Månedlige arkiver: januar 2012

ORANSJE

Ny clutch fra H&M. Jeg ser for meg at den blir ekstra fin til en smal jeans, hvit t-skjorte og nude pumps i sommer, eller til en enkel, svart kjole nå i vinter. Elsker forresten at butikkene begynner å fylles opp med fargerike plagg, for det er et godt tegn på at sommeren ikke er så aaaaltfor langt unna. Å som jeg lengter til sol og varme!

TRENINGS MOTIVASJON

Ingenting er bedre enn å starte den nye uken med en treningsøkt enten ute eller inne. Dersom du synes det er vanskelig å komme igang, kan jeg tipse om at Youtube har mange motiverende videoer som får deg til å løfte på rumpa og hoppe inn i treningstøyet. Personlig får jeg masse treningsmotivasjon av å se på Victoria’s Secret englene, og denne videoen hvor Candice og Adriana viser bikinimoten for 2012 er absolutt ingen unntak!

Er du ikke enig?

BARCELONA GUIDE

Bedre sent enn aldri! Hadde egentlig planer om å lage denne guiden med en gang vi kom hjem fra Barcelona i fjor sommer, men det ble av en eller annen grunn aldri gjort. Nå er den ihvertfall ferdig, og jeg håper den kommer til nytte. Før jeg starter på selve guiden, vil jeg anbefale dere å gå til anskaffelse av et kart over Barcelona med en gang dere ankommer byen. På den måten blir det mye lettere å finne frem til de stedene dere ønsker å se. Vi var helt avhengig av vårt som vi fikk i resepsjonen på hotellet. Dere må også være oppmerksom på at det er vannvittig mange lommetyver i byen, så pass godt på verdisakene dine når du vandrer rundt i gatene.

Jeg har delt guiden inn i fire deler; Hotell, mat, shopping og attraksjoner. Dersom det er noe du lurer på, er det bare til å legge igjen en kommentar, så skal jeg prøve å svare deg så godt jeg kan.

Hotell: 

Vi bodde på Eurostars BCN Design, som ligger midt i det som kanskje regnes som den største shoppinggaten i Barcelona, Passeig de Gràcia. Et trendy og moderne hotell, med blant annet jacuzzi og solsenger på taket. Kan anbefales på det sterkeste, spesielt for kjærestepar! Morten og jeg betalte ca. 8000 kroner for et dobbeltrom i syv netter. Dette var ikke inkludert frokost. Vi bestilte vel og merke ganske seint, så det er helt sikkert mulig å få det til en billigere penge også. Vil anbefale å ha frokost inkludert! Vi endte nemlig opp med å spise frokost på hotellet hver dag likevel..

Adresse: Passeig de Gràcia, 29.

Mat:

Av alle de stedene vi spiste lunsj og middag, var det spesielt tre steder som skilte seg ut fra resten. Et tips som er lurt å ta med seg når man skal spise ute i et fremmed land, er å velge de stedene hvor det sitter mange andre og spiser fra før av, spesielt lokale folk. Det er som regel et godt tegn på at maten de servere er både trygg og god!

Ihvertfall, jeg vil anbfale dere å spise på følgende steder.

Bacco: Fantastisk service og nydelig mat! Inngangen til restauranten (som ligger i andre etsaje) ser dessverre ikke så veldig innbydende ut, men når man har gått inn døren og opp trappen, kommer man til en veldig flott restaurant. Absolutt verdt et besøk, og prisene er også gode.


Adresse: Rambla de Canaletes 133 (ligger på toppen av La Rambla til venstre)

PATAGONIA, Beef & Wine: En eksklusiv resturant som spesialiserer seg på biff og vin. Her spiste vi første kvelden etter en anbefaling fra hotellet. Biffen var perfekt stekt og rødvinen passet utmerket til maten. Prisene var derimot litt stive, men det var absolutt verdt det! Hjemmesiden deres finner dere forresten her.

Adresse: Gran Vía de les Corts Catalanes 660 (sidegate fra Passeig de Cràcia) 

Bar Lobo: Denne tapasrestauranten fikk jeg anbefalt av min kusine rett før vi dro, og det er jeg veldig glad for! Fantastisk deilig tapas til en god pris. Et trendy spiseted som kanskje egner seg best til å spise lunsj..

Adresse: Carrer del Pintor Fortuny (sidegate fra La Rambla)

I tillegg til disse stedene finner du også kjente matkjeder som Hard Rock Café og Starbucks. Sistnevnte finner du på annenhvert hjørne i hele byen.

Shopping:

Vi var ikke så veldig heldig med været da vi var i Barcelona, og brukte derfor mer tid enn planlagt på shopping. Siden vi bodde midt i én av de store shoppinggatene i Barcelona, brukte vi naturligvis mye tid der. Øverst i gaten finner du de mest eksklusive butikkene som Chanel, Louis Vuitton og Gucci, men etterhvert som man beveger seg nedover gaten, synker også prisklassene. De spanske kleskjedene Zara og Mango, finner du overalt i byen. Det samme gjør du med H&M og varemagasinet El Corte Inglés. På sistnevnte finner du alt fra sminke og parfyme, til klær, sko og vesker for begge kjønn. De klesbutikkene jeg endte opp med å finne mest på var Uterqüe, Zara, Bershka og American Apparel. De tre første finner du blant annet i Passeig de Gràcia, mens American Apparel ligger i en sidegate fra La Rambla, nærmerere bestemt Calle Avinyó n 7.

