Kategoriarkiv: Ferier

DANMARK pt.3

Her kommer tredje og siste del med bildedryss fra Danmarks-turen min forrige helg. Vi tok tog fra Odense søndag ettermiddag og flyet vårt til Bergen gikk seint mandag, så vi fikk oss noen gode mat- og shoppingopplevelser i Køben også. Av restauranter må jeg anbefale Stick’n'Sushi på det strekeste. De hadde SÅ mye godt!

IMG_4563

IMG_4570

IMG_4566

IMG_4587

IMG_4600

IMG_4605

IMG_4572

IMG_4619

På Urban Outfitters fant vi et gammelt Mario 64 spill som Stine og Ina bare måtte teste ut. Skikkelig nostalgi!

IMG_4582

Takk for en fantastisk tur, jenter <3

DANMARK pt. 2

Ved siden av å shoppe og gå på cafeer i Odense, måtte vi også utforske byen litt. Da vi gikk forbi disse enorme møblene, kunne vi ikke gjøre annet enn å teste de ut. Vi slet litt med å komme oss opp på stolene, men det gikk til slutt med litt dra- og dyttehjelp fra hverandre. Hehe!

IMG_4535

IMG_4538

Just chilling…

IMG_4408

Jeg tok ikke helt av på shoppingfronten ettersom vi fikk så mye fint inn på jobben rett før jeg dro, men jeg kom ikke tomhendt hjem til Norge heller.. Jeg har fått skikkelig dilla på pinstripes den siste tiden, så den blå genseren over ble blant annet med meg hjem. Tenkte jeg skulle lage et eget innlegg med det jeg kjøpte om dere ønsker det?

IMG_4414

På rad og rekke inni prøverommene..

IMG_4486

Happy girls :D

Etter to dager i Odense, gikk turen videre til Ina i København.

IMG_4562

Pt. 3 med flere bilder fra København kommer i morgen, så stay tuned! :)

DANMARK pt.1

Første stopp på Danmarks-turen var byen Odense som ligger ca. 1,5 time med tog fra København. En liten by med masse koselige parker, cafeer og fine klær- og interiørbutikker. Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker dansk design – både når det kommer til klær og interiør – så jeg storkoste meg i alle de fine butikkene. Bibbi bor ca. 15 minutter fra sentrum i Odense, så vi fikk oss noen koselige gåturer gjennom de grønne parkene.

IMG_4361

Bibbi, Elisabeth og Stine

IMG_4363

IMG_4350

IMG_4373

Når du er i Danmark må du prøve deres velkjente brunsj! Jeg har fått fullstendig dilla på lun leverpostei med bacon og ferske rundstykker. Så godt!

IMG_4380

Midt i byen fant vi en trampoline, og den måtte vi selvfølgelig teste ut!

IMG_4394

IMG_4392

IMG_4389

IMG_4391

Interiør-heaven :D

Del 2 kommer i morgen. Ønsker dere en finfin onsdag!

BACK TO REALITY

Hvis jeg skal oppsummere langhelgen min i Danmark med ett ord, må det rett og slett bli ordet F.A.N.T.A.S.T.I.S.K! Jeg har storkost meg fra morgen til kveld, spist utrolig mye god mat, shoppet fine ting og hatt MANGE latterkramper. Jeg er heldig som har så gode og fine venninner, og jeg merker at jeg gleder meg til alle flytter tilbake til Bergen igjen..

IMG_4439

Meg, Elisabeth, Stine og Bibbi i Odense

IMG_4460

Jeg har tatt MANGE bilder i løpet av oppholdet mitt i København og Odense, så jeg håper dere er klar for litt bildedryss på bloggen de neste dagene!? 

Nå er det utpakking av koffert, vasking av klær og jobb som kaller… Vi sees litt senere!

SHOPPINGLISTE

Om nøyaktig 1 uke drar jeg til Danmark for å besøke noen av mine beste venninner som studerer der. Første stopp er Odense, deretter blir det noen dager i København. Selv om jeg kjøper mye klær og sko gjennom jobben, synes jeg at shopping i utlandet er ekstra stas.

Nedenfor har jeg satt sammen en liten kollasj med ting jeg ønsker meg akkurat nå.

Kollasjer16

1. Jeg har faktisk ikke en enkel, hvit skjorte med krage i garderoben min, så det må jeg få gjort noe med. Denne er fra H&M.

2. Siden jeg kun har solbriller med sort ramme, står noen i brun torto høyt på ønskelisten. Disse er fra Victoria Beckham.

