Månedlige arkiver: oktober 2011

SUGAR GLOW

Dette er uten overdrivelse den beste ansiktsskrubben jeg noen gang har prøvd. Den har en deilig og frisk lukt, og etterlater huden silkemyk. Jeg bruker den 2-3 ganger i uken etter at jeg har fjernet sminken og renset huden. Anbefales på det sterkeste!

Jeg kjøpte min på Coverbrands her.

Produktet er ikke sponset

ÅRETS VINTERJAKKE I BOKS

Hurra, jeg har endelig funnet årets vinterjakke, og den er akkurat slik jeg hadde sett for meg i hodet; svart, halvlang parkas uten pels på kragen. I tillegg er den supergod og varm, så jeg kommer garantert til å slippe og fryse i vinter.

Fra Peak Performance, 4500,-

SNART FERDIG

På førstkommende tirsdag åpner vi By Malene Birger butikken på Lagunen Storsenter, og den kommer til å bli så lekker. Uten tvil Bergens fineste butikk! Det er mye som må ordnes før åpningen, men vi er heldigvis snart i mål.

Elisabeth i full aksjon med støvkluten!

Stine passer på at butikken blir skinnende ren til åpningen

Kleshengere på rekke og rad!

Fine lysekronen :D

Etter at vi hadde vasket og støvsugd i mange timer, kunne vi endelig begynne å henge opp klærne. Herregud så mye fint som kommer!!

Fin, ikke sant?

GÅRSDAGENS ANTREKK

Jeans Tiger // Genser Newlook // Sko Bianco // Veske Mulberry // Skjorte Nelly

Fikk denne rosa skjorten i posten i går sammen med den røde tubekjolen jeg skrev om i dette innlegget. Bruker veldig sjeldent rosa klær, men denne skjorten synes jeg var superfresh! Jeg ønsker meg også en litt oversized strikkegenser i knall rosa, men har fremdeles til gode å finne en.. Vet at Zara har hatt inne noen, men siden vi ikke har den butikken i Bergen, får jeg vel bare fortsette jakten!

I dag er det lesing til eksamen, styrketrening og kino med kjæresten som står på agendaen. Vi har ennå ikke sett Hodejegerne, så det er vel på høy tid at vi gjør det!

Ha en fin fredag alle sammen :)

ROCCO VS. DIEGO

Jeg har forelsket meg helt i Alexander Wang sine vesker den siste tiden, og har veldig lyst til å gå til innkjøp av en så fort lommeboken tillater det. Det eneste jeg er litt usikker på er hvilke modell jeg skal kjøpe, og etter mye frem og tilbake står det mellom disse to;

Rocco:

Denne it-vesken hadde sitt høydepunkt for ca. to år siden, og mange mener sikkert at den er litt utgått på dato. Det bryr jeg meg egentlig ikke så mye om, og synes både størrelsen og utseendet er perfekt!

Kristin Cavallari blir stadig vekk observert med sin Rocco på armen

Diego:

Denne vesken skiller seg ganske mye ut fra de andre, og jeg liker den bare bedre og bedre for hver dag. Den er kanskje ikke like praktisk som Rocco, men er minst like tøff!

Vanessa Hudgens med en Diego hengende på armen

Hvilke skal jeg velge?

JENTER PÅ TUR

Ahh, for en herlig dag det har vært. Dro på skolen klokken ni og jobbet med en innlevering frem til klokken ble ett. Etter det møtte jeg Ina og Stine ved bunnen av fløyen, og i nesten tre timer vandret vi rundt på fjellet, snakket om alt som hadde skjedd siden sist vi var med hverandre og nøt den fine naturen. Bergen er virkelig en vakker by!

Bildedryss fra turen:

Tre fornøyde jenter; Ina, Stine og meg

Det er obligatorisk med litt naturbilder når man går tur på fjellet! 

Stine & meg

Vakre byen min!

Nå ligger jeg stappmett på sofaen etter å ha spist en blanding mellom hjemmelaget fajitas og enchiladas til middag. Takk for tipset Stine ;) . Det smakte virkelig helt fantastisk!

Psst: Dagens Outfit postet et antrekk av meg i går og innlegget kan dere lese her.

DAGENS

Jeans Met // Topp 2ND Day // Blazer Benetton // Belte Samsøe // Sko Acne //Smykke Camilla Prytz // Solbriller Ray-Ban // Neglelakk Deborah Lippmann

Dette ble dagens jobbantrekk. Har hatt en lang dag med både skole og jobb, så nå gleder jeg meg til å avslutte den med en rykende fersk episode av Gossip Girl. Hurra! Var forresten på et informasjonsmøte i dag angående utveksling det 5. semesteret av bacheloren min. Har alltid drømt om å bo i UK, så dette er en gyllen mulighet til å drømmen oppfyllt. Søknadsfrist er ikke før i februar, så jeg har ennå litt tid til å bestemme meg på.. Skal, skal ikke?

 

 

 

 

ECHO TOUCH

Jeg har kjøpt verdens mest geniale hanske for oss med iPhone og touch-skjermer generelt. Echo touch heter merket og hanskene er laget med et spesielt «stoff» på tommel- og pekefinger som gjør det mulig å kunne skrive på touch-skjermer, noe man ikke kan med vanlige hansker. Dette betyr med andre ord at man slipper å fryse på fingrene når man skal skrive en melding ute i vinterkulden. Hurra!

Hanskene finnes i flere modeller, og har priser fra ca. 400 - 600 kr. Den jeg har kjøpt kostet 400 kr og er laget av ull (80%), nylon og skinn.


De er til og med weather resistant!

I tillegg til disse hanskene, har jeg lyst på de i 100% skinn. Utrolig lekre og praktiske!

Mine er kjøpt på INFINITY.

FAVORITTFRISYREN

Halvlangt hår (gjerne litt kortere enn det Kate Bosworth har på dette bildet..), midtskill og myke, store krøller er uten tvil den fineste frisyren jeg vet om akkurat nå. Har dessverre litt for kort hår selv til å lage denne frisyren, men heldigvis vokser håret mitt i rekordfart!

ÅRETS NYTTÅRSKJOLE?

Jeg har allerede startet jakten etter årets nyttårskjole og kommet frem til at jeg har lyst på en rød kjole i år. På Nelly har jeg funnet en klassisk tubekjole fra Rare Fashion som jeg tror hadde passet perfekt til årets feiring. Liker at den er såpass enkel i snittet og kan derfor style den akkurat slik jeg vil. Ser for meg at den blir fin til mine svarte glitterpumps som jeg kjøpte i Barcelona i sommer og masse sølvsmykker!

På fjorårets nyttårsfeiring hadde jeg på meg en paljettkjole i gull som jeg kjøpte da jeg bodde i Paris for tre år siden..

Kjole Newlook // Sko Ash // Fjærøredobber Accessories

Ahh, jeg gleder meg til jul :D