Månedlige arkiver: november 2011

LADER OPP BATTERIENE

Formen er heldigvis litt bedre i dag, men langt ifra så bra som den burde! Har fått gjort skremmende lite de siste to dagene, så i morgen setter jeg vekkerklokken på syv og har planer om å sitte på lesesalen helt til jeg føler at jeg har fått tatt igjen det tapte. Jeg har med andre ord en lang dag på lesesalen foran meg, så i kveld lader jeg opp batteriene med et langt- og deilig boblebad, den nyeste utgaven av Costume og en stor kopp med grønn te. Perfekt kombinasjon spør du meg!

Ser det ikke herlig ut?

Ønsker alle lesere en fin kveld! I morgen er det forresten 1. desember :D

VIDEO: Effektiv Mageøvelse

Dette er uten tvil min favorittøvelse om dagen, og gjør den nesten hver gang jeg er på treningssenteret. Siden jeg har lovet dere noen treningsvideoer, fikk jeg Ina til å filme meg sist gang vi trente sammen. Jeg skal innrømme at jeg ikke føler meg særlig komfortabel foran filmkameraet, spesielt ikke når jeg er svett og sliten etter en hard treningsøkt, men det får heller gå. Håper dere finner litt inspirasjon i den ihvertfall!

Slik gjør du:

  1. Start med begge beina i en 90 graders vinkel
  2. Senk de sakte ned til gulvet og opp igjen til startsposisjonen
  3. Dette gjør du enten 12 eller 15 ganger, alt etter hvor mye du orker
  4. Til slutt tar du begge beina ned til bakken og «krysser» de oppå hverdandre i et rolig tempo i 15 sekunder.
  5. Ta ett minutts pause, og gjør alt én gang til, men denne gangen med 20 sekunder istedenfor 15 på den siste delen.
  6. Totalt skal du gjøre 3 sett, med 12-15 repetisjoner på hvert sett. På det siste settet bruker du 30 sekunder istedenfor 20 på den siste delen.
Spør meg hvis du lurer på noe :)

DÅRLIG TIMING

Hvorfor er det alltid sånn at man blir syk når det minst passer seg? Jeg trodde jeg hadde klart å unngå og bli smittet av Morten da han var syk for noen dager siden, men den gang ei. Nå er det kun én uke til første eksamen, og jeg ligger hjemme med både feber, rennende nese og sår hals. Jeg får prøve å gjøre det beste ut av det, og krysser fingrene for at det går fort over. Har virkelig ikke tid til dette nå!

Verdens fineste mamma har forresten laget en stor pakkekalender til meg i år. Litt fordeler må man jo ha når man fremdeles bor hjemme hos sine foreldrene i en alder av 22 :D

Iført favorittgenseren min fra by Malene Birger laget av 100% cashmere. Mykere genser skal man lete lenge etter!

Ønsker alle en fin og frisk tirsdag :D

SOMMERMINNER

Jeg sitter og drømmer meg vekk fra alt som heter eksamen og lesesal, ved å bla gjennom alle bildene jeg har fra i sommer. Med venninnetur til Nice, kjærestetur til Barcelona og mange fine dager på både min egen og andre venner sine sommerhytter, sitter jeg igjen med utrolig mange fine minner. De er virkelig gull verdt å ha i tunge og mørke eksamensperioder!

Gal gjeng i Nice :D  

Det ble høy champisfaktor da vi dro på utestedet Baôli i Cannes. En kveld jeg aldri kommer til å glemme!

To av mange antrekk fra i sommer..

Jeg hadde gjort mye for å kunne ligge på denne stranden nå!

Koser meg nede ved havnen i Bacelona. Savn!

Sushi med min kjære på terrassen :D  

Det ble mange koselige bryggefester i løpet av sommeren. Her er jeg og Sandra på hytten til Stine for å feire bursdagen hennes.

Verdens fineste Kaisa på favorittplassen sin på Hjellestad

Uten tvil sommeren beste måltid. Får vann i munnen av å bare se på dette bildet!

Helikoptertur i Stryn på Moods of Norway arrangement. Til tross for flyskrekken min, var det fantastisk gøyt!

Verdens fineste! (Sorry Morten, lover at dette er det siste bildet jeg legger ut av deg på bloggen, hehe!)

Isabel, Elisabeth, Anita, Elisabeth og jeg, også kjent som Flokken, på eksamensfest hos Isabel i sommer:D

Nå ser jeg frem til en fin julefering med familien på hytten, og kanskje en NY tur med venninner på nyåret. Jeg har med andre ord mye kjekt å se frem til, og gleder meg til å dra på nye eventyr med alle de fine menneskene jeg er så heldig å ha i livet mitt!

MIN FØRSTE ALEXANDER WANG

Som jeg skrev i et innlegg forrige uke, ventet jeg en spennende pakke i posten. Inni den lå min aller første Alexander Wang veske, som jeg har kjøpt brukt gjennom finn.no. Ordinært ville vesken kostet over 7000 kr, men jeg fikk den til 3000,-. Man kan se at vesken har blitt brukt, men den er likevel i veldig god stand. Jeg har med andre ord gjort et skikkelig veskekupp!

