Månedlige arkiver: april 2012

SPIKED LOAFERS

Jeg har vært på jakt etter svarte loafers med sølvfargede spikes i en evighet nå, og er derfor veldig glad for at Nelly endelig har tatt inn noen fra Nelly Trend som ikke koster skjorten. Jeffrey Campbell, også kjent som alle motebloggernes favoritt skomerke, har laget noen veldig like til 1600 kroner, men det synes jeg ble litt i dyreste laget for den type sko..

Spiked loafers fra Nelly Trend. Finnes også med svarte spikes her.

INSPO:

Angelica Blick

SIDEN SIST

Jeg har ikke glemt dere, jeg har bare hatt litt andre ting å tenke på de siste dagene. På onsdag var jeg i en heftig budrund på en nydelig leilighet med terrasse og utsikt over hele Bergen by, men jeg måtte til slutt kaste inn håndkle denne gangen også. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det skulle være SÅ vanskelig å kjøpe leilighet i denne byen, men jeg håper og tror at det går min vei snart!

Gårsdagens jobbantrekk:

Bukse Malene Birger // Topp 2nd DAY // Dressjakke Patrizia Pepe // Sko Debbie Shoes // Klokke Michael Kors // Smykke Cooee 

Ser dere forresten at jeg har blitt litt lysere i håret? På torsdag var jeg nemlig hos Cecilie på Think Fløien, og fikk fjernet både ettervekst og slitte tupper. Forrige gang tok jeg både mørke- og lyse striper i håret, men nå tok jeg kun lyse. Deilig å bli litt vårfin på håret!

VINN DITT DRØMMEANTREKK FRA BY MALENE BIRGER

På førstkommende fredag er det nattåpent på Lagunen Storsenter, og i den anledning kan du være den heldige vinner av ditt egenkomponerte drømmeantrekk fra By Malene Birger.

Konkurransen lyder som følger:

«Kom innom oss på By Malene Birger butikken før fredag 27. april kl 17.00, og registrer ditt favorittantrekk verdt opp til 5000 kroner. Vinneren blir trukket kl. 18.00, og premien blir da hele ditt utvalgte antrekk. Dersom du ikke vinner, kan du etter trekningen og frem til kl. 24.00, få 15% på drømmeantrekket ditt»

På nettsiden til BMB som du finner her, får du masse inspirasjon til forskjellige antrekk. Nedenfor har jeg plukket ut mine tre favorittantrekk som er hentet fra den siste kolleksjonen til By Malene Birger; Temptation Summer 12.

LYKKE TIL :D

MINE FAVORITTANTREKK I 2012: Del 1

Nå er snart 1/3 av 2012 forbi, og jeg tenkte derfor å lage et lite oppsumeringsinnlegg med mine favorittantrekk fra de fire første månedene. Etterhvert som det begynner å bli varmere i luften fremover, skal jeg bli mye flinkere til å poste antrekk på bloggen. Jeg er vel ikke den eneste som synes det er mye gøyere å kle seg i lette sommerklær fremfor tunge, varme vinterklær?

Ihvertfall, her har dere mine favorittantrekk fra januar-april:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Jeg gleder meg allerede til del 2 av dette innlegget kommer. Vår og sommer er uten tvil mine favorittårstider, spesielt når det kommer til klær! Apropos antrekk, tenkte jeg å tipse dere om en veldig bra konkurranse der du kan vinne ditt drømmeantrekk fra by Malene Birger til en verdi på inntil 5000 kr. Forteller dere mer om det imorgen :D

OPPSKRIFT: Hjemmelaget hamburger

Grillsesongen nærmer seg med stormskritt, og noe av det beste jeg vet er hamburgere med masse deilig tilbehør til. Tidligere har jeg alltid kjøpt ferdiglagde hamburgere på butikken, men det er det slutt på nå. Hadde jeg visst hvor enkelt det var å lage de selv, hadde jeg begynt med det for lenge siden. Litt sunnere blir det jo også!

Til karbonadene trenger du: (Gir ca. 6 store)

  • 400 gr. karbonadedeig
  • 1 egg
  • 1 sjalottløk
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper

Fremgangsmåte:

1. Finhakk sjalotttløken, og bland den godt sammen med resten av ingrediensene i en bolle. Tilsett salt og pepper.

2. Når alt er godt blandet sammen, fordeler du deigen i seks like store porsjoner på et bakepapir. Ta gjerne litt vann på bakepapiret først, slik at deigen ikke klistrer seg fast til papiret.

3. Skjær opp ønsket tilbehør. Jeg foretrekker kinakål, agurg, tomat, rødløk, mais, ost og hamburgerdressing.

4. Deretter tar du å former hver «porsjon» til flate, runde karbonader. Disse stekes på litt over middels varme i ca. 2 minutter på hver side. Legg gjerne en osteskive på rett før de er ferdig stekt på begge sidene.

5. Til slutt varmer du hamburgerbrødet i enten ovn eller mikrobølgovn, og tar på alt du ønsker av tilbehør på burgeren.

Håper det smaker!

MINE SENESTE INNKJØP

Som dere sikkert har skjønt, ble det litt mer shopping i Tenerife enn jeg hadde planlagt på forhånd. Zara-butikken hadde blant annet et utrolig godt utvalg, så der fant jeg masse fint.

Gul blazer. Denne angret jeg veldig på at jeg ikke kjøpte i København, så jeg ble veldig glad da jeg fant den i Tenerife til en mye billigere penge!

Shorts x 2. Lekre shortser som passer til absolutt alt. Jeg klarte ikke å bestemme meg for farge, så endte opp med både svart og hvit.

Heels. Jeg synes generelt at Zara er veldig dårlig på å lage komfortable sko, spesielt høyhelte sko, men disse var overraskende god på foten.

