Kategoriarkiv: Antrekk

OSLO NEXT

Når dette innlegget blir publisert, sitter jeg på innkjøp hos Designers Remix i Oslo. Her skal jeg være frem til torsdag, og det ser jeg veldig frem til! Selv om vi har lange og travle dager, er dette uten tvil høydepunktet med å være butikksjef på INFINITY. Med meg har jeg verdens beste reisefølge – eierne til INFINITY :)

Siden vi kun reiser med håndbagasje for å spare tid, må hvert antrekk planlegges nøye før avreise. Den stripete skjorten er ny fra jobben og blir selvfølgelig med på tur :)

IMG_2177

IMG_2196

IMG_2216

IMG_2232

IMG_2188

Skjorte BOSS ORANGE // Jakke CUBUS // Bukse BIKBOK // Veske MULBERRY

CPH FASHION WEEK

Jeg er hjemme i Bergen igjen etter noe lange, travle og VELDIG gøye dager under Copenhagen Fashion Week. Sammen med eierne til INFINITY og butikksjefen på By Malene Birger i Bergen, har jeg vært på messer, moteshow og spist masse deilig mat og drikke med våre fine leverandører. Jeg kan anbefale restaurantene Gorilla og Umami på det sterkeste!

Jeg sitter igjen med utrolig masse inspirasjon, så jeg tenkte at jeg skulle lage et lite oppsummeringsinnlegg med trendene for høsten 2015. Jeg har allerede kastet meg på slengbukse-trenden, og den kommer vi til å se mye av fremover – både denne sesongen og til høsten. Hei 70-tallet!

DSC_0014

DSC_0008

DSC_0024

DSC_0025

DSC_0009

DSC_0028

Pelsjakke RAVN // Skjorte RAILS // Bukse BIKBOK // Veske BALENCIAGA // Smykke TOM WOOD // Skjerf SAMSØE

THAT GOLDEN DRESS

I går feiret jeg Lagunen Storsenter sitt 30-årsjubileum i Grieghallen sammen med fine kollegaer på INFINITY og By Malene Birger. Vi startet med et lite vorspiel hos meg, og som alltid var det tipp topp stemning! Jeg hadde på meg en gammel garderobefavoritt fra Samsøe, og fikk knipset noen halvgode bilder av antrekket før gjestene kom..

IMG_1824

IMG_1864

Kjole Samsøe // Veske Mulberry // Sko Ash 

Om du vil se flere bilder fra kvelden, så har jeg akkurat oppdatert infinityblogg.no med et stort bildedryss fra vorset :)

INFLUENSA OG SLENGBUKSE

Beklager for mitt lille bloggfravær. Etter en fantastisk nyttårsfeiring med gode venner og kjæreste, startet jeg 2015 med en skikkelig influensakule. De fire første dagene av året lå jeg i sengen med høy feber, og det eneste jeg klarte å få i meg var vann og paracet. Ikke den beste starten med andre ord.. Heldigvis er jeg veldig sjeldent syk, så jeg håper det blir lenge til neste gang!

Til tross for den kjedelige starten, har jeg på følelsen at 2015 blir fantastisk. Jeg har ikke satt meg noen spesielle nyttårsfortsetter for dette året, men jeg har som mål å bli litt mer spontan i forhold til reising, aktiviterer i helgene og hverdagen generelt.

IMG_1364

IMG_1373

Siden sist har jeg også kastet meg på en av de største trendene dette året; SLENGBUKSEN! Denne fant jeg på Bikbok på Bergen Storsenter. Perfekt farge og passform, bare bittelitt for lang..

UNDER MY UMBRELLA

Det har vært skikkelig storm i Bergen de siste dagene, og dermed veldig lite fristende å forlate leiligheten.. Paraplyen har vært min beste venn disse dagene, til tross for at den har vrengt seg x antall ganger på grunn av den sterke vinden. Det er kanskje på min topp 10 liste over ting jeg hater aller mest! Likevel har jeg klart å ignorere både regn og vind i dag for å få unnagjort litt julegaveshopping og hente et bilde på posten som jeg bestilte fra Lovedales i forrige uke. Jeg har lagt ut en liten sneak peak på min instagram (@tittibruvikcom), men jeg tenkte å få lagt ut litt bilder av det på bloggen når jeg har fått kjøpt ramme og hengt det opp på veggen..