Rocco Mini Duffel<3

G12 kameraet mitt har forresten blitt ødelagt, så bildekvaliteten på bloggen kommer ikke til å være like god fremover. Krysser fingrene for at jeg får fikset det veldig snart, for jeg merker hvor avhengig jeg har blitt av det..

LEOPARD PANTS

En trend vi har sett mye av den siste tiden, er bukser med leopardprint og da særlig fra det amerikanske merket Current/Elliot. Grensen mellom tacky og kult er dessverre veldig liten når det kommer til slike bukser, så her gjelder det å kunne kombinere den riktig. Nedenfor har jeg funnet noen bilder av personer som jeg synes klarer det på en utmerket måte, og som gjør at jeg får veldig lyst til å gå til innkjøp av en slik bukse selv..

Fashionview

Geraldine Saglio

Isla Fisher

Andy Torres, stylescrapbook.com

Danielle Lineker

Fashionvibe

Jeg personlig foretrekker den smale varianten til Current/Elliot som både Isla Fisher, Danielle Lineker og Geraldine Saglio har på seg på disse bildene. Til våren får vi inn en lignende bukse fra 2nd Day på jobben som jeg garantert skal kjøpe meg. Den kombinert med en hvit t-skjorte, smal blazer, tøffe sko og knallrød leppestift tror jeg kan bli veldig stilig!

Hva synes du om denne trenden? 

MIN JULEØNSKELISTE

Julen er rett rundt hjørnet og årets ønskeliste er nesten ferdig skrevet. Siden jeg er på leilighetsjakt og derfor trenger en hel haug med ting til mitt kommende hjem, er ønskelisten preget litt av det i år. Det er likevel ikke så gøyt å kun få kniver, stekepanner og grytevotter til jul, så jeg prøver å ønske meg litt andre ting også! Ikke at det er så veldig vanskelig altså..

1. Lommebok fra Alexander Wang, Quillon Long Compact Wallet

2. Nespressomaskin, Citiz

3. Løpesko fra Mizuno

4. Gorillapod Kamerastativ


5. Pulsklokke fra Polar

6. Håndklær fra Lexington

 7. Jakke fra Peak Performance, Holly Jacket

8. Boken «Tilbehørets makt»

9. Klokke fra Michael Kors

10. Sko fra Alexander Wang, Emily Oxford Heel

Åhh som jeg gleder meg til jul!! Bare synd jeg må gjennom en fryktelig stressende eksamensperiode først..

TIDENES JULEBORD

Kan ikke huske sist jeg lo så mye som jeg gjorde i går. For en fantastisk fin gjeng vi er! Årets julebord med jobben ble tilbrakt på Os i det fineste huset jeg noensinne har vært i. Det er venninnen til den ene sjefen min som bor der, og hun hadde i tillegg disket opp med en fantastisk fireretter middag til oss. Med det utgangspunktet kunne ikke kvelden bli annet enn FANTASTISK!

Bildedryss fra kvelden:

Meg, Stine og Elisabeth. Jeg rakk aldri å ta noen antrekksbilder i går, men dette ble ihvertfall kveldens antrekk med klær fra INFINITY fra topp til tå.

Sånn vil jeg også ha det hjemme når jeg blir stor :D

Verdens beste sjefer ønsker oss velkommen; Wibeke og Anita

Vi fikk verdens beste mojitoer som velkomstdrink!

Elisabeth, meg, Jeanette og Charlotte

Fine Stine..

..og fine Elisabeth!

Meg, Bjørg, Dina og Åse

Jeanette, Stine og Elisabeth

Denne desserten gikk ned på høykant!

Plutselig dukket det opp en kompis av den ene sjefen min som gjerne ville være med oss videre på byn..

Haha, årets bilde!!

God stemning!

Dette er det siste bildet som ble tatt med kameraet mitt den kvelden, men det tror jeg er like greit i grunn, hehe..

Tusen, tusen takk for en fantatisk kveld Team Benetton, INFINITY og By Malene Biger :D

DAGENS

Dressjakke, sko og bluse By Malene Birger // Skinnbukse Met // Smykke Camilla Prytz

Moteshowet i dag gikk heldigvis veldig bra, selv om jeg fikk bekreftet en gang for alle at jeg ikke bør satse på yrket som catwalk modell, haha! Vi fikk likevel vist frem masse lekre klær fra butikken vår, og det var i bunn og grunn det viktigste. Har en del bilder fra kvelden som jeg tenkte å dele med dere, men siden bloggen nekter å samarbeide med meg akkurat nå, får det heller bli en annen dag..

I morgen er det jobb og julebord som står på agendaen, så det gleder jeg meg veldig til! Er litt usikker på hva jeg skal ha på meg, men tror det blir en svart kjole fra Designers Remix Collection som jeg ikke har fått brukt på lenge..

2 pakker i posten

For en stund tilbake vant jeg en liten konkurranse på bloggen til søte Luisa, og da jeg kom hjem fra skolen idag, oppdaget jeg til min store glede at premien endelig hadde funnet veien til postkassen min. Tusen, tusen takk!

Inni pakken lå dette:

Stjernesmykke, armbånd og to snopeting jeg skal kose meg med i helgen :D

Jeg venter forresten også på en annen ting som snart kommer i posten til meg. Denne gangen er det noe jeg har kjøpt selv. Noen som klarer å gjette?

Hint: Designeren har to navn, og det er noe man kan ha ting i..