Army jacket. Elsker kombinasjonen av stoff og skinn på denne jakken.

Multicolor. Det eneste plagget jeg kjøpte som ikke var fra Zara. Ser for meg at den blir veldig fin sammen med den gule blazeren og den hvite shortsen..

I tillegg til dette, kjøpte jeg en kjempefin, tulipanformet topp på Zara. Den tenkte jeg å vise i et eget innlegg.

God helg alle fine lesere! Etter å ha gjennomført en sinnsykt hard treningstime på Barry’s Bootcamp idag, tar jeg en velfortjent koseveld på sofaen med masse god mat. Herlig!

BERGEN, LAPPER & JOBB

Etter å ha tilbrakt en deilig uke i Tenerife, som dessverre fikk en litt kjedelig avslutning, var det på tide å vende nesene våre tilbake til Bergen igjen. Jeg har en travel tid i vente med blant annet fem eksamener som skal leses til, så denne ferieuken har vært gull verdt! Skal ikke se bort ifra at vi tar en tur på samme tid neste år også..

Bikini H&M // Solbriller Ray-Ban

Jeg føler meg dessverre ikke helt frisk igjen etter matforgiftningen, og tåler for tiden kun lette hveteprodukter, vann og brus uten kullsyre. Jeg utnyttet meg derfor av muligheten og lagde lapper til kvelds idag med god samvittighet. Sammen med friske bær og litt sukker smakte det helt fortreffelig! Oppskriften min finner du her.

I morgen skal jeg på jobb igjen etter nesten to uker med fri, så det gleder jeg meg veldig til. Siden sist har vi fått inn det svenske smykkemerket Cooee Design, som blant annet Jenny Skavlan har lagt sin elsk på. Gleder meg til å sjekke det ut!

Dette smykket i plexiglass har jeg så lyst på! Bildet er lånt fra Jenny Skavlan sin blogg her.

Håper alle har hatt en fin start på den nye uken!

ONSDAGENS ANTREKK

Shorts Levi’s // Singlet Topshop // Jakke Zara // Smykke Camilla Prytz // Clutch H&M // Pumps Newlook

Jeg har vært ganske groggy i kroppen idag også, men merker heldigvis litt fremgang for hver time som går. I morgen er det siste dagen vår her, så da håper jeg at jeg er tilbake til mitt gamle jeg igjen. Hater å være syk når jeg er vekkreist!

DEN BESTE & VERSTE DAGEN I MITT LIV

Å bli matforgiftet i utlandet er dessverre ganske vanlig for oss turister. Noen blir lettere utsatt enn andre, og i den kategorien finner du meg. De siste årene, enten jeg har vært i USA, Bali eller Paris, har jeg blitt så dårlig at jeg har fått ødelagt store deler av ferien min. Sist ut er Tenerife.

Dagen igår startet med at vi våknet til overskyet vær, og bestemte oss derfor for å leie sykler på hotellet slik at vi fikk sett litt mer av øyen. Frem til da hadde vi kun vært på stranden, hotellet og shoppingsenteret bak hotellet hvor det kryr av både butikker og restauranter. Langs store deler av kysten, er det en fin strandpromenda som er perfekt å sykle på. Vi syklet bort til flere av nabobyene, og hadde det fantastisk fint. Kan forresten virkelig anbefales dersom du har planer om å reise hit en gang!

I nabobyen, Los Christianos. Hjelm har de tydeligvis aldri hørt om, og var derfor umulig å oppdrive..

Da vi kom tilbake til hotellet i fire-fem tiden, begynte jeg å få skikkelig vondt i magen. Utover kvelden ble jeg mye verre. Jeg har faktisk aldri følt meg så dårlig før noen gang! Alt jeg spiste kom rett og igjen, og da magen hadde vrengt seg minst ti ganger, bestemte vi oss for å tilkalle lege. Etter en halvtime var han her, ga meg en sprøyte som skulle stabilisere magen, og skrev ut en resept på noen piller jeg skal ta de neste dagene. Nå føler jeg meg heldigvis mye bedre, men er langt ifra helt fin igjen.

Jeg er veldig glad for at vi tilkalte lege så fort som vi gjorde. I mine øyne er det ikke vits å vente i flere dager for å se om det går over av seg selv, dersom man er skikelig dårlig. Nå får jeg forhåpentligvis litt ut av de to siste dagene vi har igjen her nede, så da krysser jeg fingrene for skyfri himmel med masse sol :D

Håper alt står bra til hjemme!

TIRSDAGENS ANTREKK

Internettet er så treigt her nede, derfor ligger jeg litt på etterskudd med bloggen. Ihvertfall, her har dere tirsdagens antrekk. Vi spiste på en kjempegod sushirestaurant, og drakk den beste hvitvinen jeg noen gang har smakt. Kjempefrisk og akkurat passe søt. Håper jeg finner den på vinmonopolet i Norge, men jeg tviler dessverre litt på det.. Brumas Dayosa er ihvertfall navnet, så hvis du kjenner til den må du bare skrike ut!

Antrekket: 

Jakke, skjørt Zara // Topp Samsøe // Sko River Island // Clutch Patrizia Pepe 

I dag hadde vi planer om ha en skikkelig soledag på stranden igjen, men været var dessverre ikke så bra som vi hadde håpet på. Vi fikk derfor gjennomført feriens andre treningsøkt på hotellets treningsrom, og da vi hadde holdt på én times tid, meldte solen endelig sin ankomst. Hurra! Vi har i tillegg ettermiddagssol på terrassen vår, så vi ble sittende der en god stund før begge ble skikkelig middagssultne..

I morgen krysser jeg fingrene for bedre vær! Hvis ikke tenkte vi å leie sykkel for å utforske litt mer av øyen. Blir kos det også :)