Kategoriarkiv: På ønskelisten

EFVA ATTLING

Jeg har virkelig fått øynene opp for smykkene til Efva Attling den siste tiden. Under har jeg plukket ut mine absolutte favoritter fra kolleksjonene hennes, og som dere kanskje ser så foretrekker jeg enkle og stilrene smykker i sølv. Prisene ligger på ca. 1000 kroner (pluss/minus), med unntak av cuffen på det nederste bildet som koster litt over 2000 kroner. Jeg tenkte jeg skulle ønske meg noen av disse smykkene av kjæresten min til jul, og da synes jeg de som heter «Twosome» hadde vært ektra koselig å få..

Desktop153

Desktop154

Kollasjer21

www.efvaattling.se

ØNSKELISTE TIL JUL: INTERIØR

Jeg har begynt på ønskelisten min til jul, og har allerede funnet masse fint. Under ser dere noen av ønskene mine, blant annet de tøffe bildeprintene fra Francisco Valle. Jeg kom tilfeldigvis over siden hans da han likte et av bildene mine på instagram, og jeg falt pladask for fargekombinasjonene han bruker. De hadde passet P.E.R.F.E.K.T inn i leiligheten min!

Desktop130

1. Høyttaler fra Geneva // 2. Salt- og pepperbøsse fra Menu // 3. Kaffekopper fra Pantone // 4. Stol fra HAY //        5. Lysestaker fra Kähler

Desktop132

Bilder til veggene fra FranciscoValleArt.com 

Hva ønsker du deg til jul?

Louis Vuitton: Pochette Métis

Jeg har et litt sånn hat/elsk forhold til veskene fra Louis Vuitton. Jeg liker at de er tidløse, eksklusive og laget av god kvalitet. Det jeg derimot ikke liker er at det finnes tusenvis av kopier på markedet – både gode og dårlige -, og at man ser altfor mange på gaten med en Louis Vuitton-veske i hånden.

Likevel har jeg klart å forelske meg i LV sin Pochette Métis. En tidløs hverdagsveske som rommer alt man trenger av nødvendigheter som lommebok, nøkler, mobil etc.

pochette

ph: pinterest.com

Desktop1091

po

in

Er det forresten noen av dere som har noe erfaring med denne vesken? Let me know :)

Lovecoats

Denne herligheten av en jakke fikk vi inn på jobben i går, og jeg har SÅ lyst på den! Blåfargen er helt nydelig, og jakken blir perfekt å kombinere med lyse blondekjoler og plagg i denim fremover. Den er fra Designers Remix og heter noe så fint som Lovecoats. Det må jo være et tegn..

love

Sneakers on my mind

At joggesko har blitt trendy, er det nok flere enn meg som liker. Jeg bruker daglig mine svarte Nike free joggesko på jobben, men skulle gjerne utvidet samlingen min litt. Denne varianten i sølv synes jeg er helt rå, og står øverst på min ønskeliste over joggesko akkurat nå.

ph: wheredidyougetthat.com

nike

silver

Nike Air Max i «Liquid silver»

Noen som vet hvor jeg kan få tak i de forresten?

På ønskelisten: Denim skirt

Jeg har ikke brukt dongeriskjørt siden jeg gikk på ungdomsskolen, og det begynner å bli ganske mange år siden nå. Egentlig ganske rart da jeg ser på meg selv som en skikkelig jeans-jente som bruker dongeriplagg daglig på alt fra bukser og shorts til skjorter. Dongeriskjørt ser jo så fresht ut, så akkurat nå finner du det øverst på ønskelisten min. Jeg har funnet et fra Samsøe som jeg synes er helt perfekt, så det tar nok ikke lang tid før det må bli mitt. Det eneste som mangler da er litt varmere vær ute..

Desktop62

Litt inspirasjon til stylingen

Collages31

Lily Donaldsen // Rihanna

Desktop61

Miranda Kerr

Desktop63

Antrekket over har jeg satt sammen selv, og er én av mange måter jeg ville stylet skjørtet på. Både t-skjorten fra H&M og de røde skoene fra By Malene Birger har jeg i garderoben fra før av, så nå gjenstar «bare» skjørtet fra Samsøe og vesken fra Givenchy *drømme drømme*.

På ønskelisten: GIVENCHY x 2

Givenchy er et merke som jeg virkelig har fått sansen for i det siste, og jeg synes spesielt veskene deres er helt nydelige! Øverst på ønskelisten min akkurat nå finner du Givenchy Obsedia og Givenchy Nightingale. To perfekte vesker i mine øyne!

Givenchy Obsedia

givobsedia ph: socialbliss.com

Givenchy Nightingale

nette2

ph: nettenestea.com

Hvilke ville du valgt?

Titti tipser: Kashmir på budsjett

Jeg gikk gjennom herreavdelingen til H&M for noen dager siden, og stoppet tilfeldigvis ved et bord med enkle strikkegensere i fargene rød, grå, beige og blå. Jeg tok en nærmere titt på de som lå der og så til min store overraskelse at de var laget av 100% kashmir. Kashmir er noe av det mest behagelige man kan ha på seg og klær i den kvaliteten har vanligvis en ganske høy prislapp. Disse genserene derimot kostet kun 799,- og er i mine øyne et skikkelig kupp! Jeg synes disse fungerer fint som unisex, og har derfor bestemt meg for å bestille begge nedenfor. Gleder meg til å få de i posten!

Collages12

Kashmirgenser med rund hals finner du HER og med V-hals HER

Klærne på herreavdelingen til H&M har generelt bedre kvalitet enn på dameavdelingen, så du finner også andre klær i blant annet 100% merinoull der. DET kan jeg like!

Trend: Turtleneck

I høst vil jeg investere i en myk og god genser med høy hals i enten grått eller creme. Jeg surfet litt rundt på nettet etter inspirasjon, og fant flere fine antrekk fra mine topp 3 stilikoner; Elin Kling, Olivia Palermo og Miranda Kerr.

mustard

Collages9

Elin Kling / Pintereset

Desktop47

Olivia Palermo

Desktop48

Miranda Kerr

Jeg skal innrømme at Elin Kling så helt smashing ut i sin sennepsgule genser, selv om det er en farge jeg egentlig ikke er så fan av.. Miranda Kerr ser også helt fantastisk ut – som alltid – i sine helsorte antrekk. På jobben har vi en chunky variant i creme fra Designers Remix som jeg egentlig liker utrolig godt. Den finnes også i mørkeblått, men jeg holder en knapp på denne fargen.

theresas

ph: infinityblogg.no

Legg gjerne igjen en kommentar dersom dere vet om noen andre fine :)