IMG_0849

IMG_0850

Kåpe – Ravn // Skjerf – Samsøe // Veske – Phillip Lim // Sko – Acne 

Ønsker dere en finfin onsdag!

DENIM OVERALL

Under søndagens juleshopping fant jeg denne snekkerbuksen i denim på H&M Galleriet. Den ble ikke med meg hjem, men det angrer jeg litt på nå.. Dette superkomfortable plagget kan styles på utrolig mange måter, både til hverdag og til fest! I hverdagen ville jeg kombinert den med en løs t-skjorte og sneakers, mens til fest hadde jeg brukt høye pumps og en tettsittende topp med turtleneck.

Ja, jeg tror denne må bli min..

IMG_0825

IMG_0817

INSPIRASJON

Desktop147Desktop149Desktop146

ph: pinterest.com

ADDING SOME COLOURS

Jeg er ikke så flink til å bruke farger om vinteren, så i dag tok jeg på den sprekeste buksen jeg eier for å gjøre en liten forandring på det. I dag har jeg hatt min første fridag denne uken, og den har blitt brukt på blant annet julegaveshopping. Nå har jeg ca. halvparten igjen, og i løpet av uken som kommer skal jeg bli helt ferdig! Orker ikke å stresse med gavene rett før julaften slik jeg pleier å gjøre..

IMG_0782

Bukse – Designers Remix // Jakke – Samsøe // Genser – Arnie Says // Sko – Acne // Veske – Phillip Lim 

QUICK FIX

Gårsdagen gikk over på et blunk – bokstavelig talt! Jeg hadde satt vekkerklokken på 8 slik at jeg skulle få god tid til å vaske leilighet og klær, handle mat og trene før jeg begynte på jobb kl 15. Slik ble det altså ikke! Klokken 12:20 (!!) våknet jeg av meg selv, og da hadde jeg ikke tid til å gjøre stort annet enn å dusje, spise frokost lunsj, kle på meg og kjøre til jobb. Oppi det hele fikk jeg to minutter til overs til å knipse et halvdårlig bilde av gårsdagens antrekk…

IMG_0706

Jakke, skjørt – Samsøe // Genser – Designers Remix // Veske – 3.1 Phillip Lim // Sko – Nike // Smykke – Tom Wood

Dagens jobbvakt et vel overstått, og nå skal jeg straks starte på dagen middag. På menyen i dag står salat med avocado, soltørkede tomater, asparges, serranoskinke og parmesanost. NAM!

PASTELLER

 Denne ullvesten er fra Designers Remix sin pre-spring kolleksjon, og det var kjærlighet ved første blikk. Vi fikk den inn på INFINITY i går – sammen med VELDIG mye annet fint fra samme merke – så det var rene julaften på jobben. Så gøy!

DSC_0051

DSC_0057

DSC_0045

DSC_0066

DSC_0052

DSC_0062

DSC_0046

Strikkegenser, vest og sko – Designers Remix // Veske – Balenciaga // Skjørt – Samsøe

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en lang dag på jobb. Kjæresten pleier å stå for middagen de dagene jeg jobber seint, og i dag var det hjemmelaget pasta cabonara som stod på menyen. Veldig, veldig godt!

READY FOR THE WINTER

I fjor vinter gikk jeg til anskaffelse av den beste jakken jeg noen gang har eid! Den holder meg varm ned til -15 grader, den er 100% vanntett og veier nesten ingenting. Den er med andre ord skapt for oss bergensere som har frost og regn om hverandre hele vinteren igjennom. At merket i tillegg er norsk er også et stort pluss!

DSC_0132

DSC_0149

DSC_0151

DSC_0155

DSC_0164

Jakke fra UBER // Votter og sko fra UGG // Skjerf fra Kashmina // Bukse fra 2ND ONE