Månedlige arkiver: mars 2012

REVENGE

Jakke Zara // Topp H&M // Bukse Met // Pumps NewLook // Veske Mulberry

Ukens femte treningsøkt er vel overstått, så resten av kvelden skal jeg tilbringe med god samvittighet på sofaen sammen med kjæresten min, mens vi spiser noe godt og ser på Revenge på dataen. Vi ble hektet allerede etter første episoden, så dersom du ikke har sett på det før, kan jeg virkelig anbefale serien på det sterkeste!

Du kan blant annet se den her.

SOMMERFERIEN 2012

Endelig er sommerferien 2012 i boks! Sammen med de fine venninnene mine, skal jeg tilbringe en deilig uke i vakre Cannes. Siden vi blir en ganske stor gjeng som reiser sammen, skal vi leie to, fine leiligheter rett ved siden av hverandre med felles terrasse og basseng.

Ser det ikke fint ut? :D

Jeg har vært i både Frankrike og Cannes mange ganger før, men jeg blir virkelig aldri lei av det stedet. I fjor dro vi på jentetur til Nice, og hadde en helt fantatsisk uke der. Personlig synes jeg at Cannes er hakket finere enn nabobyen, og er derfor overlykkelig over at vi skal der i år. Vi kommer til å få det så gøy!

Bilder fra jenteturen til Nice i fjor sommer:

Nå er det forresten kun 9 dager til jeg reiser til Tenerife med kjæresten. Krysser fingre og tær for at vi får fint vær når vi er der nede! Skal bli så deilig å ta på seg bikinien igjen, ligge på stranden og bare nyte livet.

OPPSKRIFT: Blåskjell i hvitvin- og fløtesaus

Her har du en enkel og veldig god oppskrift på blåskjell i hvitvin- og fløtesaus. De fleste forbinder sikkert skalldyr med sol og sommer, men det er faktisk på denne tiden av året kvaliteten på skalldyrene er aller best. Blåskjell er i tillegg ganske billig, og koster ca. 50 kroner pr. kilo. Dette er med andre ord en ganske rimelig oppskrift som du kan nyte med god samvittighet :D

Du trenger følgende:

 • 1 kg ferske blåskjell
 • 2 ss smør
 • 2 hvitløksfedd
 • 3 sjalottløk (store)
 • 1/2 vanlig løk (liten)
 • 3 dl hvitvin (tørr!)
 • 2 dl kremfløte
 • 1 busk persille
 • 1 klype salt

Fremgangsmåte:

Vask blåskjellene godt, og børst av «skjegg» og andre ting som eventuelt har festet seg på utsiden av skjellene. Sjekk at åpne skjell lukker seg når du kakker på de. Hvis ikke går de rett i søpla. Det er viktig at alle er lukket før koking!

Hakk opp all løken i småbiter, og surr det i en stor panne med 2 ss smør. Når løken har blitt blank, heller du hvitvin, kremfløte og litt oppklippet persille i pannen, og lar det redusere til mengden ca. har halvvert.

Til slutt putter du blåskjellene i pannen, setter på lokket og lar det koke i 3- 5 minutter. Rør gjerne om i kjelen underveis. De skjellene som ikke åpner seg må du ikke spise!

Serveres i dype skåler med fersk persille på toppen

Håper det smaker :D

SOL & HELG

Kan det bli bedre enn det? I think not! Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra skolen i dag var derfor å hoppe inn i shortsen, finne frem solbrillene og sette meg på terrasen og bare nyte det deilige været med radioen på full guffe ved siden av meg. Herlig! Om litt skal jeg bort på butikken og kjøpe inn litt deilig mat til helgen. Jeg tror det blir blåskjell i kveld, som forresten er noe av det beste jeg vet. Jeg har kun laget det én gang tidligere, men siden det ble så vellykket da, prøver jeg meg igjen idag. Oppskrift kommer i løpet av helgen :)

Shorts Levi’s // Genser Samsøe // Wedges Ugg // Solbriller Ray-Ban // Klokke Michael Kors 

