Kategoriarkiv: Random

50 SPØRSMÅL

Jeg ble litt inspirert av Nettenestea sitt blogginnlegg der hun svarer på 50 random spørsmål, så jeg kopierte spørsmålene hennes og her har dere mine svar:

1. Hvor gammel er du om fem år? 30!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kjæresten og hunden min, Kaisa :)

3. Hvor høy er du? Ca. 160

4. Hvilken film så du sist? «Definitely, Maybe»

5. Hvem ringte du sist? Kjæresten

6. Hvem ringte deg sist? Jobben

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? ”Gjerne :) Hehe!» fra bestisen min.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer helt an på hvem jeg skal ringe til, men som regel foretrekker jeg å ringe.

9. Hva er ditt favorittsted? På hytten på Hjellestad og i New York.

new

Meg, Bibbi, Stine og Elisabeth i NY for 1,5 år siden. SAVN!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? I et fly høyt over bakken.. Flyskrekk delux!

11. Når så du moren din sist? På fredag

12. Hvilken øyefarge har du? Gråblå

13. Hvilken julesang er din favoritt? »Driving home for christmas». Den gir meg en skikkelig god julestemning!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift, og det har de vært i 40 år!

15. Når våknet du i dag? 7.30 ringte vekkerklokken min, men jeg slumret frem til klokken ble 7.45..

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? I Bergen med mann, barn og hund.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg har ofte hatt mareritt om at noen rundt med blir skadet og at jeg ikke klarer å slå inn nummeret til ambulansen på mobilen.. Skikkelig ekkelt!

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Denne :D

19. Hva er din beste egenskap? Hmm, Jeg er omtenksom og snill mot andre

20. Hva er din verste egenskap? Jeg kan ha en litt kort lunte til tider..

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det kommer helt an på årstiden, men stort sett sover jeg kun i trusen.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Tre, 1 stor og 2 vanlige.

23. Hva er det rareste du har spist? Kråkebolle på leirskolen i 5. klasse på barneskolen. Det smakte IKKE godt!

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar, MacBook Air

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Barbeint om sommeren og tøflene mine fra UGG når det blir litt kaldere i luften. De er helt FA.N.T.A.S.T.I.S.K.E!

IMG_1418

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå er det sangen «Sleepyhead» fra Passion Pit som går på repeat på Spotify

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Ben & Jerrys, men jeg foretrekker hvetebakst fremfor is..

28. Hviken dessert er din favoritt? Crème Brûlée. Egentlig elsker jeg alt med vaniljesmak!

29. Den største premien du har vunnet? Vinner svært sjeldent, men da jeg var liten vant jeg en kjempebamse på et tivoli..

30. Liker du kaffe? Jepp, helt avhengig! Får faktisk hodepine om jeg ikke drikker kaffe om morgenen :/

31. Hva drikker du helst til frokost? Jeg spiser alltid havregryn med syltetøy og melk til frokost, så da trenger jeg ikke noe drikke ved siden av.. Med unntak av kaffe da!

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Jeg hadde egentlig ingen favorittlærere på vgs, men han jeg hadde i matte og fysikk første året var veldig flink!

33. Kan du spille poker? Nja, ikke sånn skikkelig poker.

34. Hva har du spist i dag? Havregyn med melk og syltetøy, sashimi med salmalaks og avocado, og lasagnerester fra i går.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Hmm, jeg vet ikke om han kan kalles en historisk person, men jeg har alltid vært veldig fasinert av Michael Jackson og musikken hans. Den andre personen er John F. Kennedy!

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? NRK P3.

37. Vil du ha barn? Ja, men ikke før om noen år..

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og litt fransk. Jeg synes det er veldig gøy å prate fransk når jeg er i Frankrike, spesielt etter 2-3 glass med vin..

39. Sover du på en spesiell side? Variere mellom å sove på magen og på siden.. Har egentlig ingen favorittstilling, men jeg sover nok mest på siden med det ene beinet over dynen..

IMG_1691

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet, selv om jeg synes det er litt skummelt med alt som befinner seg under vann..

41. Hva bruker du helst penger på? Mat, klær, interiør og reiser!

42. Eier du dyrebare smykker? Nja, det dyreste smykket mitt kostet 4500,- og er fra Camilla Prytz. Det fikk jeg i julegave av kjæresten min for mange år siden..

43. Hva er ditt favoritprogram på tv? Folkeopplysningen på NRK

44. Hva skal du gjøre i helgen? På fredag er det jobb, mens på lørdag skal jeg brygge øl med noen venninner. Dét gleder jeg meg til :D

45. Kan du stå på slalåm? Jepp, det lærte jeg når jeg var fire år gammel, men så gikk jeg over til å stå på snowboard. De siste årene har det gått mest i turski.

46. Hvordan imponerer man deg? Med en god dose humor, kunnskap og snillhet.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den som alle iPhone-eiere har..

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg ELSKER å gå på sopptur, synes påsken er den gøyeste høytiden og er allergisk mot nesten all øyesminke og leppeprodukter.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Noen tomater som ligger på kjøkkenbenken.

