Kategoriarkiv: Video

Video: NEW YORK 2013

E.N.D.E.L.I.G fikk jeg snekret sammen en liten film fra da jeg var i New York i mars. Jeg synes resultatet ble ganske bra, og er faktisk litt stolt over at jeg klart dette helt alene ettersom jeg ikke finnes teknisk. Filmen er laget i iMovie om noen skulle lure.

SNURR FILM (husk å sett den på 720hd for best bilde)

Fordelen med riktig undertøy

Jeg kom over denne videoen på Minmote som demonstrerer hvor viktig det er med riktig undertøy under kjoler, spesielt de som er litt tettsittende. Med skikkelig undertøy får man strammet inn og løftet opp der man har behov for det.

Som de fleste av dere sikkert har sett, har jeg en konkurranse gående på bloggen der jeg deler ut to sett med shape-wear undertøy fra Cubus. Vinnerene trekkes i morgen, så du har fremdeles muligheten til å delta HER.

ÅRETS SOMMERSANG

Denne sangen spilte de overalt i Cannes, og gir meg en skikkelig godfølelse. Nå går den på repeat på Spotify, og det kommer den til å gjøre hele sommeren.

Lykke Li – I Follow Rivers ( The Magician Remix )

TRENINGS MOTIVASJON

Ingenting er bedre enn å starte den nye uken med en treningsøkt enten ute eller inne. Dersom du synes det er vanskelig å komme igang, kan jeg tipse om at Youtube har mange motiverende videoer som får deg til å løfte på rumpa og hoppe inn i treningstøyet. Personlig får jeg masse treningsmotivasjon av å se på Victoria’s Secret englene, og denne videoen hvor Candice og Adriana viser bikinimoten for 2012 er absolutt ingen unntak!

Er du ikke enig?

VIDEO: Effektiv Mageøvelse

Dette er uten tvil min favorittøvelse om dagen, og gjør den nesten hver gang jeg er på treningssenteret. Siden jeg har lovet dere noen treningsvideoer, fikk jeg Ina til å filme meg sist gang vi trente sammen. Jeg skal innrømme at jeg ikke føler meg særlig komfortabel foran filmkameraet, spesielt ikke når jeg er svett og sliten etter en hard treningsøkt, men det får heller gå. Håper dere finner litt inspirasjon i den ihvertfall!

Slik gjør du:

  1. Start med begge beina i en 90 graders vinkel
  2. Senk de sakte ned til gulvet og opp igjen til startsposisjonen
  3. Dette gjør du enten 12 eller 15 ganger, alt etter hvor mye du orker
  4. Til slutt tar du begge beina ned til bakken og «krysser» de oppå hverdandre i et rolig tempo i 15 sekunder.
  5. Ta ett minutts pause, og gjør alt én gang til, men denne gangen med 20 sekunder istedenfor 15 på den siste delen.
  6. Totalt skal du gjøre 3 sett, med 12-15 repetisjoner på hvert sett. På det siste settet bruker du 30 sekunder istedenfor 20 på den siste delen.
Spør meg hvis du lurer på noe :)