Kategoriarkiv: Shopping

NIKE DUNK SKY

Jeg har fått et nytt par med Nike i samlingen min. Disse blir blant annet med meg i kofferten når jeg reiser til Copenhagen Fashion Week med jobben i slutten av måneden. Jeg liker at de gjør meg litt høyere, men samtidig er superkomfortabel på foten! Perfekt når vi skal sykle og vandre mellom messer, showroom og motevisninger.. Å som jeg gleder meg!

IMG_1580

IMG_1575

NIKE DUNK SKY

DENIM OVERALL

Under søndagens juleshopping fant jeg denne snekkerbuksen i denim på H&M Galleriet. Den ble ikke med meg hjem, men det angrer jeg litt på nå.. Dette superkomfortable plagget kan styles på utrolig mange måter, både til hverdag og til fest! I hverdagen ville jeg kombinert den med en løs t-skjorte og sneakers, mens til fest hadde jeg brukt høye pumps og en tettsittende topp med turtleneck.

Ja, jeg tror denne må bli min..

IMG_0825

IMG_0817

INSPIRASJON

Desktop147Desktop149Desktop146

ph: pinterest.com

EFVA ATTLING

Jeg har virkelig fått øynene opp for smykkene til Efva Attling den siste tiden. Under har jeg plukket ut mine absolutte favoritter fra kolleksjonene hennes, og som dere kanskje ser så foretrekker jeg enkle og stilrene smykker i sølv. Prisene ligger på ca. 1000 kroner (pluss/minus), med unntak av cuffen på det nederste bildet som koster litt over 2000 kroner. Jeg tenkte jeg skulle ønske meg noen av disse smykkene av kjæresten min til jul, og da synes jeg de som heter «Twosome» hadde vært ektra koselig å få..

Desktop153

Desktop154

Kollasjer21

www.efvaattling.se

3.1 Phillip Lim

Denne vesken har stått høyt oppe på ønskelisten min veldig lenge nå, og planen var egentlig at jeg skulle kjøpe den da jeg var i København i oktober. En sort, liten veske med sølvdetaljer har faktisk vært en mangelvare i garderoben min og noe jeg har savnet hver gang jeg ut og ikke trenger å ha med meg så mye. Denne vesken synes jeg er både klassisk og røff på samme tid, og helt min stil! Da jeg fant den til -20% i anledning Black Friday måtte jeg bare slå til.

3.1 Phillip Lim Soleil Chain

IMG_0672

IMG_0667

Dere kommer til å se mange antrekksbilder med denne fremover for å si det sånn.. Materialistisk lykke på høyt nivå!

THE DRESS

Jeg har funnet det som etter min mening er den perfekte nyttårskjolen! Jeg har lenge sett etter en paljettkjole i grønt med lange ermer og som rekker til midt på låret mitt, og denne oppfyller begge kravene. Det eneste minuset er at den koster en tusenlapp for mye..

Desktop134

Kjole fra Asos

Jeg fortsatte letingen etter årets nyttårskjole, og kom over en skikkelig rimelig variant fra Motel på Nelly.com. Den var i tillegg nedsatt med nesten 70%, så jeg fikk den til den nette sum av 191 kroner (!). Et skikkelig kupp med andre ord!

Desktop135

Gabby dress fra Motel

Om det blir årets nyttårskjole er foreløpig uvisst, men den kommer ihvertfall til å bli brukt ved flere anledninger i desember. Først ut er julebord med venninnene mine :)

NEW IN

Under ser dere resultatet av shoppingen i København og Odense. Det går mye i mønster om dagen, og både marmor, striper og ruter har blitt mine favoritter! Danskene er imponerende flinke når det kommer til klær og interiør, og jeg er veldig glad for at vi fører så mange danske merker på jobben min også. Jeg liker det enkelt og stilrent uten for mye dilldall.

IMG_4621

IMG_4626

IMG_4631

IMG_4639

I tillegg til dette hadde jeg håpet på å finne drømmevesken min fra Phillip Lim, men det får bli ved en annen anledning…

SNART AVREISE

I morgen går endelig turen til Danmark, og først ut er Odense. Jeg gleder meg utrolig mye til å se jentene mine igjen, spise god mat og drikke, shoppe og bare N.Y.T.E livet! Siden jeg drar rett fra jobb til flyplassen i morgen, må jeg få unnagjort alt av pakking i dag – og jeg har ennå ikke startet! Etter en hektisk arbeidsdag på ti timer, er det sengen som frister aller mest nå.. Vi fikk forresten inn SÅ mye fint på jobben i dag, og noe av det blir med meg i kofferten til Danmark.

IMG_4280

IMG_4292

Nytt skjørt og genser fra Samsøe..

IMG_4327

..og den tøffeste bomber-jakken fra samme merke. ELSK!

Jeg tror ikke Macen min blir med på tur, men jeg kommer til å legge ut bilder på instagram gjennom hele oppholdet @tittibruvikcom. Jeg skal dog være flink til å ta mange bilder i løpet av oppholdet, slik at det blir noen fine bildedryss på bloggen når jeg kommer hjem :)

SHOPPINGLISTE

Om nøyaktig 1 uke drar jeg til Danmark for å besøke noen av mine beste venninner som studerer der. Første stopp er Odense, deretter blir det noen dager i København. Selv om jeg kjøper mye klær og sko gjennom jobben, synes jeg at shopping i utlandet er ekstra stas.

Nedenfor har jeg satt sammen en liten kollasj med ting jeg ønsker meg akkurat nå.

Kollasjer16

1. Jeg har faktisk ikke en enkel, hvit skjorte med krage i garderoben min, så det må jeg få gjort noe med. Denne er fra H&M.

2. Siden jeg kun har solbriller med sort ramme, står noen i brun torto høyt på ønskelisten. Disse er fra Victoria Beckham.

3. Jeg som elsker ruter må jo ha et rutete skjerf i samlingen! Dette er fra Holzweiler og de har utrolig mange fine varianter denne høsten.

4. Jeg bruker nesten bare joggesko i hverdagen, og disse fra Nike synes jeg var skikkelig freshe!

5. Turtlenecks er et must denne høsten, og nå har jeg skikkelig lyst på en champagnefarget variant. Denne er fra Helmut Lang.

6. Jeg trenger en sort, liten veske med sølvdetaljer, og denne fra 3.1 Phillip Lim er helt perfekt!

Forrige gang jeg var på jentetur i Danmark er over to år siden, så dette gleder jeg meg veldig til! Bladde litt bakover i blogg-arkivet mitt i dag, og fant disse bildene fra turen:

køb

køb2

køb3

køb5

Gode minner :)

Nike LunarElite Sky Hi

Her ser dere mine nye joggesko fra Nike som jeg kjøpte via Zalando.no. Har aldri handlet på den nettsiden før, men jeg skal innrømme at jeg ble veldig positivt overrasket. Utvalget deres er ENORMT, de tilbyr gratis frakt og retur, og prisene deres er også ganske gode. Tommel opp for det!

IMG_9718

IMG_9707

Nike LunarElite Sky Hi / Du finner de her

New In: Blue

Fargen blå har helt siden jeg var liten vært min favorittfarge, og det er den fremdeles! Da jeg var i Oslo i helgen fant jeg disse solbrillene med blått glass fra Oakley, og jeg synes de er så freshe! De blir perfekt å matche med blant annet mine nye TOMS som jeg har kjøpt på jobben.

IMG_9401

IMG_9408

Solbriller fra Oakley i modellen «Frogskin»