Månedlige arkiver: februar 2012

Oppdatering 2: VEDDEMÅLET

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har kommet med en oppdatering angående veddemålet jeg har inngått om å trene seg til en six-pack frem til sommeren. Årsaken til det er rett og slett fordi jeg nesten ikke har fått trent de to siste månedene, og derfor ikke sett noen forandringer siden forrige oppdatering. Nå er jeg ihvertfall supermotivert igjen, mye fordi bikinisesogen kom litt tidligere i år siden jeg skal én uke til Tenerife med kjæresten i april. Har blant annet satt meg som et mål å trene 25 ganger før vi drar, både styrke og kondisjon. Etter dagens kondisjonsøkt har jeg nå 23 treningøkter igjen før avreise. Håper jeg klarer å fullføre alle 25!

Februar 2012

Desember 2011 / Februar 2012

I morgen blir det en ny økt med styrketrening på SATS. Vanligvis pleier jeg å trene alene, men i morgen skal jeg trene med en god venninne av meg, og det gleder jeg meg veldig til! Kanskje vi får tid til å lage en ny treningsvideo med den nye favorittøvelsen min når det kommer til mage?

SISTE DAGEN

På søndag våknet vi relativt reduserte etter en fuktig kveld på byen dagen før. Vi rakk akkurat hotellfrokosten, og måtte sjekke ut av hotellet kort tid etterpå. Siden flyet hjem til Bergen ikke gikk før klokken ni om kvelden, hadde vi god tid til å utforske København litt tid. Flere av butikkene er også åpne den første- og siste søndagen i måneden, så vi hadde egentlig planer om å fortsette shoppingen før vi måtte dra til flyplassen. Det ble det imidlertid ingenting av, da vi rett og slett var for slitne til å prøve på klærne vi fant, hehe! Istedenfor møtte vi de andre for et fantastisk sushimåltid på Stick’n'sushi som ligger på toppen av Tivoli hotel. En perfekt avslutning på Københavnturen vår!

Hele gjengen :D

Nam nam!

1 stk. sliten meg måtte ha en liten powernap før vi dro til flyplassen. Heldigvis klarte jeg å sove på flyet hjem også, så flyturen gikk overraskende bra imotsetning til den vi hadde til..

Hadet København!

Tusen, tusen takk for en fantastisk tur Ina, Stine, Kaja, Ina, Emilie, Lene, Erling og Jørgen :D

MINE INNKJØP FRA KØBEN

Kort oppsummert kan jeg si så mye som at jeg er veldig fornøyd med helgens shoppingfangst! I København kryr det av lekre butikker, både danske og utenlandske, og jeg kan virkelig anbefale byen på det sterkeste på alle mulige måter. Jeg kommer absolutt snart tilbake!

Topshop

Zara

Urban Outfitters

Jeg hadde bestemt meg på forhånd av turen at jeg enten skulle gå til innkjøp av «Lily» eller «Daria Wallet» fra Mulberry. Til tross for at lommeboken var det jeg trengte mest, endte jeg opp med å kjøpe «Lily» i svart skinn, og er veldig fornøyd med valget jeg tok! Dette var faktisk den siste de hadde igjen i hele København, så det var vel meant to be at den skulle bli min? :D

Noe du likte? 

LØRDAG & SHOPPING

Jeg rakk aldri å oppdatere dere mer fra Køben da vi stort sett har vært på på farten hele tiden. Vi startet ihvertfall lørdagen tidlig med en deilig frokost på hotellet, etterfulgt av mange timer med shopping på Strøget. Jeg fant masse fint på blant annet Topshop, Zara og Urban Outfitters, men det er spesielt ett kjøp som skiller seg ut fra resten.. Da klokken nærmet seg ett, møtte vi de andre for en tradisjonell, dansk brunch på Zirup. Fikk alt fra egg og bacon, til pannekaker og tunamousse. Anbefales! Etter brunchen holdt vi ut noen timer til med shopping, før vi til slutt dro tilbake til hotellrommet vårt for å gjøre oss klare for kvelden. Vi startet med et vorspiel hos Ina, før vi hoppet i en taxi og dro bort til utestedet LA Bar. Der ble vi til de sene nattetimer, og er uten tvil en kveld jeg ALDRI kommer til å glemme, haha!

Stort bildedryss fra lørdagen 

Klare for shopping!

Ankommet Strøget..

Kreative gatemusikanter som brukte ølflasker til å spille sanger fra blant annet Michael Jacksom og LMFAO. Veldig artig!

Haha, finn Ina!

Deilig brunch på Zirup

Måtte selvfølgelig knipse et bilde av den flotte by Malene Birger butikken :D

Meg og Ina

Vakre venninner som gjør seg klare for en kveld på byn i nyinnkjøpte kjoler fra Topshop

Dansk rusbrus som smakte farris, hmm..

