Kategoriarkiv: Hår & Skjønnhet

HÅRINSPIRASJON TIL JULEBORDET

Om to uker skal jeg på det årlige julebordet sammen med venninnene mine, og jeg gleder meg sånn! Kjolen er allerede i boks, og nå er det hårfrisyren som står for tur. Jeg er veldig lite kreativ når det kommer til hår og pleier som regel bare å ha det hengende løst med litt hårspray i. Denne gangen har jeg lyst til å prøve noe nytt, så etter litt surfing på internett har jeg funnet 3 forskjellige frisyrer som jeg liker veldig godt og som hadde passet perfekt til kjolen.

#1: Wet Look

Desktop142

Jeg elsker denne «stramme» looken og synes Rosie Huntington-Whiteley kler denne frisyren utrolig godt! En forholdsvis enkel frisyre der utfordringen blir å få håret til å se nydusjet og rent ut, ikke fett..

#2: Flettet

Desktop143

Jeg elsker flettet hår, og Amanda Seyfried sin frisyre er jo helt nydelig! Her er riktignok vanskelighetsgraden ganske mye høyere enn den første, så det spørs om jeg får denne til. Kanskje youtube har noen gode «how to»-videoer på lur..?

#3: Romantiske krøller

Desktop145

Denne frisyren er ganske safe og noe de fleste får til! Det eneste minuset er at håret mitt er relativt tynt og veldig glatt, slik at de fine krøllene jeg får i starten forsvinner etter et par timer..

Hvilke frisyre ville du gått for?

MINE SKJØNNHETSPRODUKTER TIL HUDEN

Det er ikke ofte jeg skriver om hår, sminke og andre skjønnhetsprodukter på bloggen, men i dag tenkte jeg å tipse dere om mine beste produkter når det kommer til fuktighet og rens av ansiktet, samt fuktighetsprodukter til resten av kroppen. Dette er produkter som jeg har sverget til i flere år, og som jeg synes fungerer veldig bra til min hud. Jeg har en typisk normal/kombinert hud som trenger produkter som gir fukt, men som ikke gjør huden blank utover dagen.

EVERYDAY ESSENTIALS

Desktop139

1. Aquasource fra Biotherm: Denne ansiktskremen tilfører mye fuktighet til huden, men den lette gel-konsistensen gjør at huden ikke blir blank og fet utover dagen. Brukes hver morgen og kveld.

2. Seaweed Facial Wash fra The Body Shop: Dette er den eneste rensen jeg bruker, og jeg synes den dekker mine behov veldig godt. Jeg bruker den hver morgen og kveld sammen med vann, og huden kjennes myk, frisk og ren ut etterpå.

3. Lait Corporel fra Biotherm: Denne body-lotion har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og det er fremdeles en stor favoritt. Den trekker raskt inn i huden og tilfører mye fuktighet. Brukes på hele kroppen etter at jeg har dusjet.

4. Walnut Complexion Scrub fra Ole Henriksen: Denne ansiktsskrubben er helt magisk, og huden blir silkemyk etter en runde med denne. Brukes ca. 1-2 ganger i uken. Denne kjøper jeg på blivakker.no.

5. Glycinello håndkrem: Denne håndkremen hadde jeg ikke klart meg uten når det er skikkelig kaldt ute. Den er veldig fet i konsistensen og gjør tørre hender gode som ny igjen. Kjøpes på apoteket.

6. Leppepomade fra Savex: Ettersom jeg nesten ikke tåler noen leppeprodukter, er denne leppepomaden min redning om vinteren. Tilfører sprukne og tørre lepper masse fukt. Kjøpes på blant annet Vita.

estelle & thild

Jeg fikk nylig tilsendt en superfin adventsgave fra Polhem PR som jeg virkelig gleder meg til å teste ut. Gaven bestod av hudpleieprodukter fra estelle & thild – et svenskt merke som tilbyr organiske produkter med rene, naturlige og usprøytede ingredienser. Estelle & thild er regnet som en av de mest effektive sertifiserte organiske seriene i Skandinavia, så dette lover med andre ord veldig bra :)

Cleansing milk & Facial toner

Night cream, Face cream & Eye balm

 Lip balm

Lip balmen har jeg allerede begynt å bruke, og den er supergod! Jeg er allergisk mot et stoff som brukes i de fleste leppepomadene man får kjøpt på butikken og apoteket, men denne har jeg ikke reagert på *bank i bordet*.

Tusen takk til Mia fra Polhem PR for gaven. Du kan sjekke ut den fine bloggen hennes her :)

Venus ProSkin MoistureRich

Noe av det jeg er mest avhengig av å ha tilgjengelig på badet til enhver tid, er en god barberhøvel. Jeg ble derfor veldig glad da jeg ble spurt om jeg ville teste ut den nyeste barberhøvelen til Gillette, Venus ProSkin MoistureRich.

Høvelen har 3 blad som gir en tett barbering, og et solid softgrip-håndtak. I tillegg har den MoistureRich barbergelapplikator, som inneholder en blanding av tre typer bodybutter for ekstra god glid. Du slipper derfor å bruke barberskum under barberingen, da barbergelapplikatoren begynner å skumme når den kommer i kontakt med vann som beskytter huden.

Denne ble selvfølgelig med meg til Spania og funket helt utmerket! I tillegg er det deilig å slippe både vekt og plass på barberskum i den eller så overfylte kofferten min.

