Kategoriarkiv: Tips

MINE SKJØNNHETSPRODUKTER TIL HUDEN

Det er ikke ofte jeg skriver om hår, sminke og andre skjønnhetsprodukter på bloggen, men i dag tenkte jeg å tipse dere om mine beste produkter når det kommer til fuktighet og rens av ansiktet, samt fuktighetsprodukter til resten av kroppen. Dette er produkter som jeg har sverget til i flere år, og som jeg synes fungerer veldig bra til min hud. Jeg har en typisk normal/kombinert hud som trenger produkter som gir fukt, men som ikke gjør huden blank utover dagen.

EVERYDAY ESSENTIALS

Desktop139

1. Aquasource fra Biotherm: Denne ansiktskremen tilfører mye fuktighet til huden, men den lette gel-konsistensen gjør at huden ikke blir blank og fet utover dagen. Brukes hver morgen og kveld.

2. Seaweed Facial Wash fra The Body Shop: Dette er den eneste rensen jeg bruker, og jeg synes den dekker mine behov veldig godt. Jeg bruker den hver morgen og kveld sammen med vann, og huden kjennes myk, frisk og ren ut etterpå.

3. Lait Corporel fra Biotherm: Denne body-lotion har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og det er fremdeles en stor favoritt. Den trekker raskt inn i huden og tilfører mye fuktighet. Brukes på hele kroppen etter at jeg har dusjet.

4. Walnut Complexion Scrub fra Ole Henriksen: Denne ansiktsskrubben er helt magisk, og huden blir silkemyk etter en runde med denne. Brukes ca. 1-2 ganger i uken. Denne kjøper jeg på blivakker.no.

5. Glycinello håndkrem: Denne håndkremen hadde jeg ikke klart meg uten når det er skikkelig kaldt ute. Den er veldig fet i konsistensen og gjør tørre hender gode som ny igjen. Kjøpes på apoteket.

6. Leppepomade fra Savex: Ettersom jeg nesten ikke tåler noen leppeprodukter, er denne leppepomaden min redning om vinteren. Tilfører sprukne og tørre lepper masse fukt. Kjøpes på blant annet Vita.

Post Workout: Proteinshake

Nytt på treningsfronten er at jeg har begynt med proteinpulver etter hver treningsøkt. Tidligere har det gått i egg og andre proteinrike ting, men en proteinshake er etter min mening en raskere, enklere og bedre måte å få i seg proteiner på. Når man blander dette proteinpulveret med lettmelk, smaker det nesten som en sjokolademilkshake, og er ikke kunstig på smak slik mange andre varianter er.

IMG_0031

Jeg og roomien min gikk sammen for å kjøpe proteinpulver første gangen, og endte opp med denne pakken hos Gymgrossisten:

Skjermbilde 2014-04-09 kl. 12.45.54

Du finner den HER

Denne bestillingen ga oss 2 kg hver, og muligheten til å velge mellom flere ulike smaker. Jeg kan anbefale smaken sjokolade på det sterkeste!

PS: Dette er på ingen måter et sponset innlegg / annonse for Gymgrossisten, men kun et tips fra meg til andre treningsglade jenter der ute :)

Titti tipser: Kashmir på budsjett

Jeg gikk gjennom herreavdelingen til H&M for noen dager siden, og stoppet tilfeldigvis ved et bord med enkle strikkegensere i fargene rød, grå, beige og blå. Jeg tok en nærmere titt på de som lå der og så til min store overraskelse at de var laget av 100% kashmir. Kashmir er noe av det mest behagelige man kan ha på seg og klær i den kvaliteten har vanligvis en ganske høy prislapp. Disse genserene derimot kostet kun 799,- og er i mine øyne et skikkelig kupp! Jeg synes disse fungerer fint som unisex, og har derfor bestemt meg for å bestille begge nedenfor. Gleder meg til å få de i posten!

Collages12

Kashmirgenser med rund hals finner du HER og med V-hals HER

Klærne på herreavdelingen til H&M har generelt bedre kvalitet enn på dameavdelingen, så du finner også andre klær i blant annet 100% merinoull der. DET kan jeg like!

