Kategoriarkiv: Hverdag

INFLUENSA OG SLENGBUKSE

Beklager for mitt lille bloggfravær. Etter en fantastisk nyttårsfeiring med gode venner og kjæreste, startet jeg 2015 med en skikkelig influensakule. De fire første dagene av året lå jeg i sengen med høy feber, og det eneste jeg klarte å få i meg var vann og paracet. Ikke den beste starten med andre ord.. Heldigvis er jeg veldig sjeldent syk, så jeg håper det blir lenge til neste gang!

Til tross for den kjedelige starten, har jeg på følelsen at 2015 blir fantastisk. Jeg har ikke satt meg noen spesielle nyttårsfortsetter for dette året, men jeg har som mål å bli litt mer spontan i forhold til reising, aktiviterer i helgene og hverdagen generelt.

IMG_1364

IMG_1373

Siden sist har jeg også kastet meg på en av de største trendene dette året; SLENGBUKSEN! Denne fant jeg på Bikbok på Bergen Storsenter. Perfekt farge og passform, bare bittelitt for lang..

UNDER MY UMBRELLA

Det har vært skikkelig storm i Bergen de siste dagene, og dermed veldig lite fristende å forlate leiligheten.. Paraplyen har vært min beste venn disse dagene, til tross for at den har vrengt seg x antall ganger på grunn av den sterke vinden. Det er kanskje på min topp 10 liste over ting jeg hater aller mest! Likevel har jeg klart å ignorere både regn og vind i dag for å få unnagjort litt julegaveshopping og hente et bilde på posten som jeg bestilte fra Lovedales i forrige uke. Jeg har lagt ut en liten sneak peak på min instagram (@tittibruvikcom), men jeg tenkte å få lagt ut litt bilder av det på bloggen når jeg har fått kjøpt ramme og hengt det opp på veggen..

IMG_0849

IMG_0850

Kåpe – Ravn // Skjerf – Samsøe // Veske – Phillip Lim // Sko – Acne 

Ønsker dere en finfin onsdag!

FRIDAY IN

 VIPS – så var denne uken snart over også! Det blir en rolig innekveld på meg i dag siden jeg har tidligvakt på jobb i morgen, men så skal jeg ta helg og det skal bli så deilig. Jeg skal jobbe hver dag denne uken, så på søndag skal jeg ikke gjøre annet enn å ligge på sofaen og se på Friday Night Lights hele dagen. Take-away sushi skal jeg også ha!

Bilde tatt 14.11.14 kl. 20.32 #3

Ønsker dere en finfin helg!

Kashmina

I dag våknet jeg med sår hals og tett nese, så da var det ikke noe annet å gjøre enn å lytte til kroppen, droppe treningen og kle på seg varme og myke klær. Ponchoen jeg har på meg er fra det norske merket Kashmina som kun produserer klær i 100% kashmirull. Det er med andre ord et skikkelig luksusplagg som jeg har blitt helt avhengig av! Denne blir uten tvil med meg på fjellet i påsken sammen med tøflene fra UGG.

IMG_0098

IMG_0097

All Basic + Nye Sneakers

Gårsdagens jobbantrekk bestod blant annet av denimjakken min fra Topshop som jeg kjøpte i London i fjor sommer. Joggeskoene fra Nike ble kjøpt på samme tid, og har blitt brukt så og si hver dag siden. Nå har de imidlertid fått hard konkurranse, for i går fikk jeg mine nye Nike-sko fra Zalando i posten. Planen var egentlig å kjøpe de i Oslo i helgen, men der var de utsolgt for min størrelse. Heldigvis klarte jeg å kapre det siste paret i min størrelse på Zalando, og jeg er så fornøyd. Viser dere bilder av de senere, men om dere skulle være skikkelig nysgjerrige ligger det allerede et bilde av de på instgrammen min @tittibruvik ;)

IMG_9656

IMG_9659

IMG_9660

IMG_9658

Jakke – Topshop // Genser – Samsøe // Skjørt – 2ND DAY // Veske – By Malene Birger // Sko – Nike                               // Solbriller – Oakley

Om noen timer er det tid for jobb igjen, så nå vurderer jeg om jeg skal gjennomføre ukens 5. og siste treningsøkt før jeg tar skikkelig helg.. Akkurat nå frister det mest å legge seg på sofaen med «Real Housewives of Beverly Hills» på dataen. Min guilty pleasure nr. 1!

