Kategoriarkiv: Happenings

WORK & FUN

I går hadde vi kundekveld på INFINITY med gode tilbud og fine goodiebags, etterfulgt av julebord på SUMO sammen med jentene på By Malene Birger. En skikkelig vellykket kveld med god mat og drikke, fine mennesker og mye latter. Formen i dag er sånn halvveis, så jeg skal straks legge meg ned på sofaen med det nyeste bladet fra Costume. Der tenker jeg å bli resten av dagen, men først vil jeg vise dere litt bilder fra i går.

IMG_5495

Happy girl straks klar for kundekveld og julebord (bilde fra min instagram @tittibruvikcom)

IMG_4809

Fine kollegaer fra INFINITY og By Malene Birger

Knipset noen bilder av kveldens antrekk før jeg dro, men kvaliteten ble dessverre ikke så bra.. Jeg hadde på meg en ny kjole fra Designers Remix, jakke fra Samsøe, smykke fra Camilla Prytz, clutch fra By Malene Birger og ankelskoletter fra Debbie som er supergod på foten.

IMG_4714

IMG_4727

IMG_4755

Håper deres helg har vært fin!

JOBBEN MIN SOM BUTIKKSJEF

Da jeg fullførte min bachelor i Retail Management ved BI Bergen i fjor sommer, tok det ikke lang tid før jeg startet som butikksjef på klesbutikken INFINITY. Da hadde jeg jobbet der som deltid ved siden av studier i over tre år, og kjente butikken svært godt. Både merkene og kundene.

En stor del av jobben min som butikksjef er å kjøpe inn alle varene til butikken. Dette er den gøyeste delen av jobben, men også den vanskeligste. Varene vi har i butikken nå ble kjøpt inn i februar, så man må alltid tenke et halvt år frem i tid, analysere trender og finne ut hva som vil fungere i butikk – og ikke. To ganger i året reiser jeg til Oslo og København sammen med eierne til butikken. I københavn drar vi på messer, besøker hovedkontoret til By Malene Birger, ser på moteshowet til Designers Remix og By Malene Birger, og har det rett og slett fantastisk kjekt! Uken etter drar vi til Oslo for å kjøpe inn alle klærene fra de ulike leverandørene.

- bildedryss fra Copenhagen Fashion Week i august i år -

IMG_2146

Utenfor hovedkontoret til By Malene Birger

IMG_2152

Middag, vin og hyggelige mennesker i den lekre hagen deres

IMG_2175

IMG_2180

Hovedkontoret til By Malene Birger er så lekkert og gjennomført!

IMG_2191

Meg og Jeanette (butikksjef på By Malene Birger Bergen) før moteshowet med Designers Remix og By Malene Birger

IMG_2200

IMG_2202

Invitasjoner til kveldens moteshow

IMG_2197

Meg og eierne til INFINITY, Anita og Wibeke

IMG_2215

Nydelige kjoler på Designers Remix-showet

Ved siden av den daglige driften i butikken, har jeg også ansvar for bloggen vår; infinityblogg.no :)

2013 / 2014

Her kommer et bildedryss fra årets nyttårsfeiring. Kvelden startet med venninnemiddag hos Bibbi der tapas stod på menyen. SÅ mye godt! I ti-tiden møtte vi resten av gjengen og jeg fikk mitt obligatotiske nyttårskyss av kjæresten da klokken passerte midnatt. Syv timer senere var jeg klar for sengen, så det tyder på en svært vellykket og ikke minst laang nyttårsfeiring.

IMG_6848

IMG_6811

IMG_6849 NAM!!

IMG_6845   IMG_6812 IMG_6810 Meg og min fine roomie

nyttårMeg, Stine, Mathilde, Karoline, Ina, Fam, Emilie, Bibbi og Ina. Cathrine er fotograf :)

Bedre start på det nye året skal man lete lenge etter!