Kategoriarkiv: Jobb & innkjøp

OSLO NEXT

Når dette innlegget blir publisert, sitter jeg på innkjøp hos Designers Remix i Oslo. Her skal jeg være frem til torsdag, og det ser jeg veldig frem til! Selv om vi har lange og travle dager, er dette uten tvil høydepunktet med å være butikksjef på INFINITY. Med meg har jeg verdens beste reisefølge – eierne til INFINITY :)

Siden vi kun reiser med håndbagasje for å spare tid, må hvert antrekk planlegges nøye før avreise. Den stripete skjorten er ny fra jobben og blir selvfølgelig med på tur :)

IMG_2177

IMG_2196

IMG_2216

IMG_2232

IMG_2188

Skjorte BOSS ORANGE // Jakke CUBUS // Bukse BIKBOK // Veske MULBERRY

CPH FASHION WEEK

Jeg er hjemme i Bergen igjen etter noe lange, travle og VELDIG gøye dager under Copenhagen Fashion Week. Sammen med eierne til INFINITY og butikksjefen på By Malene Birger i Bergen, har jeg vært på messer, moteshow og spist masse deilig mat og drikke med våre fine leverandører. Jeg kan anbefale restaurantene Gorilla og Umami på det sterkeste!

Jeg sitter igjen med utrolig masse inspirasjon, så jeg tenkte at jeg skulle lage et lite oppsummeringsinnlegg med trendene for høsten 2015. Jeg har allerede kastet meg på slengbukse-trenden, og den kommer vi til å se mye av fremover – både denne sesongen og til høsten. Hei 70-tallet!

DSC_0014

DSC_0008

DSC_0024

DSC_0025

DSC_0009

DSC_0028

Pelsjakke RAVN // Skjorte RAILS // Bukse BIKBOK // Veske BALENCIAGA // Smykke TOM WOOD // Skjerf SAMSØE

PHOTOSHOOT

 I dag har jeg hatt en litt annerledes dag på jobben.. I tillegg til å oppdatere denne bloggen, har jeg også hovedansvaret for jobben sin blogg (infinityblogg.no). I den anledning har jeg og tre kollegaer vært på photoshoot for å ta antrekksbilder som skal vises på den fremover. Blant dyre og tøffe biler stod vi i finstasen og smilte så godt vi kunne. Synes resultatet ble ganske bra, og her har dere en liten sneak peek.

Skjermbilde 2014-11-12 kl. 22.30.15

Skjermbilde 2014-11-12 kl. 22.46.46

 Hvor lekre er ikke lammepelsene fra RAVN forresten? Jeg E.L.S.K.E.R de, men har litt problemer med å velge farge..

SNART AVREISE

I morgen går endelig turen til Danmark, og først ut er Odense. Jeg gleder meg utrolig mye til å se jentene mine igjen, spise god mat og drikke, shoppe og bare N.Y.T.E livet! Siden jeg drar rett fra jobb til flyplassen i morgen, må jeg få unnagjort alt av pakking i dag – og jeg har ennå ikke startet! Etter en hektisk arbeidsdag på ti timer, er det sengen som frister aller mest nå.. Vi fikk forresten inn SÅ mye fint på jobben i dag, og noe av det blir med meg i kofferten til Danmark.

IMG_4280

IMG_4292

Nytt skjørt og genser fra Samsøe..

IMG_4327

..og den tøffeste bomber-jakken fra samme merke. ELSK!

Jeg tror ikke Macen min blir med på tur, men jeg kommer til å legge ut bilder på instagram gjennom hele oppholdet @tittibruvikcom. Jeg skal dog være flink til å ta mange bilder i løpet av oppholdet, slik at det blir noen fine bildedryss på bloggen når jeg kommer hjem :)

JOBBEN MIN SOM BUTIKKSJEF

Da jeg fullførte min bachelor i Retail Management ved BI Bergen i fjor sommer, tok det ikke lang tid før jeg startet som butikksjef på klesbutikken INFINITY. Da hadde jeg jobbet der som deltid ved siden av studier i over tre år, og kjente butikken svært godt. Både merkene og kundene.

En stor del av jobben min som butikksjef er å kjøpe inn alle varene til butikken. Dette er den gøyeste delen av jobben, men også den vanskeligste. Varene vi har i butikken nå ble kjøpt inn i februar, så man må alltid tenke et halvt år frem i tid, analysere trender og finne ut hva som vil fungere i butikk – og ikke. To ganger i året reiser jeg til Oslo og København sammen med eierne til butikken. I københavn drar vi på messer, besøker hovedkontoret til By Malene Birger, ser på moteshowet til Designers Remix og By Malene Birger, og har det rett og slett fantastisk kjekt! Uken etter drar vi til Oslo for å kjøpe inn alle klærene fra de ulike leverandørene.

- bildedryss fra Copenhagen Fashion Week i august i år -

IMG_2146

Utenfor hovedkontoret til By Malene Birger

IMG_2152

Middag, vin og hyggelige mennesker i den lekre hagen deres

IMG_2175

IMG_2180

Hovedkontoret til By Malene Birger er så lekkert og gjennomført!