Titti tipser: Bladkongen.no

Helt siden jeg begynte å interessere meg for mote som 12-åring, har jeg lest utallige moteblader for å søke inspirasjon og tips. Den gang var det Topp og Inside som gjaldt, nå er det Costume og Stylemag som gjelder. Både Costume og Stylemag kjøper jeg nytt nesten hver måned, og det kan det fort bli mye penger av.

Etter å ha sett en reklame for bladkongen.no på TV, gikk jeg inn på deres hjemmeside for å sjekke hvilke tilbud de kunne tilby. Det viser seg at man kan spare mye penger dersom man velger å abonnere på et blad, kontra kjøpe nytt hver måned i butikken slik jeg gjør nå. I tillegg får man som regel alltid en bonusgave når abonnementet blir registrert, slik at man får mye for pengene!

Bladkongen sin forretningsidé er å samle alle magasiner og ukeblader på ett og samme sted, og tilbyd både norske og internasjonale magasiner. Du finner med andre ord magasiner innen de fleste kategorier, alt fra mote og interiør til politikk og samfunn. Dersom du er like glad i Costume og Stylemag som jeg er, kan jeg tipse om følgende abonnementer hos bladkongen:

Costume: Tilbudet finner du her.

STYLEmag: Tilbudet finner du her.

Du kan altså velge mellom forskjellige typer abonnementer i ulike prisklasser, alt etter ønske og behov. Alle tilbud er inkludert porto, moms etc. med mindre noe annet står skrevet. Betaling skjer via faktura som sendes til deg enten i forkant av det første bladet eller i forbindelse med at du får det første bladet.

Redaksjonelt samarbeid

Fordelen med riktig undertøy

Jeg kom over denne videoen på Minmote som demonstrerer hvor viktig det er med riktig undertøy under kjoler, spesielt de som er litt tettsittende. Med skikkelig undertøy får man strammet inn og løftet opp der man har behov for det.

Som de fleste av dere sikkert har sett, har jeg en konkurranse gående på bloggen der jeg deler ut to sett med shape-wear undertøy fra Cubus. Vinnerene trekkes i morgen, så du har fremdeles muligheten til å delta HER.

OUTFIT 020812

Bukse Met // Jakke Zara // Topp Nelly // Sko Acne // Veske Balenciaga 

Idag har jeg hatt fri fra jobb, så mesteparten av tiden har jeg tilbrakt på sofaen foran TVen med dataen på fanget. Deilig med sånne dager også, men jeg trives absolutt best når jeg har litt mer å gjøre på agendaen. Dagen ble riktignok avsluttet veldig bra med «Istid 4″ på kino sammen med fire andre venninner. Både «Istid 4″ og «What to expect when you’re expecting» som jeg så i forrige uke, kan jeg forresten anbefale på det sterkeste. Neste gang jeg skal på kino, som forhåpentligvis ikke blir så lenge til, skal jeg uten tvil se «Magic Mike».

Traileren til «Magic Mike»:

Titti tipser: MATTENDE DAGKREM

Hvis du har en tendens til å få blank hud i ansiktet, spesielt i t-zonen, i løpet av dagen, har jeg et veldig godt tips til deg. På The Body Shop får du kjøpt en mattende dagkrem som virkelig holder det den lover. Jeg har brukt den i flere uker nå, og er superfornøyd! Den tilfører riktignok ikke like mye fukt som «vanlige» dagkremer gjør, så jeg vil anbefale deg å bruke en fuktighetsgivende nattkrem i tillegg til denne. Den passer nok også best til deg som har fra normal til fet hud i ansiktet.

Prisen på dagkremen er 159,-

Titti tipser: Blondekjole fra H&M

Jeg fikk veldig mange spørsmål i fjor sommer om hvor jeg hadde fått tak i den hvite blondekjolen min fra H&M. Til de av dere som aldri fikk tak i den, har jeg lyst til å tipse om at de nå har begynt å selge den på H&M sin nettbutikk. Den er vel og merke ikke helt identisk da min kjole ikke er fôret, men veldig like er de!


Kjolen finner du HER.