Har dessverre ingen gode bilder av antrekket mitt fra kvelden, men Ina knipset dette av overkroppen min rett før vi skulle gå, så det får duge ;)

Med nyinnkjøpt skjorts fra Zara, topp fra H&M, dressjakke fra Benetton, Clutch fra River Island og smykke fra Mango. På beina hadde jeg mine elskede Track fra Acne.

I morgen tenkte jeg å vise dere innkjøpene mine fra København. Oppdatering fra søndagen kommer på tirsdag.

Natta!

KØBENHAVN

Jeg har hatt en helt fantatisk dag i København, til tross for at flyturen hit var helt FORFERDELIG! Var nesten sikker på at min siste time var kommet, men så gikk det heldigvis fint mye takket være Ina og Stine som prøvde å roe meg ned hele tiden. Flyet landet halv fire, og allerede klokken fem hadde vi funnet veien til Strøget og alle de fine butikkene der. Hovedshoppingen tar vi i morgen, men jeg fant et skjørt på Zara jeg ikke klarte å legge fra meg igjen. Noen timer senere møtte vi Ina, Kaja, Lene og Emilie på Dalle Valle for en bedre middag og noen glass med vin. Det er ihvertfall ingen tvil om at jeg har en fantastisk helg i Køben foran meg :D

Litt bilder fra dagen

Det fine reisefølget mitt; Ina og Stine :D

Stine og meg klar for å utforske byen..

 Stine, Ina og Emilie på Dalle Valle

Kaja, Ina og Lene

Hotellet vi bor på er supersentralt og ligger kun noen få minutter unna den beste shoppingen her. Er redd denne helgen kommer til å gå hardt utover lommeboken min, men skal prøve å være så fornuftig som mulig.. Viser dere ihvertfall alt jeg har kjøpt når jeg kommer hjem igjen :D

PRINT SKIRT

I dag kom endelig skjørtet jeg bestilte fra Nelly i posten. Det er bittelitt for stort i livet, men med tanke på at det kun kostet meg 99 kroner, er jeg mer enn fornøyd! I tillegg passet det utmerket til den rosa skjorten min som også er fra Nelly Trend, så det blir nok én av antrekkene i Tenerife :D

Du finner det her.

Om 46 dager..

..ligger jeg på stranden i Tenerife og slikker sol sammen med kjæresten min. Herregud som jeg gleder meg til det! Vi blir vekke i 8 dager, og skal bo på et stort og flott hotell rett ved stranden sør i Tenerife, nærmere bestemt i Playa de las Américas. Noen som har vært der før kanskje? Hele turen er egentlig ganske spontan, men vi fant begge ut at vi heller trengte en uke i syden i april, fremfor i juli som vi egentlig hadde planlagt..

Hotellet vårt: Cleopatra Hotel Mare Nostrum Resort

Ser det ikke fint ut?

Noe av det jeg kanskje gleder meg mest til, er å kunne kle meg i lette sommerklær igjen. Én av antrekkene som garantert blir med meg i kofferten er dette..

Dersom vi skulle være litt uheldig med været, pakker jeg nok med meg dette antrekket også..

Fly og hotell bestilte vi gjennom StarTour.no

DAGENS

Pumps og genser by Malene Birger // Bukse Samsøe // Klokke Michael Kors // Solbriller Ray-Ban // Veske Mulberry

Å, det var så deilig å se solen titte frem i Bergen idag! Resten av kvelden skal jeg imidlertid tilbringe på jobb, nærmere bestemt på by Malene Birger. Det spørs om jeg holder ut med pumpsene hele jobbvakten idag, men jeg synes de er så fine at jeg vil bruke de så ofte jeg kan!

Ønsker alle en finfin tirsdag :D

MULBERRY WANTS x 2

Jeg har to ting fra Mulberry høyt oppe på ønskelisten min, og håper på å få kjøpt ihvertfall én av tingene når jeg skal til København den kommende helgen. Lommeboken er vel den jeg trenger mest, ettersom den jeg har nå snart faller fra hverandre. Likevel har jeg lenge sett etter en liten og lekker skulderveske som rommer det mest nødvendige som lommebok, mobil, kamera og sminkesaker, og Lily gjør akkurat det. Hmm, hvilke skal jeg velge?

Mulberry Lily Black

Mulberry Daria Wallet

Er det forresten noen som vet hva disse to tingene koster på Mulberry butikken i København?

LØRDAGENS ANTREKK

Genser Samsøe // Bukse Met // Sko Ash // Skjerf Kudibal

Så klarte jeg ikke å holde meg i mer enn to dager med kjøpestopp likevel, men disse skoene fra Ash er så tøffe at jeg rett og slett ikke klarte å motstå fristelsen. De er i tillegg supergod på foten og kommer garantert til å bli mye brukt når snøen forsvinner fra bakken. Dét gleder jeg meg til!