Etterhvert som man beveger seg nedover Passeig de Gracia i retning havnen, kommer man til en stor plass som heter Placa de Catalunya. Der kan man enten fortsette nedover La Rambla, som kanskje er den mest kjente gaten i Barcelona, eller nedover gaten til venstre for la Rambla som heter Avinguda del Portal de l’Angel. Dersom du velger å gjøre sistnevnte, vil du møte på en haug med butikker, både kjente og ukjente. La Rambla derimot, er fyllt med turister, små boder som selger diverse ting og sleipe spanjoler som prøver å lure naive turister. Vi tilbrakte derfor lite tid i den gaten, men det må absolutt oppleves dersom du aldri har vært der før!

Nede ved havnen finner du også et kjøpesenter som heter Maremagnum. Hvilke butikker du finner der, kan du lese om nederst på denne siden.

 Attraksjoner:

Både Morten og jeg hadde vært i Barcelona tidligere, så vi hadde allerede sett de typiske turistattraksjonene byen har å tilby. Likevel begynte det å bli noen år siden sist, så vi bestemte oss for å kjøpe billetter til en turistbuss som kjørte innom de viktigste stedene. En veldig enkel og grei måte å se byen på! Akvariet som ligger nede ved havnen derimot, hadde ingen av oss vært på før, så vi satte av en halv dag til det. Der møtte vi på svære haier, morsomme fisker og en haug med pingvinen. Veldig artig og absolutt verdt en titt! Vi var også to dager på stranden i løpet av oppholdet. Jeg har hørt at det finnes flotte strender litt utenfor Barcelona, men vi la oss på den som ligger nærmest byen, la Barceloneta, og den funket bra den også.

Vi hadde med andre ord et fantastisk opphold, og kommer absolutt tilbake :D

BEHIND THE SCENES

Her kommer litt «behind the scenes» bilder fra dagens photoshoot på Os. Gleder meg veldig til å se den endelige resultatet!

Nesten alle som jobber på INFINITY og by Malene Birger. Fin gjeng!

Flotte Grethe!

Den flinke fotografen og Jeanette

Fine Stine!

Supersjefene mine; Wibeke og Anita

Antrekket mitt bestod av jeans fra Met, og bluse, pumps og belte fra by Malene Birger. Stine hadde også på seg bluse og pumps fra by Malene Birger og bukse fra Designers Remix Collection.

I morgen er det også meldt sol i Bergen, så da blir det mest sannsynlig en deilig fjelltur på meg sammen med noen venninner. Det skal bli godt for kroppen etter helgens enorme inntak av sukker..

PHOTOSHOOT

Jakke Topshop // Bukse Tiger // Genser Samsøe (NY) // Veske A. Wang // Sko Debbie Shoes (NY) // Solbriller Ray-Ban // Armbånd Buddha to Buddha (NY)

Skal straks ut på Os for å ta nye bilder til INFINITY (jobben min) sin blogg. Vi skal skifte plattform, fornye hele utseendet og selvfølgelig lage ny header. Gleder meg til å se det endelige resultatet! Solen skinner også i dag, så dette blir en finfin søndag :D

Backstage bilder kommer forresten senere!

BUDDHA TO BUDDHA

Nytt armbånd i skinn og sølv fra Buddha to Buddha. Jeg elsker enkle armbånd som passer til alt, og dette gjør akkurat det. Liker spesielt godt å bruke det sammen med sølvarmbåndet mitt fra Thomas Sabo som jeg fikk til jul av kjæresten min for noen år siden.

Kjøpt på INFINITY

Jeg holder forresten på å lage den etterlengtede Barcelona-guiden til dere. Satser på å få gjort den ferdig i løpet av de neste dagene, så hold utkikk :)

DAGENS

Strikkejakke Ra-Re // Shorts Levi’s // Topp H&M // Veske A. Wang // Sko Acne // Smykke Camilla Prytz

Ønsker alle en fin helg!

PLAYDATE

Hvis det er én ting som alltid får humøret mitt på topp, er når jeg tar med meg Kaisa ut på tur for å leke. Det sies at hunder er menneskets beste venn, og jeg kunne ikke vært mer enig! Når jeg blir «stor» og skal stifte familie, skal jeg uansett gå til anskaffelse av en hund. Aller helst vil jeg ha en Gordon Setter som familien min har nå. De krever mye tid, men er så absolutt verdt det!

Kaisa i farta:D

Deilig å rulle seg i snøen!

Skoene mine er fra UGG, og er uten tvil de beste og fineste vinterskoene jeg noen gang har eid. Kjøpt på jobben min, INFINITY :)

DINNERPARTY

Skal straks hive meg i bilen og kjøre bort til bestevenninnen min for å spise middag med henne og familien. Bibbi reiser tilbake til Ungarn på fredag, så jeg vil tilbringe så mye tid som mulig med henne før hun reiser. Savner å ha henne i Bergen til alle døgnets tider!

Prøvde forresten å ta noen antrekksbilder i sted, men det begynte selvfølgelig å snø i det jeg gikk ut døren. Typisk!

Jakke Patrizia Pepe // Skjørt H&M // Sko Ash // Genser Samsøe // Skjerf Uterque // Clutch River Island 

Ønsker alle en fin onsdag!

NEW KNIT & RED PANTS

Dette ble dagens jobbantrekk. Genseren fra Samsøe Samsøe har vi akkurat fått inn på INFINITY og jeg elsker den. Får aldri nok av slike strikkegensere! Følte også for å kle meg i litt farger i dag, så da passet det perfekt med den røde buksen min fra Zara.

Genser Samsøe Samsøe // Bukse Zara // Veske Alexander Wang // Smykke Camilla Prytz // Sko Acne

Håper alle har hatt en finfin tirsdag. Nå venter en rykende fersk episode av Gossip Girl på meg. Lykke!