Kategoriarkiv: Leilighet & interiør

HINT OF SPRING

Julepynten er for lengst pakket vekk, og friske tulipaner har erstattet granbaren jeg hadde i den store, hvite vasen. Jeg har også byttet ut duften «Mandarino cannela» fra Voluspa med «Crisp champagne», så det er ingen tvil om hvilke årstid vi går i møte. Selv om jeg elsker vinteren, har jeg et enda større kjærlighetsforhold til vår og sommer.. Faktisk savner jeg sol og varme så mye at jeg daglig sjekker ut flybilleter til varme destinasjoner.

IMG_1549 IMG_1567

 

Trebrettet, lyset fra Voluspa og kobbervasen har jeg kjøpt på INFINITY, bildet er fra Lovedales og lysestakene og den hvite vasen er fra Åhléns.

HOME DECORATION

Vi har fått inn utrolig mye lekkert fra Cooee Home på jobben nå, og jeg ble selvfølgelig fristet til å hamstre litt til leiligheten min.. Juletrærne har vi fått inn i flere forskjellige farger og størrelser, og jeg falt veldig for de i oak og kobber. Jeg har også fått kjøpt en ramme til «BatCat»-bildet som jeg bestilte fra Lovedales.no i forrige uke, så nå begynner ting å ta form her.

IMG_1195

IMG_1197

Lysestake i kobber fra By Lassen, duftlys fra Voluspa, bilde fra Lovedales, lysestaker i tre fra Åhléns og resten fra Cooee Home. Både Voluspa og Cooee Home kjøper jeg på INFINITY.

CHRISTMAS DECORATION

Jeg har egentlig som regel at jeg ikke skal starte med noe som er julerelatert før 1. desember, men den har jeg ikke klart å holde i år. Jeg har spist massevis av pepperkaker og hørt på Kurt Nilsen sin juleplate x antall ganger. I tillegg har jeg startet på julepyntingen i leiligheten min. Foreløpig har jeg kun kjøpt et duftlys fra Voluspa og noen grantre-busker fra Nille, men det kommer mer etter hver. I år blir det julepynt i fargene grønt, kobber og hvitt som får pryde leiligheten. Synes de fargene er veldig fine sammen, også passer det perfekt med resten av interiøret mitt.

IMG_0518

IMG_0501

IMG_0493

Har du startet på julepyntingen?

COOEE HOME

Om ikke lenge får vi inn Cooee Home på jobben, og det gleder jeg meg veldig til! Lekre pyntegjenstander i gull, kobber, marmor og eik er det som pryder kolleksjonen, så jeg kommer til å gå helt BANANAS. Så masse lekkert til leiligheten!

home2

Jeg ELSKER marmorhestene!

Desktop133

Foreløpig har vi fått inn julepynt fra Cooee Home, blant annet disse supertøffe juletrærne i hvitt og oil. Klarer ikke helt å bestemme meg for hvilke farge eller størrelser jeg vil gå for..

IMG_0250

Hva synes du om kolleksjonen? 

ØNSKELISTE TIL JUL: INTERIØR

Jeg har begynt på ønskelisten min til jul, og har allerede funnet masse fint. Under ser dere noen av ønskene mine, blant annet de tøffe bildeprintene fra Francisco Valle. Jeg kom tilfeldigvis over siden hans da han likte et av bildene mine på instagram, og jeg falt pladask for fargekombinasjonene han bruker. De hadde passet P.E.R.F.E.K.T inn i leiligheten min!

Desktop130

1. Høyttaler fra Geneva // 2. Salt- og pepperbøsse fra Menu // 3. Kaffekopper fra Pantone // 4. Stol fra HAY //        5. Lysestaker fra Kähler

Desktop132

Bilder til veggene fra FranciscoValleArt.com 

Hva ønsker du deg til jul?

BILLIG & DYRT

Akkurat som i klesveien, liker jeg også å blande billig med dyrt når det kommer til interiør. Jeg finner mye fint på Kremmehuset, IKEA og Søstrene Grene, men liker også å investere i litt dyrere designprodukter fra blant annet Illums Bolighus. Når det kommer til blomster er jeg derimot helt håpløs, så der går det mest i uekte varianter. Ikke like fint kanskje, men mye mer økonomisk ihvertfall!

IMG_0110

Topp og skjørt fra Envi, kjøpt i København

IMG_0134

IMG_0139

IMG_0112

IMG_0115

IMG_0116

IMG_0127 Ønsker dere en finfin lørdag! I kveld skal jeg feire fineste Isabel, så min lørdag blir ganske så bra :)

ØNSKELISTE FRA HAY

Jeg har virkelig fått sansen for det danske interiørmerket «HAY» den siste tiden, og akkurat nå er det to ting jeg craver ekstra mye; Tray Table og About A Chair AAC22

HAY Tray Table:

Det tok litt tid før jeg fikk ordentlig sansen for dette bordet, men nå elsker jeg det! Hjemme hos meg hadde det passet perfekt inn på den ene enden av sofaen, slik som vist på det nederste bildet.

tray2

tray

HAY About A Chair AAC22:

Om økonomien min hadde tillatt det, hadde jeg byttet ut alle spisestolene mine med disse stolene fra HAY.  I første omgang får jeg starte med én som skal få en fin plass i det ene hjørnet på kjøkkenet mitt.

ad

ab

Bildene er hentet fra pinterest.com

HINT OF MINT

Først og fremst vil jeg si tusen takk for koselige tilbakemeldinger på det forrige blogginnlegget om min nye bloggstart. Håper dere vil fortsette å lese bloggen min fremover!

Etter at jeg kjøpte leilighet for litt over to år siden, har interessen for møbler og interiør vokst veldig. Jeg er glad i den skandinaviske stilen, og liker å mikse både billig og dyrt. Leiligheten min var nyoppusset i 2012, og har hvite vegger og eikeparkett på gulvene. For å tilføre litt varme og farger, liker jeg å blande inn elementer av kobber og mint i interiøret. Boksene fra HAY er både praktiske og dekorative, og akkurat passe fargerike.

IMG_3489

IMG_3481

IMG_3494

IMG_3488

Interiør fra IKEA, Søstrene Grene, Kremmerhuset, By Malene Birger, Illums Bolighus og Åhléns

Leiligheten min: Stuen

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg har vist dere bilder av leiligheten min, så her kommer et eget innlegg med litt bilder av stuen. Leiligheten kjøpte jeg for 1,5 år siden, men det er fremdeles en del ting som gjenstår på interiørfronten. Det er både dyrt og tidkrevende å få leiligheten innredet akkurat slik man ønsker, men nå begynner endelig stuen å ta form. Gavekortene jeg fikk til jul på Illums Bolighus har ihvertfall kommet veldig godt med.

IMG_8623

IMG_8640

IMG_8645

IMG_8619

IMG_8610 IMG_8614

IMG_8627

IMG_8605

 Hva synes dere? :)

Kjøkkenet har jeg vist dere før, men det har skjedd en del endringer der siden sist. Om dere har lyst kan dere ihvertfall ta en titt på innlegget her.

Første søndag i advent

I går var det 1. søndag i advent, og til anledningen hadde min fine roomie laget sin helt egen adventsstake til leiligheten. Synes resultatet ble skikkelig bra, også er det jo ekstra stas å ha noe som ingen andre har helt make til. Sølvfater, konglene og de hvite glassene hadde vi fra før av, så det eneste vi trengte var fire stearinlys og mose. Veldig enkelt og veldig fint!

IMG_6330

IMG_6326

IMG_6322