Kategoriarkiv: Konkurranse

Vinneren av konkurransen + ferieplaner

Først og fremst vil jeg takke alle som har deltatt i konkurransen om å vinne et smykke fra Marc by Marc Jacobs og lagt igjen supersøte kommentarer. Dere er jammen meg snille! For å gjøre det mest mulig rettferdig har jeg trukket vinneren med lodd.

Premien:

Og vinneren av smykket er…….MaritBE. Gratulerer så mye! Jeg sender deg en mail :)

———————

Og så over til noe helt annet. Sommerferien er endelig i boks og i år går turen til Spania, nærmere bestemt Barcelona og Albir. 26. juni tar jeg og fire andre flyet ned til Barcelona og blir der frem til 1. juli. Så tar vi toget videre til Albir og blir der til 6. juli. I Albir skal vi bo i leiligheten til familien min, mens i Barcelona skal vi bo på hotell. Vi har ennå ikke funnet ut hvor vi skal bo, så dersom dere har noen tips til et sentralt og fint hotell til en overkommelig pris, må dere gjerne legge igjen en kommentar.

*drømmer meg vekk til sol, varme og brun hud*

Konkurranse: Vinn smykke fra Marc by Marc Jacobs

Da jeg var i New York i mars, kjøpte jeg to like smykker fra Marc by Marc Jacobs. Det ene skal jeg beholde selv, mens det andre tenkte jeg å dele ut til en heldig leser. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å legge igjen en hyggelig kommentar på bloggen. Vinneren trekker jeg på søndag.

Lykke til :D

Fordelen med riktig undertøy

Jeg kom over denne videoen på Minmote som demonstrerer hvor viktig det er med riktig undertøy under kjoler, spesielt de som er litt tettsittende. Med skikkelig undertøy får man strammet inn og løftet opp der man har behov for det.

Som de fleste av dere sikkert har sett, har jeg en konkurranse gående på bloggen der jeg deler ut to sett med shape-wear undertøy fra Cubus. Vinnerene trekkes i morgen, så du har fremdeles muligheten til å delta HER.

Konkurranse: Vinn undertøy fra Cubus

I samarbeid med House of Comunication, deler jeg ut to lekre sett med shape-wear undertøy fra Cubus.

Undertøysettet består av «amazing le strapless BH» og «amazing le shaping brief truse», som er en bestselger hos Cubus. Både trusen og BHen er spesiallaget for å stramme inn og løfte opp på de riktige stedene. BHen har også avtagbare stropper som følger med, slik at du kan variere etter behov.

Sett 1: BH str. 75B og truse str. M (passer fra XS-M)

Sett 2: BH str. 75C og truse str. M (passer fra XS-M)

For å delta i konkurransen, må du legge igjen en kommentar der du blant annet skriver hvilket sett du ønsker deg. Vinneren trekkes om 1 uke. Lykke til!

PS: Dersom ingen av undertøysettene er i din størrelse, har du kanskje en venninne som hadde blitt veldig glad for nytt undertøy til jul? :)

Vinn «Pippa Grab» fra Modalu

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en fin konkurranse vi har arrangert på bloggen til jobben min. Premien er en lekker veske fra Modalu i fargen Shark (grå), og reglene for å delta er veldig enkle. Gå inn HER og legg igjen en kommentar der du forteller oss hva du ønsker deg mest fra INFINITY. Bloggen er full av lekre antrekk og nyheter vi har fått inn i butikken, så der er det masse inspirasjon å hente.

Flere kommentarer = Flere lodd = Større vinnersjanse

«Pippa Grab» fra Modalu i fargen Shark, verdi 2700,-  

Vinneren trekkes på mandag om to uker. Lykke til :D

VINN DITT DRØMMEANTREKK FRA BY MALENE BIRGER

På førstkommende fredag er det nattåpent på Lagunen Storsenter, og i den anledning kan du være den heldige vinner av ditt egenkomponerte drømmeantrekk fra By Malene Birger.

Konkurransen lyder som følger:

«Kom innom oss på By Malene Birger butikken før fredag 27. april kl 17.00, og registrer ditt favorittantrekk verdt opp til 5000 kroner. Vinneren blir trukket kl. 18.00, og premien blir da hele ditt utvalgte antrekk. Dersom du ikke vinner, kan du etter trekningen og frem til kl. 24.00, få 15% på drømmeantrekket ditt»

På nettsiden til BMB som du finner her, får du masse inspirasjon til forskjellige antrekk. Nedenfor har jeg plukket ut mine tre favorittantrekk som er hentet fra den siste kolleksjonen til By Malene Birger; Temptation Summer 12.

LYKKE TIL :D

VINN PIPPA VESKE FRA MODALU

Jeg tenkte å tipse dere om en super konkurranse vi har arrangert på bloggen til INFINITY (butikken jeg jobber på), der du kan vinne en lekker, svart veske fra det britiske merket Modalu. Pippa, søsteren til Kate Middleton, har allerede lagt sin elsk på denne vesken og det forstår jeg veldig godt. Den er både praktisk, klassisk og veldig, veldig fin, og er med andre ord den perfekte hverdagsvesken!

Pippa Grab Medium, verdi 2500,-

Delta i konkurransen her. Den heldige vinneren trekkes på julaften. Lykke til!