IMG_2191

Meg og Jeanette (butikksjef på By Malene Birger Bergen) før moteshowet med Designers Remix og By Malene Birger

IMG_2200

IMG_2202

Invitasjoner til kveldens moteshow

IMG_2197

Meg og eierne til INFINITY, Anita og Wibeke

IMG_2215

Nydelige kjoler på Designers Remix-showet

Ved siden av den daglige driften i butikken, har jeg også ansvar for bloggen vår; infinityblogg.no :)

Innkjøp i Oslo

Jeg har hatt noen travle, men ekstremt gøye dager i Oslo for å kjøpe inn høst/vinter 14 til butikken INFINITY. Jeg har sikkert sagt det før, men jeg må bare si det igjen; høsten kommer til å bli helt magisk! De store trendene vi kommer til å se mye av er skinnbukser (både baggy og smale), print, ruter, deilig strikk og høye støvletter. Jeg gleder meg!

Litt bilder fra innkjøpene:

IMG_8336

IMG_8332

IMG_8375

Vi får inn de lekreste lammepelsjakkene fra merket RAVN til høsten. Jeg skal ha både den korte grå og den lange i sort!

IMG_8353

IMG_8372

Hos Designers Remix fant vi de råeste støvlettene med kilehæl! Også de står øverst på ønskelisten min.

IMG_8445

Da vi kjøpte inn Made in Heaven, kom vi over den lekreste utstilling med Missoni Home.

IMG_8442

Her kunne jeg flyttet rett inn :)

Husk å sjekke ut bloggen til INFINITY her. Den oppdaterer jeg daglig med antrekk, nyheter og mye, mye mer!

Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week var helt fantastisk, og jeg sitter igjen med masse inspirasjon og et stort smil om munnen. Da vi landet på Kastrup på torsdagen, tok vi taxi direkte til hovedkontoret til By Malene Birger for å se på høstens kolleksjon. Den var helt NYDELIG, og jeg fant en haug med klær, sko og smykker som jeg bare må ha når det kommer i butikk fra august av. Det er bare til å glede seg!

IMG_7953

Akkurat landet på Kastrup og klar for to lange og inspirerende dager i København

IMG_7961

bmb2

I hagen utenfor hovedkontoret til By Malene Biger hadde de satt opp en svært telt og innredet det som en restaurant med bar. Nydelig mat og magisk stemning!

bmb3

IMG_7994

Alt er så gjennomført og lekkert!

IMG_7980

Jeanette, butikksjefen på By Malene Birger Bergen, knipset ivrig bilder av alt det lekre på showroomet

IMG_7981

Kolleksjonen «All That Jazz» som kommer til høsten er etter min mening deres beste noensinne!

IMG_8004

IMG_7999

Etter besøket på hovedkontoret til By Malene Birger, dro vi en kjapp tur innom hotellet for å legge fra oss bagasjen og skifte antrekk. Nå var vi klar for moteshow med Designers Remix som ble holdt i en svær bunkers under jorden. Utrolig stilig og stemingsfylt!

IMG_8010

IMG_8018

IMG_8021

IMG_8041

IMG_8048

Charlotte Eskildsen til høyre mottar applaus for et fantastisk moteshow!

Kameraet ble dessverre litt glemt etter dette, men resten av turen ble like fin. Moteshow med By Malene Birger senere på kvelden, middag på Matklubben (anbefales på det sterkeste!!) og party på Sundays etter det. Fredagen startet med en god frokost på hotellet, før vi dro videre til motemessen Gallery. Etter noen timer der, dro vi videre til hovedkontoret til Designers Remix for å se på deres høstkolleksjon. Også den var helt amazing! Vi avsluttet oppholdet i Køben med en deilig middag og et glass rødvin, før vi vendte snutene mot flyplassen.

Følg meg også gjerne på instagram @tittibruvik for flere bilder fra København. Allerede på torsdag er Oslo og flere innkjøp som står for tur. Gleder meg!

Innkjøp: Designers Remix

På onsdag var jeg på innkjøp med Designers Remix og deres pre-fall 2014 kolleksjon. Designers Remix er uten tvil et av mine absolutte favorittmerker, og deres pre-fall kolleksjon var helt RÅ! Masse superdigge plagg i gode kvaliteter og fine snitt.

IMG_7539

Wibeke, Brita og Anita

IMG_7525

Ruter kommer for fullt til høsten, og jeg falt pladask for denne ullgenseren i sort og hvitt.

IMG_7482

Flere bilder fra innkjøpet kan du se på INFINITY sin egen blogg her.

Ondagens antrekk

IMG_7567

IMG_7559

IMG_7590

 Kåpe Designers Remix // Bukse H&M // Genser Newlook // Sko Acne // Veske Mulberry // Smykke Mango

Om ikke lenge er det Copenhagen Fashion Week og Oslo Fashion Week som står for tur, og det gleder jeg meg veldig til å være med på!