Månedlige arkiver: mai 2012

OUTFIT 310512

Kjole Nelly // Jakke Ra-Re // Sko Acne // Veske Alexander Wang //          Solbriller Ray-Ban

Nå har jeg kun to eksamener igjen før jeg kan ta sommerferie, og det er heldigvis de to letteste som gjenstår. Den verste hadde jeg idag, og nå feirer jeg at den er vel overstått med hummer og biff til middag sammen med Morten.

Ser det ikke godt ut? :D Ostegratinert hummer er det beste jeg vet. Kan anbefales på det sterkeste!

OUTFIT 290512

Bukse Bikbok // Skjorte Zara // Sko Acne // Armbånd Cubus // Klokke Michael Kors // Smykke Camilla Prytz // Solbriller Ray-Ban

Jeg har funnet frem mine gamle, hvite jeans fra Bikbok, som jeg betalte i underkant av 300 kroner for. Hvite jeans er som sagt én av de store trendene denne sommeren, og min kommer garantert til å bli flittig brukt fremover!

SIDEN SIST..

Plutselig var det gått mange dager siden forrige innlegg på bloggen, men jeg kan ikke gjøre annet enn å skylde på været. Jeg er fremdeles midt i eksamensperioden, men har tatt meg noen dager fri for å nyte sydenstemningen vi har hatt i Bergen i helgen. Den kommende uken er det meldt mye dårligere vær, så da kan jeg heller sitte inne på lesesalen med god samvittighet.

Ihvertfall, siden sist har jeg..

..vandret rundt i bikini hver eneste dag

..tilbrakt masse tid med den fine kjæresten min

..spist utrolig mye deilig mat

..sittet «barnevakt» for Kaisa siden mamma og pappa har vært i utlandet

..og bare hatt det helt fantastisk herlig!

Nå er det eksamen jeg skal ha på torsdag i «praktisk økonomi og virksomhetsstyring» som skal prioriteres. Jeg føler meg alt annet enn forberedt, så jeg håper at de kommende dagene blir veldig, veldig effektive!

EKSAMENSLESING I SOLEN

Det føles ikke helt feil å lese til eksamen når man samtidig kan vandre rundt i bikini, spise is og sole seg. Jeg har med andre ord droppet lesesalen til fordel for hytten, og det føles helt fantastisk! Her er det kun lyden av båt og fly som forstyrrer meg, pluss en liten frosk (padde?) som hopper fornøyd rundt hytten.

Jeg trodde først at det var en huggorm som lagde de rare lydene i blomsterbedet, men ble veldig lettet da jeg så at det bare var denne lille tassen her;

Ingen ordentlig sommer uten kroneis med sjokolade! Her på hytten har vi frysen full..

Det er også deilig å få litt av brunfargen jeg har mistet etter Tenerife tilbake igjen. Den forsvinner jo så altfor fort!

 Håper alle har en finfin onsdag!

EN FIN FEIRING

Gårsdagens 17. mai feiring startet med en deilig champagnefrokost sammen med gode venner og kjæreste, etterfulgt av en tur på Jacob Aal der jeg møtte på enda flere kjente. Siden jeg har eksamen på mandag, hadde jeg planer om å ta det veldig rolig, men der failet jeg fullstendig! Jeg hadde ihvertfall en veldig fin feiring, så får jeg heller svi litt for det idag..

Bildedryss fra nasjonaldagen: 

Stine lager store mengder med eggerøre til frokosten

Det er mye som skal sitte riktig på en bunad. Her får Ina litt assistanse fra Sandra :)

Deilig frokost som Ina og Eivind hadde stelt i stand til oss. Det smakte fortreffelig!

Ingen 17. mai uten fløyter!

SKÅL :D

Alle jentene på frokosten, minus Cathrine og Mathilde..

Meg, Stine & Ina 

Ina & Mathilde

Gutta boys!

Stine & meg. Hun i Bergensbunad, og jeg i Fanabunad

Fin gjeng!

