Kategoriarkiv: Trening

LET’S WORK OUT

Etter over 4 måneder med pause fra treningen, var det ubeskrivelig deilig å komme seg på treningssenteret igjen. Jeg har virkelig fått kjenne på «dørstokkmilen» denne høsten, og har kommet med alle mulige unnskyldninger til meg selv for å stå over treningen.. I dag klarte jeg endelig å overtale meg selv, og det føltes utrolig bra da jeg var ferdig. Riktignok har både kondisen og muskelmassen min gått mye ned på fire måneder, men jeg har lovet meg selv å komme fort tilbake i form igjen. Og det skal jeg klare!

- LOVE RUNNING -

run

Jeg trives aller best på tredemøllen, og da er riktig musikk helt avgjørende for om det blir en god eller dårlig løpeøkt. Jeg er flink til å oppdatere spillelisten min, og akkurat nå er det disse sangene som gir meg mest motivasjon. En god miks mellom gamle og nye sanger, og alle har jeg funnet på Spotify.

Titti sin spilleliste til trening:

 • Fatboy Slim – «Right Here, Right Now»
 • Skrillex – «Recess»
 • Fatboy Slim – «The Rockafeller Skank»
 • Rudimental feat. John Newman – «Feel The Love»
 • Black Eyed Peas – «Pump It»
 • Taylor Swift – «Shake It Off»
 • Sigma – «Nobody To Love» Radio Edit
 • Pitbull, Akon – «Shut It Down»
 • Ricky Martin – «La Copa De La Vida»
 • Calvin Harris feat. John Newman – «Blame»
 • Ricky Martin – «María»

Kom gjerne med musikktips til meg også om du har :)

Post Workout: Proteinshake

Nytt på treningsfronten er at jeg har begynt med proteinpulver etter hver treningsøkt. Tidligere har det gått i egg og andre proteinrike ting, men en proteinshake er etter min mening en raskere, enklere og bedre måte å få i seg proteiner på. Når man blander dette proteinpulveret med lettmelk, smaker det nesten som en sjokolademilkshake, og er ikke kunstig på smak slik mange andre varianter er.

IMG_0031

Jeg og roomien min gikk sammen for å kjøpe proteinpulver første gangen, og endte opp med denne pakken hos Gymgrossisten:

Skjermbilde 2014-04-09 kl. 12.45.54

Du finner den HER

Denne bestillingen ga oss 2 kg hver, og muligheten til å velge mellom flere ulike smaker. Jeg kan anbefale smaken sjokolade på det sterkeste!

PS: Dette er på ingen måter et sponset innlegg / annonse for Gymgrossisten, men kun et tips fra meg til andre treningsglade jenter der ute :)

I DID IT!!!

Hurra, jeg klarte å løpe én mil på under 55 minutter i løpet av juni måned likevel, så nå er jeg veldig, veldig stolt, svett, sliten og glad :D

Er dere forresten klare for å bli med meg på jentetur til Cannes da? Jeg er ihvertfall veldig klar for sol, strand, shopping, vin, blåskjell og mine fantastiske venninner!

PS: Du kommer til å bli dypt savnet Bibbi <3

SISTE OPPDATERING: Prosjekt six-pack

 Juni 2012

Jeg vil ikke akkurat kalle sluttresultatet en six-pack, men at magen har blitt betydelig mer markert enn det den var da jeg inngikk veddemålet i november, er det ingen tvil om. Det jeg uansett er mest stolt over, er at jeg helt siden oktober i fjor har trent i snitt 3 ganger hver uke. Jeg har aldri trent så mye over en så lang periode før, og lengre skal den bli! Noen hindringer frem til nå har det likevel blitt. Etter at jeg ble kraftig matforgiftet i Tenerife i april, har jeg slitt masse med magen. Den er fremdeles ikke helt bra igjen, og det merket jeg spesielt når jeg er ute og løper. I tillegg har jeg drukket latterlig store mengder med kaffe i hele eksamensperioden, som heller ikke har vært helt optimalt for magen.

November 2011 // Juni 2012

Jeg hadde også som mål å løpe én mil på under 55 minutter i løpet av juni, men så langt kom jeg dessverre ikke. På grunn av smerter i beina, har jeg ikke fått løpt like mye som jeg hadde tenkt i utgangspunktet. Men som et plaster på såret har jeg klart et annet mål som jeg hadde satt meg – å løpe 5 km på under 25 minutter.

Denne GPS-klokken fra Nike er forresten helt genial. Gjør treningen mye mer motiverende, og kan absolutt anbefales på det sterkeste :D

SISTE INNSPURT

I morgen har jeg min siste eksamen dette semesteret, og det skal bli så ubeskrivelig deilig å endelig få sommerferie! Siden jeg alltid blir så rastløs kvelden før jeg skal ha eksamen, og egentlig bare har lyst til at dagen skal bli ferdig, hjelper det alltid med en treningsøkt for å få tankene over på noe helt annet. Idag ble det en joggetur på litt under 8 km. i Hordnesskogen, og til tross for akutte magesmerter midt under økten, slo jeg min gamle rekord på 42 minutter med 1 minutt. Hurra! :D

I stk. glad, sliten og svett Titti!

