Kategoriarkiv: I min garderobe

NIKE DUNK SKY

Jeg har fått et nytt par med Nike i samlingen min. Disse blir blant annet med meg i kofferten når jeg reiser til Copenhagen Fashion Week med jobben i slutten av måneden. Jeg liker at de gjør meg litt høyere, men samtidig er superkomfortabel på foten! Perfekt når vi skal sykle og vandre mellom messer, showroom og motevisninger.. Å som jeg gleder meg!

IMG_1580

IMG_1575

NIKE DUNK SKY

OLD FAVOURITES

I dag har jeg tørket støv av mine gamle over-knee støvletter fra Bianco, og gleder meg til å ta de i bruk igjen etter noen års pause. De kommer til å bli flittig brukt sammen med store og myke strikkegensere fremover.

IMG_4098

Bedre bilder av dagens antrekk kommer i morgen. Nå er det Breaking Bad med min kjære som står på agendaen. Elsker den serien!

Wearing my favorites

Jeg har fått fullstendig dilla på skjorter og collegegensere den siste tiden, og bruker det så og si hver eneste dag. I tillegg har jeg alltid vært en jeansjente, så dette antrekket beskriver stilen min ganske godt akkurat nå.

Skjorte H&M // Genser Tone for Designers Remix // Jeans Met // Neglelakk Deborah Lippmann

Apropos denimskjorter, så har både Cubus og H&M mange fine i butikk nå. Spesielt sistnevnte har et veldig stort utvalg til veldig fine priser.

H&M // Cubus

VESKEDILLA

Jeg er nok over gjennomsnittet interessert i vesker, og har de siste årene opparbeidet meg en rimelig grei veskesamling bestående av få, men dyre deisgnersvesker av høy kvalitet. Favorittmerkene er Alexander Wang, Mulberry og Balenciaga, og så har jeg selvfølgelig – som jenter flest – lyst til å være en lykkelig eier av en klassisk Chanel i løpet av livet også. Mitt neste veskekjøp derimot blir mest sannsynlig en svart Balenciaga City, og jeg har allerede startet sparinger!

Samlingen min:

1. Marc by Marc Jacobs, Classic Q Aidan

Min første designerveske som jeg fikk av mine foreldre til 20-årsdagen. Den har vært flittig brukt siden, både som skoleveske og reiseveske.

2. Mulberry, Tillie Tote

Denne vesken brukte jeg nesten hele månedslønnen min på, og ble kjøpt da jeg var på jentetur til Wales i 2011. Jeg synes den er fantastisk fin, men har dessverre ikke fått brukt den så mye som jeg hadde trodd. Har derfor vurdert å selge den, men jeg vet ikke helt om jeg klarer det..

3. Alexander Wang, Rocco

Denne vesken kjøpte jeg brukt gjennom Finn.no, og sparte naturligvis mye penger på det. Jeg har vært superfornøyd med den, og er absolutt den vesken jeg bruker mest akkurat nå.

4. Mulberry, Lily

Denne er det siste tilskuddet til samlingen min, og ble kjøpt da jeg var på jentetur til København i februar. Størrelsen er helt perfekt når du ikke trenger å ha med deg så mye, og har blitt en fast følgesvenn når jeg skal i besøk, eller noe annet kjekt der jeg pynter meg litt ekstra.

PLANLEGGER ÅRETS SISTE ANTREKK

Jeg liker å pynte meg litt ekstra på nyttårsaften, og bruker derfor litt ekstra tid på å planlegge hva jeg skal ha på meg på den dagen. I år har jeg valgt å være litt økonomisk ved å bruke noe jeg har hengende i skapet fra før av…

Årets kjolekandidater:

Grønn kjole fra Lipsy, rød kjole fra Raer og svart kjole fra by Malene Birger

Både den svarte og den grønne kjolen har jeg brukt ved tidligere anledninger, mens den røde har jeg aldri brukt før. Jeg heller derfor litt mot sistnevnte og tror jeg kommer til å ende opp med den i morgen.. Resultatet får dere ihvertfall se i morgen!

——

Søte Luisa bak denne fine bloggen har forresten skrevet et superkoselig innlegg om meg på bloggen sin..

Tusen, tusen takk Luisa. Jeg setter utrolig stor pris på det! Hele innlegget hun skrev om meg finner dere her.