3. Jeg som elsker ruter må jo ha et rutete skjerf i samlingen! Dette er fra Holzweiler og de har utrolig mange fine varianter denne høsten.

4. Jeg bruker nesten bare joggesko i hverdagen, og disse fra Nike synes jeg var skikkelig freshe!

5. Turtlenecks er et must denne høsten, og nå har jeg skikkelig lyst på en champagnefarget variant. Denne er fra Helmut Lang.

6. Jeg trenger en sort, liten veske med sølvdetaljer, og denne fra 3.1 Phillip Lim er helt perfekt!

Forrige gang jeg var på jentetur i Danmark er over to år siden, så dette gleder jeg meg veldig til! Bladde litt bakover i blogg-arkivet mitt i dag, og fant disse bildene fra turen:

køb

køb2

køb3

køb5

Gode minner :)

Video: NEW YORK 2013

E.N.D.E.L.I.G fikk jeg snekret sammen en liten film fra da jeg var i New York i mars. Jeg synes resultatet ble ganske bra, og er faktisk litt stolt over at jeg klart dette helt alene ettersom jeg ikke finnes teknisk. Filmen er laget i iMovie om noen skulle lure.

SNURR FILM (husk å sett den på 720hd for best bilde)

London Snapshots

Grønne Hyde park

Fantastiske Harrods!

Kjole fra Club Monaco, sneakers fra Nike, veske fra Mulberry, denimskjorte fra H&M, klokke fra Daniel Wellington og solbriller fra Ray-Ban.

Litt snapshots fra vakre London! Den ene dagen gikk vi i Hyde Park og dro innom Harrods for å se på alt det lekre de har der. Fant en hel haug med vesker, sko og klær jeg gjerne kunne tenkt meg, men prisene er dessverre altfor høye!

London – I love you!

I går kom jeg hjem fra en fantastisk langhelg i London sammen med min kjære og hans familie. Vi har storkost oss fra morgen til kveld, spist masse god mat og shoppet fine ting. Har mistet oversikten over hvor mange ganger jeg har vært i London nå, men jeg blir like forelsket hver gang jeg er der. Vi bodde på et nydelig 5-stjerners hotell som heter The Montcalm i London City. Hotellet ble bestilt gjennom Hotwire, og kan absolutt anbefales!

Falt pladask for denne Teddy-jakken på Topshop!

Nydelige makroner på Ladurée

Håper dere er klar for litt London-innlegg på bloggen fremover, for jeg har tatt en hel haug med bilder i løpet av oppholdet vårt.

Flere bilder fra Barcelona

Den ene dagen i Barcelona tok vi taxi opp til fjellhøyden Castell de Montjuic der det befinner seg en flott, gammel borg med en nydelig utsikt over hele byen. Kan absolutt anbefales! Vi tok taubanen ned til havnen igjen noe jeg synes var fryktelig skummelt, men absolutt verdt det da jeg var trygt nede på bakken igjen.. :)

Mine fine <3

Fine Barcelona med Sagrada Familja i bakgrunnen

Fotograf Stine

Sol i øynene sammen med drømmemannen min!

*Blowing in the wind* ;)

Første dagene i Barcelona

Her kommer noen bilder fra de første dagene vi hadde i Barcelona. Vi ble der i fem dager før vi tok toget videre til Albir. To av dagene i Barcelona ble tilbrakt på stranden, mens resten av tiden ble brukt på shopping, litt sightseeing og masse god mat og drikke. For min del kjøpte jeg utrolig lite (kun joggesko fra Nike og en veske til 3 euro), så shoppingen får jeg ta igjen når jeg reiser til London i august.

Sagrada Familia – obligatorisk turistmål når man er i Barcelona

Happyface!

Fineste Stine og Ina <3

Trioen!

Fin venninne og roomie

Kjærestepar

Én av kveldene i Barcelona spiste vi på Rosa Negra som har adressen Via Laietana 46. God mexicansk mat til en veldig billig penge. Jeg anbefaler drinken daiquiri med pasjonsfrukt..

…og sjokoladefondanten til dessert. Nam nam!

Flere bilder fra ferien kommer i morgen. Nå skal jeg straks hoppe i dusjen etter en forfriskende tur på Fløien med bestisen min. Resten av dagen skal jeg tilbringe på jobb og der begynner høsten nyheter å strømme inn. Veldig gøy! I går fikk vi blant annet inn en genser fra By Malene Birger som jeg ikke klarer å slutte og tenke på..