Nå skal jeg hive i meg litt mat og se over notatene mine for siste gang idag. Herregud som jeg gleder meg til i morgen kveld!!!

NYE TRENINGSMÅL

Hadde jeg blitt spurt for et halvt år siden om jeg hadde klart å løpe én mil uten pauser på tredemøllen, hadde svaret blitt nei. Mest fordi jeg synes det var forferdelig kjedelig å løpe på møllen, men også fordi kondisen ikke var helt på topp. Et halvt år senere, og mange løpeturer i Hordnesskogen rikere, har jeg faktisk klart det jeg ikke hadde trodd at jeg ville klare. Jeg hadde som mål å gjennomføre milen på under én time, og det gjorde jeg med en margin på 1 minutt og 46 sekunder. Følelsen av nå sine egne mål er virkelig helt fantastisk!

Mitt neste mål blir å gjennomføre milen på under 55 minutter, og det SKAL jeg klare i løpet av juni måned! Oppdatering kommer :)

PS: Siste oppdatering om hvordan det har gått med prosjekt six-pack kommer også i slutten av juni.

Oppdatering 3: VEDDEMÅLET

Mars måned har vært en veldig bra måned treningsmessig med mellom 4-6 økter hver uke. Jeg ser en liten fremgang på «six-packen» fra forrige oppdatering, men jeg har hovedsaklig trent mest kondisjon, og ikke så mye styrke som jeg hadde tenkt i utgangspunktet. Årsaken til det er selvfølgelig det fine været vi har hatt i Bergen den siste måneden, og da frister det mye mer å jogge ute, fremfor å være inne på et svett treningssenter med dårlig aircondition. En fordel med all utetreningen er selvfølgelig at kondisen min har forbedret seg betydelig den siste måneden, og det liker jeg!

Mars 2012

Februar 2012 / Mars 2012

Oppdatering 1 og 2 kan du lese her og her.

Oppdatering 2: VEDDEMÅLET

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har kommet med en oppdatering angående veddemålet jeg har inngått om å trene seg til en six-pack frem til sommeren. Årsaken til det er rett og slett fordi jeg nesten ikke har fått trent de to siste månedene, og derfor ikke sett noen forandringer siden forrige oppdatering. Nå er jeg ihvertfall supermotivert igjen, mye fordi bikinisesogen kom litt tidligere i år siden jeg skal én uke til Tenerife med kjæresten i april. Har blant annet satt meg som et mål å trene 25 ganger før vi drar, både styrke og kondisjon. Etter dagens kondisjonsøkt har jeg nå 23 treningøkter igjen før avreise. Håper jeg klarer å fullføre alle 25!

Februar 2012

Desember 2011 / Februar 2012

I morgen blir det en ny økt med styrketrening på SATS. Vanligvis pleier jeg å trene alene, men i morgen skal jeg trene med en god venninne av meg, og det gleder jeg meg veldig til! Kanskje vi får tid til å lage en ny treningsvideo med den nye favorittøvelsen min når det kommer til mage?

TRENINGS MOTIVASJON

Ingenting er bedre enn å starte den nye uken med en treningsøkt enten ute eller inne. Dersom du synes det er vanskelig å komme igang, kan jeg tipse om at Youtube har mange motiverende videoer som får deg til å løfte på rumpa og hoppe inn i treningstøyet. Personlig får jeg masse treningsmotivasjon av å se på Victoria’s Secret englene, og denne videoen hvor Candice og Adriana viser bikinimoten for 2012 er absolutt ingen unntak!

Er du ikke enig?

HOME SWEET HOME

I går måtte jeg vende nesen tilbake til Bergen igjen etter en fantastisk juleferie på Geilo med familie og venner. Jeg er veldig glad for at jeg ihvertfall fikk gått én skitur i løpet av oppholdet, til tross for at hverken været eller føret var helt optimalt.. Satser på at det blir mange flere i året som kommer!

Nå sitter jeg på kjøkkenet og vurderer om jeg skal ta meg en løpetur i Hordnesskogen før jeg skal på jobb klokken tre. Jeg skal ærlig innrømme at det ikke frister veldig mye med tanke på været, men jeg VET at jeg kommer til å bli veldig glad for det når jeg kommer hjem igjen..

Én ting som alltid virker når treningsmotivasjonen min ikke er helt på topp, er å se på bilder av Victoria’s Secret modellene. Det er kanskje ikke det med realitiske målet, men det får meg ihvertfall til å ville trene og det er tross alt det viktigste!

Marisa Miller

Konklusjonen blir med andre ord at det blir en joggetur på meg. Ønsk meg lykke til, for jeg tror jeg trenger det!