Kategoriarkiv: Blogganbefaling

Blogganbefaling: Sincerely Jules

Jeg kom tilfeldigvis over denne bloggen da jeg søkte etter inspirasjonsbilder på Pinterest, og dét er jeg glad for! Jeg virkelig elsker stilen til Julie Sarinana, og finner så mye inspirasjon på bloggen hennes. Selv om hun har en sko- og veskesamling de fleste bare kan drømme om, liker jeg hvordan hun holder antrekkene sine enkle og gjennomførte uten for mye dill dall.

1

1

4

6

7

8

10

11

12

14

13

15

www.sincerelyjules.com 

Blogganbefaling: Song of style

Dersom du ennå ikke har sjekket ut denne bloggen, er det bare til å glede seg! Den drives av Aimee Song, en interiørdesigner fra Los Angeles som har en garderobe de fleste bare kan drømme om. På denne bloggen er det mye inspirasjon å hente!

Du finner bloggen HER

Og vinnerne er…

Først og fremst vil jeg takke alle dere som har deltatt i konkurransen. Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde en premie til hver og en av dere!

Ihvertfall, vinnerene av hvert sitt undertøysett fra Cubus er

……..

June Hansen og Karoline Fashionberry :D

Gratulerer så mye! Dere får en mail av meg i morgen ;)

Cargo Pants

Det er ikke alltid tiden strekker helt til nå som eksamensperioden har startet for fullt, så de dagene jeg ikke rekker å oppdatere bloggen min, kan du gjerne ta turen innom infinityblogg.no som jeg oppdaterer daglig for jobben. Der legger jeg ut antrekksbilder med klær fra butikken, nye ting vi har fått inn og diverse arrangementer vi ansatte er med på. Mye inspirasjon å hente der!

Bilder lånt fra infinityblogg.no

Buksen på disse bildene er høyt oppe på ønskelisten min for øyeblikket. Vi begynner allerede å gå tom for størrelser, så det er tydelig at det er mange andre som også har falt for den :)

Blogganbefaling: Olivia Style

Du kommer til å elske denne bloggen dersom du er like begeistret for stilen til Olivia Palermo som jeg er. Det er Marta Martins som driver bloggen, men det legges kun ut forskjellige bilder av Olivia på den. Det er med andre ord masse inspirasjon å hente fra bloggen, og det kan vi like!

Sjekk ut bloggen for mange flere bilder: oliviastyle.blogspot.se