikke 100% ferdig ennå, men jeg hadde ikke klart det uten god hjelp fra søte Lill Pastill. Sjekk ut den fine bloggen hennes HER. Jeg kan garantere for god stemning og masse inspirasjon.

This call for a celebration

Etter mange uker med intensiv skriving av både hjemmeeksamen og bachelor, kan dere tro at jubelen var høy da vi endelig ble ferdig og kunne takke for 3 fine år på BI. Jeg sitter igjen med utrolig mange fine minner fra studietiden, men jeg merker også at jeg er veldig klar for å starte på mitt neste kapittel i livet, enten det blir i Bergen eller et helt annet sted i verden…

Et ganske mislykket forsøk på et hoppebilde når vi leverte bacheloren på torsdag, men humøret var ihvertfall på topp, hehe!

Fra eksamensfesten samme dagen. Her med Elisabeth x 2 :)

 På lønnings»pils» med fine jenter fra jobben på fredag

Elisabeth, meg og Siri

Anita – alltid like fin og blid!

Bildene er hentet fra instagramprofilene @tittibruvik og @bymalenebirgerbergen :)

Kundekveld hos Berthas

I går var jeg på kundekveld hos interiør- og klesbutikken Berthas som ligger i Vaskerelven sammen med min roomie og hennes storesøster. De hadde utrolig mye fint – både klær og interiør – så jeg knipset litt bilder som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.

Elsker disse koppene!

Denne hvite skålen fra Bloomingville til 399,- var det eneste som ble med meg hjem. Synes den var så fin, og så kommer den til å passe perfekt til stuebordet mitt som jeg får veldig snart. Da skal dere endelig få se litt bilder av stuen min også..

Nå er det under 1 time til jeg får utlevert hjemmeeksamen, så den neste uken kommer til å bli veldig travel. I tillegg holder jeg på å skrive bacheloroppgave i Retail Management, så frem til 6. juni blir det ikke tid til så mye annet enn skole. Ser frem til å bli ferdig med mine 3 år på BI, men samtidig litt skummelt å skulle starte på et nytt kapittel i livet..

Følg meg i New York på instagram @tittibruvik

Kofferten er nesten ferdigpakket, og i morgen setter jeg meg endelig på flyet som skal ta meg til New York City. Jeg skal innrømme at jeg er ganske stolt over pakkeferdighetene mine denne gangen, så jeg har god plass til å shoppe masse uten at det blir overvekt (bank i bordet!). For å ha minst mulig med meg på reisen, har jeg bestemt meg for å la dataen ligge igjen hjemme. Det blir med andre ord vanskelig å få blogget når jeg er der, men på instagram kommer jeg til å oppdatere flere ganger daglig. Gøy hvis dere vil følge meg der på @tittibruvik. Når jeg kommer tilbake igjen blir det store oppdateringer på bloggen der jeg blant annet kommer til å vise dere alt jeg har kjøpt + mye, mye annet gøyt :)

Favorittjakken min fra Cubus blir selvfølgelig med til New York!

Og dere, legg gjerne igjen brukernavnet deres på instagram i kommentarfeltet slik at jeg kan følge dere også :)

Moonlegs

Bukse Designers Remix // Genser «Tone for Designers Remix» // Sko Acne // Veske Balenciaga

Her ser dere gårsdagens jobbantrekk fra da vi fikk besøk av Tone Damli i butikken vår. Anledningen var selvfølgelig lanseringen av hennes samarbeidskolleksjon med Designers Remix Collection. Personlig liker jeg kolleksjonen veldig godt, så det er veldig gøy at den har blitt så godt mottatt hos våre kunder på INFINITY også.

Jeg kommer til å legge ut litt flere bilder fra kvelden på bloggen til INFINITY i løpet av dagen, infinityblogg.no. Ovenfor ser dere en glad INFINITY-gjeng :)

Long time, no see

Jeg kan ikke akkurat skryte på meg at jeg har vært flink til å oppdatere bloggen de siste ukene, men sånn blir det når jobb og skole tar så mye tid som det gjør. Det er derfor ubekrivelig deilig med en frihelg hvor absolutt ingenting står på agendaen. I skrivende stund ligger jeg som et slakt på sofaen med Friends i bakgrunnen. Blir aldri lei den serien selv om jeg har sett alle episodene minst fem ganger før!

På mandag lanseres Tone Damli sin samarbeidskolleksjon med Designers Remix, og vi får inn nesten hele kolleksjonen på Infinity. Det er bare til å glede seg, for det kommer MASSE fint! Onsdag 13. februar får vi besøk av Tone Damli selv fra 17-19 i butikken, så da må dere gjerne ta turen innom oss :)

NEW YORK + ALEXANDER WANG

Jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg skal til New York i mars. Jeg reiser sammen med klassen min, og blir vekke i hele 9 dager. Selv om jeg gruer meg veldig til flyturen, ser jeg veldig frem til å spasere gatelangs i NY igjen. Det er 4,5 år siden sist jeg var der, og da gikk jeg rundt med brukket fot og krykker etter et lite uhell som skjedde uken før jeg dro.. Maks uflaks!

Vi skal på en del bedriftsbesøk når vi er der, men får også mye tid til shopping. Én av shoppinghøydepunktene blir å besøke Alexander Wang butikken i Soho. Det er uten tvil mitt favorittmerke når det kommer til klær, sko og vesker!

 Bilder av Alexander Wang butikken i Soho

Akkurat nå har jeg disse to tingene fra Alexander Wang høyt oppe på ønskelisten min:

 Tri-Fold Bag

Kori Ankle Booties