Kategoriarkiv: Salgsblogg

Jeg har oppdatert salgsbloggen

Hei dere! Jeg har endelig fått ryddet litt i klesskapet mitt og oppdatert salgsbloggen med fine ting som fortjener en ny eier.

En liten smakebit på utvalget:

Salgsbloggen finner du HER :)

PS: Dersom du har sett noe på bloggen min som du har lyst på, send meg en mail til titti-selger@hotmail.com.

Vurderes solgt: Mulberry og Wang

Jeg går en svært dyr tid i møte med kjøp av møbler og diverse husholdningsartikler til leiligheten, og vurderer derfor å selge to av favorittveskene mine for å få litt ekstra penger å rutte med. Etter at jeg kjøpte Balenciaga City i sommer, er det uten tvil den vesken jeg bruker mest og som jeg synes passer best til min garderobe. Likevel har jeg blitt utrolig glad i både Alexander Wang og Mulberry vesken, så det blir med et veldig tung hjerte jeg sitter igjen med dersom jeg bestemmer meg for å selge de..

Alexander Wang Rocco i beige/brun

Godt brukt, men i veldig god stand. Noen riper i skinnet enkelte steder, men ellers veldig fin. Skulderstropp følger med. Selges ikke for mindre enn 3000,- + frakt.

Mulberry Tillie Tote i oak

Denne vesken er nesten ikke brukt, og ser derfor helt ny ut. Fantastisk skinnkvalitet! Jeg har dessverre klart å få en liten malingsflekk på undersiden av skulderstroppen, men det synes ikke når den brukes. Selges ikke for mindre enn 6500,- + frakt.

Update: Malingsflekken er fjernet!

Send meg en mail til titti-selger@hotmail.com, dersom du er interessert og ønsker mer informasjon!

SALGSBLOGG

Nå har jeg endelig fått lagt ut litt klær og sko på salgsbloggen, og det vil komme en god del mer etterhvert også. Holder dere oppdatert!

Jeg selger blant annet denne angoragenseren fra By Malene Birger og kjolen fra Elise Ryan. Legg igjen er kommentar dersom du lurer på noe :)

Du finner salgsbloggen HER.

Sneak peek på salgsbloggen

Hei dere! Siden jeg reiser til London på fredag og ikke kommer hjem igjen før torsdag uken etterpå, har jeg bestemt meg for å utsette salgsbloggen til jeg er tilbake i Norge igjen. I mellomtiden får dere en liten sneak peek på noen av klærne jeg tenker å selge..

I tillegg til dette kommer det masse, masse mer! Legg fremdeles igjen en kommentar dersom du har sett noe på bloggen du ønsker å kjøpe, så skal jeg vurdere det :)

Salgsblogg in the making

Jeg har brukt hele morgenen på å rydde i klesskapet mitt, fjerne ting som skal til Fretex og andre fine ting som jeg vurderer å legge ut på salgsbloggen min. Når man har jobbet i en superfin klesbutikk i over tre år, setter det naturligvis  sine spor på garderoben. Med en uke i London og en helg i Stockholm på agendaen den kommende måneden, kan jeg ikke gjøre annet enn å lage plass til de nye klærne jeg kommer til å shoppe.

Jeg vurderer blant annet å selge denne superfine strikkejakken fra By Malene Birger som er fra A/W 2011 kolleksjonen…

Dersom du har sett noe på bloggen min som du ønsker å kjøpe, legg gjerne igjen en kommentar så skal jeg vurdere det :)