Takk for en fin feiring alle sammen! Gleder meg allerede til neste 17. mai :D

VESKEDILLA

Jeg er nok over gjennomsnittet interessert i vesker, og har de siste årene opparbeidet meg en rimelig grei veskesamling bestående av få, men dyre deisgnersvesker av høy kvalitet. Favorittmerkene er Alexander Wang, Mulberry og Balenciaga, og så har jeg selvfølgelig – som jenter flest – lyst til å være en lykkelig eier av en klassisk Chanel i løpet av livet også. Mitt neste veskekjøp derimot blir mest sannsynlig en svart Balenciaga City, og jeg har allerede startet sparinger!

Samlingen min:

1. Marc by Marc Jacobs, Classic Q Aidan

Min første designerveske som jeg fikk av mine foreldre til 20-årsdagen. Den har vært flittig brukt siden, både som skoleveske og reiseveske.

2. Mulberry, Tillie Tote

Denne vesken brukte jeg nesten hele månedslønnen min på, og ble kjøpt da jeg var på jentetur til Wales i 2011. Jeg synes den er fantastisk fin, men har dessverre ikke fått brukt den så mye som jeg hadde trodd. Har derfor vurdert å selge den, men jeg vet ikke helt om jeg klarer det..

3. Alexander Wang, Rocco

Denne vesken kjøpte jeg brukt gjennom Finn.no, og sparte naturligvis mye penger på det. Jeg har vært superfornøyd med den, og er absolutt den vesken jeg bruker mest akkurat nå.

4. Mulberry, Lily

Denne er det siste tilskuddet til samlingen min, og ble kjøpt da jeg var på jentetur til København i februar. Størrelsen er helt perfekt når du ikke trenger å ha med deg så mye, og har blitt en fast følgesvenn når jeg skal i besøk, eller noe annet kjekt der jeg pynter meg litt ekstra.

NY BIKINI BESTILT

Jeg ender alltid opp med bikiniene til H&M, og i år er ingen untak. Sist ut er denne nydelige varianten i den fineste fargen jeg vet om. Den måtte med andre ord bli min! Dette er faktisk den tredje bikinien jeg bestiller fra H&M i år, og jeg blir like fornøyd hver gang. God pris, kvalitet og design er alltid en vellykket kombinasjon!

Bikinien finner du her.

FLETTET HÅR

Nå som jeg endelig har fått litt lengde på håret igjen, blir det lettere å kunne eksperimentere med forskjellige frisyrer fremover. Flettet hår har lenge vært i vinden, og det med god grunn. For det første er det veldig praktisk, og for det andre ser det jo veldig fint ut. Jeg prøvde meg på en slags pariserflette i går, der jeg puttet den siste delen av håret under resten av håret og festet med fliseklemmer. Det ble ikke helt vellykket, men med litt trening tror jeg det kan bli veldig bra til slutt. Kanskje dette blir frisyren på 17. mai?

Én ting er ihvertfall sikkert. Når det kommer til fletting av hår, er det kun fantasien som setter grenser. Nedenfor har jeg satt sammen en liten kollasj med forskjellige frisyrer jeg gjerne vil teste ut etter hvert. Frisyren øverst til venstre er min favoritt!

Kilde: weheartit

OUTFIT 110512

Topp Zara // Bukse Bikbok // Pumps By Malene Birger // Veske Mulberry // Smykke Topshop 

Nå legger jeg skolebøkene til side, og tar en velfortjent frikveld for å feire bursdagen til fineste Ina. Det skal bli ekstra godt å få tilbrakt litt kvalitetstid sammen med venninnegjengen min mellom all eksamenslesingen. De kommende ukene kommer til å bli veldig travle, ensformige og ikke minst laaange, men jeg får bite tennene samme frem til 8. juni. Da kan jeg endelig senke skuldrene igjen og nyte at jeg har sommerferie. Dét skal bli deilig det! I mellomtiden håper jeg at dere holder ut med en litt fraværende blogger..

Likte dere forresten den nye buksen min? Jeg kjøpte den på lørdag sammen med armbåndene jeg skrev om i forrige innlegg, og har allerede blitt en favoritt i garderoben. Den finnes også i grått, men den var det dessverre ingen igjen av i min størrelse.