Kategoriarkiv: Mote & Inspirasjon

CPH FASHION WEEK

Jeg er hjemme i Bergen igjen etter noe lange, travle og VELDIG gøye dager under Copenhagen Fashion Week. Sammen med eierne til INFINITY og butikksjefen på By Malene Birger i Bergen, har jeg vært på messer, moteshow og spist masse deilig mat og drikke med våre fine leverandører. Jeg kan anbefale restaurantene Gorilla og Umami på det sterkeste!

Jeg sitter igjen med utrolig masse inspirasjon, så jeg tenkte at jeg skulle lage et lite oppsummeringsinnlegg med trendene for høsten 2015. Jeg har allerede kastet meg på slengbukse-trenden, og den kommer vi til å se mye av fremover – både denne sesongen og til høsten. Hei 70-tallet!

DSC_0014

DSC_0008

DSC_0024

DSC_0025

DSC_0009

DSC_0028

Pelsjakke RAVN // Skjorte RAILS // Bukse BIKBOK // Veske BALENCIAGA // Smykke TOM WOOD // Skjerf SAMSØE

THAT GOLDEN DRESS

I går feiret jeg Lagunen Storsenter sitt 30-årsjubileum i Grieghallen sammen med fine kollegaer på INFINITY og By Malene Birger. Vi startet med et lite vorspiel hos meg, og som alltid var det tipp topp stemning! Jeg hadde på meg en gammel garderobefavoritt fra Samsøe, og fikk knipset noen halvgode bilder av antrekket før gjestene kom..

IMG_1824

IMG_1864

Kjole Samsøe // Veske Mulberry // Sko Ash 

Om du vil se flere bilder fra kvelden, så har jeg akkurat oppdatert infinityblogg.no med et stort bildedryss fra vorset :)

NIKE DUNK SKY

Jeg har fått et nytt par med Nike i samlingen min. Disse blir blant annet med meg i kofferten når jeg reiser til Copenhagen Fashion Week med jobben i slutten av måneden. Jeg liker at de gjør meg litt høyere, men samtidig er superkomfortabel på foten! Perfekt når vi skal sykle og vandre mellom messer, showroom og motevisninger.. Å som jeg gleder meg!

IMG_1580

IMG_1575

NIKE DUNK SKY

INFLUENSA OG SLENGBUKSE

Beklager for mitt lille bloggfravær. Etter en fantastisk nyttårsfeiring med gode venner og kjæreste, startet jeg 2015 med en skikkelig influensakule. De fire første dagene av året lå jeg i sengen med høy feber, og det eneste jeg klarte å få i meg var vann og paracet. Ikke den beste starten med andre ord.. Heldigvis er jeg veldig sjeldent syk, så jeg håper det blir lenge til neste gang!

Til tross for den kjedelige starten, har jeg på følelsen at 2015 blir fantastisk. Jeg har ikke satt meg noen spesielle nyttårsfortsetter for dette året, men jeg har som mål å bli litt mer spontan i forhold til reising, aktiviterer i helgene og hverdagen generelt.

IMG_1364

IMG_1373

Siden sist har jeg også kastet meg på en av de største trendene dette året; SLENGBUKSEN! Denne fant jeg på Bikbok på Bergen Storsenter. Perfekt farge og passform, bare bittelitt for lang..

DENIM OVERALL

Under søndagens juleshopping fant jeg denne snekkerbuksen i denim på H&M Galleriet. Den ble ikke med meg hjem, men det angrer jeg litt på nå.. Dette superkomfortable plagget kan styles på utrolig mange måter, både til hverdag og til fest! I hverdagen ville jeg kombinert den med en løs t-skjorte og sneakers, mens til fest hadde jeg brukt høye pumps og en tettsittende topp med turtleneck.

Ja, jeg tror denne må bli min..

IMG_0825

IMG_0817

INSPIRASJON

Desktop147Desktop149Desktop146

ph: pinterest.com

EFVA ATTLING

Jeg har virkelig fått øynene opp for smykkene til Efva Attling den siste tiden. Under har jeg plukket ut mine absolutte favoritter fra kolleksjonene hennes, og som dere kanskje ser så foretrekker jeg enkle og stilrene smykker i sølv. Prisene ligger på ca. 1000 kroner (pluss/minus), med unntak av cuffen på det nederste bildet som koster litt over 2000 kroner. Jeg tenkte jeg skulle ønske meg noen av disse smykkene av kjæresten min til jul, og da synes jeg de som heter «Twosome» hadde vært ektra koselig å få..

Desktop153

Desktop154

Kollasjer21

www.efvaattling.se

3.1 Phillip Lim

Denne vesken har stått høyt oppe på ønskelisten min veldig lenge nå, og planen var egentlig at jeg skulle kjøpe den da jeg var i København i oktober. En sort, liten veske med sølvdetaljer har faktisk vært en mangelvare i garderoben min og noe jeg har savnet hver gang jeg ut og ikke trenger å ha med meg så mye. Denne vesken synes jeg er både klassisk og røff på samme tid, og helt min stil! Da jeg fant den til -20% i anledning Black Friday måtte jeg bare slå til.

3.1 Phillip Lim Soleil Chain

IMG_0672

IMG_0667

Dere kommer til å se mange antrekksbilder med denne fremover for å si det sånn.. Materialistisk lykke på høyt nivå!

FLARED JEANS

Jeg har fått skikkelig oppheng på bukser med sleng den siste tiden. Sist gang jeg hadde en slengbukse i garderoben gikk jeg på barneskolen og hørte på Spice Girls døgnet rundt. Min første skinny-jeans kjøpte jeg da jeg startet på ungdomsskolen, og frem til i dag er det kun den modellen jeg har sverget til. Men nå har jeg plutselig fått øynene opp for slengbuksen igjen, og har funnet så mange kule måter å style den på.

Desktop138

ph: pinterest.com

Jeg surfet litt rundt på nettet etter inspirasjon, og fant ut at H&M har mange fine slengbukser i butikk til en finfin pris. Nedenfor har jeg satt sammen en liten kollasj med mitt drømmeantrekk:

Desktop137

Bukse fra H&M (hm.no) // Lammepelsjakke fra RAVN (INFINITY)

Ankelskoletter fra Tiger of Sweden (Nelly.com)

Turtleneck fra Maje (net-a-porter.com) // Veske fra Proenza Schouler (net-a-porter.com)

Hva synes du om slengbukser?