Kategoriarkiv: New York 2013

NYC i bilder: Del 3

Her kommer tredje og siste del med bilder fra NYC. Jeg har som nevnt tidligere også fått filmet en del i løpet av turen, så om ikke så altfor lenge får dere se en film derfra også. Håper den blir bra!

Stine viser hvordan man får tak i taxi i NYC..

Verdens diggeste pommes frites på Delicatessen

Verdens fineste by <3

Nyter utsikten på Top of the rock

Fineste Isabel fant seg godt til rette i pelshengekøyen hos Alexander Wang

The New York public library, der Carrie egentlig skulle gifte seg med Big

Stinemoren min <3

Hadet New York for denne gang – vi sees snart igjen!

The Leather Jacket

Inne på Allsaints Spitalfields fant jeg denne herligheten av en jakke. Mitt beste og dyreste kjøp i NYC! Jeg liker spesielt godt at den er litt lengre enn de andre skinnjakkene jeg har og at ermene er litt kortere. Nå er det bare til å glede seg til temperaturen blir litt høyere slik at jeg kan bruke den til fine sommerkjoler i ulike fasonger og farger..

NYC i bilder: Del 2

Her kommer del 2 med bilder fra New York. Jeg skulle egentlig poste innlegget i går, men dagen gikk så fort at jeg rett og slett ikke rakk det.. Bedre seint enn aldri ihvertfall!

Lily og Stella – fin kombinasjon

Stine og jeg @ the subway

Vakre New York <3

Møtte på verdens største hund/bamse

 Greit misunnelig på Stine sin Chanel..

Balenciaga-love

Møtte på noen veldig søte og tamme ekorn :)

<3

Del 3 kommer i løpet av de neste dagene. I morgen skal jeg nyte min siste påskedag på Geilo med en deilig skitur i strålende sol. Har allerede fått litt fregner på nesen, men satser på å få litt mer farge i morgen. Håper alle har hatt en fin påske forresten!

NYC i bilder: Del 1

Jeg har tatt over 300 bilder i løpet av mitt 10 dagers lange opphold i New York city. I tillegg har jeg filmet en del, så jeg håper på å få snekret sammen en liten film i løpet av de neste dagene. For å ikke lage et altfor langt blogginnlegg om min NYC tur, deler jeg heller oppholdet opp i flere deler som jeg kommer til poste på bloggen med jevne mellomrom fremover. Håper dere er klar for masse bilder :)

Min første av mange kaffer fra Starbucks i løpet av oppholdet

Mine fine roomies <3

Vår første frokost i NYC som selvfølgelig bestod av pannekaker, egg og bacon..

Shopping på Club Monaco. Alt dette ble med meg hjem. Veldig fornøyd!

To dager etter ankomst dro vi til Woodbury Common som ligger en times tid utenfor Manhatten. Det er stort outlet med masse kjente merkebutikker, men jeg endte kun opp med et par solbriller og mørkeblå Converse til en finfin pris.

Fine Dallis har funnet seg godt til rette i godstolen

Elisabeth AKA Minni Mus :D

Del 2 kommer i løpet av morgendagen. Nå er tid for spill og familiekos på Geilo :)

Classic black stilettos

De ser ut som Alexander Wang, men kostet en tredjedel av prisen og er fra Steve Madden. Ganske god på foten er de også, så disse kommer til å bli mye brukt fremover når været tillater det. Kanskje et av mine beste kjøp i New York?

Fra Steve Madden

Flere innkjøp fra New York kommer etter hvert!

New York city in my heart

Hvis jeg skal oppsummere turen min til New York city med kun ett ord, så må det bli ordet F.A.N.T.A.S.T.I.S.K! Jeg har storkost meg fra morgen til kveld, og sitter igjen med utrolig mange fine minner jeg aldri kommer til å glemme. Heldigvis har jeg vært flink til å ta bilder og filme ulike happymoments i løpet av turen, så det gleder jeg meg til å vise dere fremover.

På Top of the rock @ Rockefeller Center

Dere hører fra meg igjen veldig snart <3