Ønsker alle en nydelig helg :D

DAGENS

Jakke Benetton // Bukse Met // Genser Acne // Veske Marc by Marc Jacobs // Sko Acne

Husker dere forresten den enorme katten som overrasket meg på terrassen da jeg tok antrekksbilder for en liten stund tilbake? Well, it’s back! Haha :D

Nå er det trening og skolearbeid som står på agendaen. Siden knærne mine er rimelig vonde etter gårsdagens joggetur, blir det kun styrke på meg i dag med hovedfokus på mage. Nå er det ikke lenge til six-pack veddemålet med venninnene mine er ferdig, og jeg merker at jeg begynner å få rimelig dårlig tid for å si det mildt..

NEW IN: UGG WEDGES

Nå begynner vår- og sommergarderoben min for 2012 sakte, men sikkert og fylles opp med lekre og fargerike klær, sko og tilbehør. Sist ut er disse røde kilehælsandalene fra Ugg som jeg har kjøpt på INFINITY. Kjempehøye og kjempegode på foten. Perfekt kombinasjon spør du meg! Gleder meg til å bruke de når vi drar til Tenerife, sammen med resten av sommerklærne mine. Nå er det forresten kun 20 dager til vi reiser :D

VÅRBALL

I går var det Vårball + Revy med skolen, og jeg hadde det som vanlig helt supert til tross for en svært dårlig start på dagen. Jeg hadde nemlig klart å overse at jeg skulle åpne butikken i går, så fem minutter etter åpningstid blir jeg oppringt av nabobutikken som lurer på hvor jeg er. Jeg hoppet ut av sengen, kastet litt vann i ansiktet og hev på meg de nærmeste klærne jeg fant. Deretter satte jeg meg i bilen og kjørte som en gal til jobben. Med god hjelp fra nabobutikkene tror jeg det løste seg ganske bra, men jeg skal ihvertfall forsikre meg om at det ALDRI skal skje igjen!

Ihvertfall, gårsdagens antrekk så slik ut:

Så kom den irriterende vinden..

Kjole Designers Remix // Pumps Newlook // Smykke Ra-Re // Clutch H&M

I dag er formen heldigvis veldig bra. Kvelden skal jeg tilbringe på jobb på INFINITY, som forresten ble kåret til ÅRETS BUTIKK i går. Jeg er så stolt over å være en del av Team INFINITY! Den fine bloggen vår kan du lese her.

BEACH INSPO

Nå er det under én måned til jeg ligger på stranden i Tenerife, mens jeg nyter sol og varme sammen med min kjære. Ord kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til det nå!

Kilde: weheartit

OPPSKRIFT: Deilig, enkel og sunn dessert

Siden det er helg, tenkte jeg å dele en VELDIG god og ganske sunn dessertoppskrift med dere. Den er i tillegg superenkel å lage, og passer derfor utmerket hvis du skal ha flere gjester til bords, eller hvis du rett og slett har lyst på noe godt når søtsuget kicker inn!

Du trenger:

 • Friske bær (jordbær, bringebær, blåbær etc..)
 • Vaniljekesam
 • Havreflarn

Fremgangsmåte:

Putt ønskede bær i bunnen av en skål, hell vaniljekesam over og dryss til slutt knuste havreflarn på toppen. Voila :D

 Ønsker alle en nydelig helg!

DAGENS

Skinnjakke DAY // Genser Topshop // Shorts Levi’s // Sko Acne // Belte by Malene Birger

Midt i «photoshooten» hoppet seriøst verdens største katt opp på terrassen vår. Du kan tro jeg kvapp til!

Haha, sjekk uttrykket mitt!

Den fulgte til og med etter meg inn i huset da jeg var ferdig å ta bilder, men jeg fikk heldigvis jaget den vekk rimelig fort igjen. Dersom Kaisa hadde merket den, hadde det nemlig blitt bråk. Hun hater virkelig katter!