50. Er du sosial? Jeg kan virke ganske sjenert i starten, men jeg er egentlig ikke det når man først blir kjent med meg. Jeg elsker å være sammen med gode venner, men jeg har heller ingenting imot å tilbringe en kveld alene heller..

Tiden Flyr

Hei, dere! Tiden har virkelig flydd siden sist jeg var innom her. Merkelig å tenke på at det allerede har gått 2 uker siden jeg leverte bacheloren min. Siden sist jeg tittet innom har jeg kost meg på hyttetur, trening og på jobb. Vi har startet salget på INFINITY, så de siste dagene har det vært mye å gjøre. Jeg har også ansvar for bloggen til jobben fremover, og har allerede lagt ut noen antrekksbilder med klær fra salget som jeg liker veldig godt.

Flere bilder finner du på www.infinityblogg.no :)

Nå er det også kun 6 dager til jeg reiser til Barcelona og Albir, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Der skal jeg bare nyte livet og ikke ha en eneste bekymring i tankene :)

Siden sist..

Siden sist har skolen begynt igjen, i morgen fyller jeg 23 år og salgsbloggen er straks klar til å publiseres. Om 17 dager reiser jeg til Stockholm med mamma som er bursdagsgaven fra foreldrene mine, og om 21 dager ligger jeg på stranden i Spania sammen med kjæresten min. Høsten føles med andre ord ikke så veldig tung likevel!

Bildet er tatt siste dagen i London. Vil tilbake!

Jeg har forresten helt glemt å vise dere hva jeg fikk i 6 års gave fra kjæresten min da vi var i London. Et nydelig skjerf i burgunder i 100% ull fra Mulberry. I love love love it!

Resten av innkjøpene mine fra London viser jeg dere snart!

Magic Mike

 

Jakke Zara // Veske Balenciaga // Kjole H&M // Sko By Malene Birger 

Denne kvelden skal jeg tilbringe på kinoen for å se Magic Mike sammen med tre andre venninner. Forventningene er skyhøye, men etter traileren å dømme tror jeg ikke at jeg blir skuffet. Har du sett den kanskje?

Bryggefest

Strikkejakke Ra-Re // Sjørt Cubus // Topp Samsøe // Veske A. Wang // Sko Acne

Ikveld skal jeg på bryggefest for å feire fineste Stine som hadde bursdag i går. Gleder meg til å spise masse reker, drikke iskald øl og tilbringe kvelden med superfine mennesker.

Håper lørdagen deres blir minst like fin som min!

OUTFIT 010812

Jakke Zara // Bukse Tiger // Veske Balenciaga // Sko Acne // Topp 2ND Day // Smykke Camilla Prytz

Tenk at vi er i august allerede. Juni og juli har virkelig flydd av gårde! Hadde det ikke vært for at jeg har mye kjekt å se frem til i både august og september, hadde jeg blitt rimelig deprimert av tanken på at sommeren straks er over. Om 17 dager reiser jeg til London, om 29 dager har jeg bursdag, og i september skal jeg på shoppingtur til Stockholm og mest sannsynlig en uke til Spania også. Dét skal bli deilig, det!

GÅRSDAGENS ANTREKK

Bukse Designers Remix // Topp 2ND Day // Jakke Zara // Veske Balenciaga // Smykke Camilla Prytz // Sko Acne // Klokke Michael Kors // Solbriller Ray-Ban 

Dette ble gårsdagens jobbantrekk på INFINITY. Vi begynner å få inn altfor mye fint nå, så lommeboken min går en veldig farlig tid i møte. I tillegg fikk jeg bekreftet i går at jeg skal en uke til London med kjæresten + familien hans i august, så jeg får bare starte sparingen med en gang..

OUTFIT 200612

Skinnjakke DAY // Bukse Designers Remix // Genser Samsøe // Skjerf Kudibal     

Da stikker jeg en liten tur til byn for å spise middag med min kjære, og for å sjekke ut om jeg finner noen kupp på salget. Husk at du kan følge meg på instagram (tittibruvik) hvis du vil bli med «bak kulissene» ;) Og legg gjerne igjen din instagram også!

GÅRSDAGENS ANTREKK

 Jakke Zara // Kjole og clutch H&M // Sko Acne // Smykke Rives Island

Det ble en veldig fin feiring igår med ferske reker, vin og fine mennesker hjemme hos Elisabeth aka Dallis. Der ble vi sittene i mange timer og pratet om alt og ingenting, før vi til slutt vendte nesene våre mot byn. Det ble en relativt kort byntur for min del ihvertfall, som selvfølgelig endte på McDonald’s. Standard!

Formen idag er ikke overraskende ganske dårlig, men den begynner heldigvis å komme seg litt nå. Jeg må forresten vise dere hva jeg så da jeg satt på terrassen til Morten tidligere idag…

En gigantisk øgle :O Er det egentlig lov å ha slike reptildyr som «kjæledyr» hjemme? Fysj og fy!