Greit å vite om barbering:

- Venus barberhøvler har utbyttbare barberblad som passer til alle Venus-håndtakene.

- Man kan bruke samme barberhøvel under armer, legger og bikinilinje, men det er viktig å huske på at hårene vokser forsjellig på alle disse tre områdene, og at man derfor bør tilpasse barberinger deretter.

- For å unngå sår hud etter barbering, bør man fukte huden i varmt vann 2-3 min før barbering og bytte barberblad når det begynner å bli sløvt.

Informasjon hentet fra www.gillettevenus.no

sponset 

Frisørdag

Endelig fikk jeg bestilt time hos frisøren min og fjernet den fæle etterveksten jeg har irritert meg over i en evighet nå. Tuppene ble også klippet, så nå er jeg ny og fresh på håret igjen. Deilig! Hadde egentlig planer om å ta noen mørke striper i det også, men siden jeg skal til Spania om under to uker, vil ikke de mørke stripene holde seg mørke særlig lenge på grunn av solen.. Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd med resultatet, noe jeg alltid blir når jeg går til Cecilie på Think.

 Strikkejakke Topshop // Skjørt og topp 2ND Day // Veske Balenciaga // Sko Acne // Smykke Camilla Prytz

FLETTET HÅR

Nå som jeg endelig har fått litt lengde på håret igjen, blir det lettere å kunne eksperimentere med forskjellige frisyrer fremover. Flettet hår har lenge vært i vinden, og det med god grunn. For det første er det veldig praktisk, og for det andre ser det jo veldig fint ut. Jeg prøvde meg på en slags pariserflette i går, der jeg puttet den siste delen av håret under resten av håret og festet med fliseklemmer. Det ble ikke helt vellykket, men med litt trening tror jeg det kan bli veldig bra til slutt. Kanskje dette blir frisyren på 17. mai?

Én ting er ihvertfall sikkert. Når det kommer til fletting av hår, er det kun fantasien som setter grenser. Nedenfor har jeg satt sammen en liten kollasj med forskjellige frisyrer jeg gjerne vil teste ut etter hvert. Frisyren øverst til venstre er min favoritt!

Kilde: weheartit

Titti tipser: MATTENDE DAGKREM

Hvis du har en tendens til å få blank hud i ansiktet, spesielt i t-zonen, i løpet av dagen, har jeg et veldig godt tips til deg. På The Body Shop får du kjøpt en mattende dagkrem som virkelig holder det den lover. Jeg har brukt den i flere uker nå, og er superfornøyd! Den tilfører riktignok ikke like mye fukt som «vanlige» dagkremer gjør, så jeg vil anbefale deg å bruke en fuktighetsgivende nattkrem i tillegg til denne. Den passer nok også best til deg som har fra normal til fet hud i ansiktet.

Prisen på dagkremen er 159,-

MIN DEBORAH LIPPMANN SAMLING

Etter at vi begynte å selge Deborah Lippmann neglelakker på jobben forrige sommer, har samlingen min økt betraktelig. Nå har vi i tillegg akkurat fått en stor levering med nye, lekre farger, så jeg kommer nok til å tilføre noen nye neglelakker til samlingen min de neste ukene kjenner jeg meg selv rett..

Fra venstre: It’s raining men, Stormy weather, Waking up in Vegas, Stairway to heaven og Sarah smile

Fra venstre: I know what boys like, Lady sings the blues, Mermaid’s dream, Good girl gone bad og Between the sheets

Hele samlingen :D

A LITTLE DARKER

Resultatet fra gårsdagens frisørbesøk:

Genser fra By Malene Birger

Valgte å ta litt mørkere striper i det og lette litt på frisyren. Ble veldig fornøyd med resultatet, noe jeg i grunn alltid pleier å bli når jeg går til Cecilie på Think!

Hva synes du? 

MIDTSKILL, SIDESKILL, LANGT HÅR, KORT HÅR?

Det begynner å bli farlig lenge siden sist jeg hadde time hos frisøren min, noe som har resultert i en altfor lang ettervekst og en formløs frisyre. Jeg må derfor bestille time snarest, slik at jeg blir fin på håret igjen til både jul- og nyttår. Det siste året har jeg eksperimentert med både midtskill, sideskill, langt- og kort hår. Nå har jeg kanskje lyst til å stripe det litt mørkere igjen, slik at jeg slipper den irriterende etterveksten hele tiden..

Oversikt over mine frisyrer det siste året:

Januar:Langs hår med midtskill og en nyanse mørkere enn det jeg pleier å være. Husker jeg var veldig fornøyd med denne frisyren og likte veldig godt å ha midtskill, til tross for at jeg alltid har vært en typisk sideskill-jente.

Mars:Klippet håret litt kortere, og stripet det kun med lyse striper. Beholdt også midtskillen!

Juni:Begynte å bli lei av midtskill, og gikk kun med sideskill en periode. Var i grunn veldig lei av håret mitt generelt, og hadde derfor lyst til å gjøre en større forandring med det..

September:Tadaaa, så ble jeg plutselig kort på håret! Trives veldig godt med kort hår, men siden håret mitt vokser så fort, tar det ikke lang tid før frisyren blir veldig formløs, slik som den er nå..

Så det STORE spørsmålet mitt er; Hva skal jeg gjøre med håret neste gang jeg skal til frisøren? Klippe det kortere, la det vokse ut igjen, stripe det litt mørkere eller bare ta etterveksten?