CHRISTMAS 2013

Tradisjonen tro feiret jeg jul med familien min på hytten i år, og det var ubeskrivelig deilig å ha noen lange og late dager der oppe med masse god mat fra morgen til kveld. Desember har vært en veldig travel måned for min del med mye jobb og to eksamener, så jeg kjente at kroppen begynte å bli veldig sliten mot slutten.. En uke på fjellet gjorde derfor ekstra godt for både kropp og sjel!

IMG_6688

På julaften hadde jeg på meg en svart kjole fra Alexander Wang som jeg kjøpte da jeg var i New York i mars, sammen med noen grønne øredobber fra Cubus. Jeg elsker å mikse billig med dyrt!

Collages24

IMG_6617

Nyttårsaften ble feiret hjemme i Bergen med kjæreste og gode venner. Jeg knipset noen bilder fra kvelden som jeg tenkte å dele med dere, men først er det tid for jobb!

Ledersamling

I går deltok jeg på Lagunen Storsenter sin ledersamling sammen med andre butikksjefer og butikkeiere på senteret. Det startet med lunsj på Bocca, etterfulgt av flere inspirerende foredrag, middag og Christine Hope-show på kvelden. Høydepunktet for dagen var å høre på Ingvard Wilhelmsen som driver verdens eneste hypokonderklinikk i Bergen. Han snakket blant annet om at vi må slutte å bekymre oss for ting vi ikke kan gjøre noe med, og kom blant annet inn på temaet flyskrekk som jeg kjente meg veldig igjen i.  Absolutt en liten (stor) tankevekker!

Antrekket for dagen ble dette:

IMG_4569

IMG_4561

IMG_4538

Jakke «Cat Cardy» fra Designers Remix // Skinnskjørt fra Designers Remix // Genser fra Samsøe // Veske fra Balenciaga // Sko fra Acne // Smykke fra Zara

Happy Birthday to Me

Da var det min tur til å fylle 24 år! Dagen startet med jobb på INFINITY sammen med fine kollegaer som overrasket med både roser og vin. Til middag ble det sushi på Redsun med min kjære, og nå er det Breaking Bad på sofaen som står på agendaen. En perfekt avslutning på en veldig fin dag. På lørdag og søndag skal det feires med fine venninner, og det gleder jeg meg veldig til!

 Happy Birthdaygirl :D

Endless Summer

Jeg hadde ikke trodd at vi bergensere skulle få flere sommerdager i år, men i helgen har byen vist seg fra sin beste side med både skyfri himmel og høye temperaturer. Det passet derfor ekstra bra at jeg hadde helgen fri for jobb, og kunne derfor nyte det til det fulle! Jeg har faktisk fri fra jobb i dag også, så om noen få timer er det båtkjøring, bryggekos og soling som venter meg. Lykke <3

Først litt bilder fra gårsdagen som ble tilbrakt på hytten med Costume, nykokte krabber og en veldig fin familie.

For flere bilder kan du sjekke ut @tittibruvik på instagram :)

Pinsehelg og eksamenslei

Hei fine dere! Her kommer et lite livstegn fra en veldig skolelei jente. Dagene mine består av å sitte foran dataskjermen fra morgen til kveld for å rekke innleveringsfristene for både hjemmeeksamen og bacheloroppgave. Jeg er SÅ lei nå, men jeg får bite tennene sammen og holde ut de siste ukene!

Heldigvis fikk jeg en fantastisk pinsehelg på hytten sammen med familien min. Været var jo helt magisk, så sammen med skolebøkene mine fikk jeg slikket litt sol på terassen, fisket og spist nydelig sjømat. Bedre kan jeg ikke få det!

Her kommer litt bilder fra helgen som jeg har knipset med mobilen:

 Fine hytten vår – mitt favorittsted over alle steder!

På fisketur

Pappa henter opp teinene…

mens brutten styrer båten.

Fangsten vår – en liten Lange

OK studieplass på terassen

Helt vindstille = veldig varmt på en dag som dette

Hummer og ferske reker til forrett. NAM!

Her skal det tilbringes mye tid i sommer!

Den aller fineste jeg vet om!

En perfekt helg ble avsluttet med et glass hvitvin på terassen

Nå krysser jeg alt som går an å krysse for at vi får oppleve mange slike sommerdager fremover. Aller helst når både hjemmeeksamen og bachelor er ferdig skrevet…