Månedlige arkiver: juni 2012

I DID IT!!!

Hurra, jeg klarte å løpe én mil på under 55 minutter i løpet av juni måned likevel, så nå er jeg veldig, veldig stolt, svett, sliten og glad :D

Er dere forresten klare for å bli med meg på jentetur til Cannes da? Jeg er ihvertfall veldig klar for sol, strand, shopping, vin, blåskjell og mine fantastiske venninner!

PS: Du kommer til å bli dypt savnet Bibbi <3

SISTE OPPDATERING: Prosjekt six-pack

 Juni 2012

Jeg vil ikke akkurat kalle sluttresultatet en six-pack, men at magen har blitt betydelig mer markert enn det den var da jeg inngikk veddemålet i november, er det ingen tvil om. Det jeg uansett er mest stolt over, er at jeg helt siden oktober i fjor har trent i snitt 3 ganger hver uke. Jeg har aldri trent så mye over en så lang periode før, og lengre skal den bli! Noen hindringer frem til nå har det likevel blitt. Etter at jeg ble kraftig matforgiftet i Tenerife i april, har jeg slitt masse med magen. Den er fremdeles ikke helt bra igjen, og det merket jeg spesielt når jeg er ute og løper. I tillegg har jeg drukket latterlig store mengder med kaffe i hele eksamensperioden, som heller ikke har vært helt optimalt for magen.

November 2011 // Juni 2012

Jeg hadde også som mål å løpe én mil på under 55 minutter i løpet av juni, men så langt kom jeg dessverre ikke. På grunn av smerter i beina, har jeg ikke fått løpt like mye som jeg hadde tenkt i utgangspunktet. Men som et plaster på såret har jeg klart et annet mål som jeg hadde satt meg – å løpe 5 km på under 25 minutter.

Denne GPS-klokken fra Nike er forresten helt genial. Gjør treningen mye mer motiverende, og kan absolutt anbefales på det sterkeste :D

FINALLY

Jeg var litt redd for at jeg ikke skulle få tingene jeg bestilte fra Nelly før jeg dro til Cannes, men plutselig tikket det inn en melding fra posten om at den var klær til å hentes. Dersom man ser bort ifra skoene som dessverre var litt for små, er jeg superfornøyd med det jeg har bestilt. Både jakken og de to fargerike toppene satt som et skudd, så de blir garantert med i kofferten når jeg reiser til Cannes på søndag. Lykke!

Jakken finner du her // Toppen finner du her

Ha en fin lørdag alle sammen :D

affiliate links

RESTEN AV INNKJØPENE

Her kommer resten av innkjøpene fra shoppingrunden min i går.

Oransje blazer fra Mango // Grå collegegenser fra Bikbok

 Skjørt fra Cubus // Blondeskjørt fra Bikbok

Leopardbukse fra Bikbok. Denne har jeg fra før av i brunt, men siden jeg liker den så godt, ble jeg overlykkelig da jeg fant den i min størrelse i grått også!

Hekletopp fra Gina Tricot med dyp rygg

Har du en favoritt? :)

SHOPPING BONANZA

Til tross for fint vær i Bergen idag, har jeg syndet og brukt litt for mange timer inne i diverse klesbutikker på jakt etter gode salgskupp. Sammen med Stine og hennes søster, har vi svidd av litt mer penger enn planlagt, men til gjengjeld har vi funnet masse fint. Jeg endte opp med en ny skinnjakke, dressjakke, bukse, to skjørt, genser og en heklet topp. Veldig fornøyd med dagens fangst!

Kjenner dere igjen i denne katten? Hehe..

Dagens beste kjøp ble uten tvil denne skinnjakken fra Mango som var nedsatt til 1199,-. Jeg har lenge sett etter en svart skinnjakke som jeg kan bruke når det er litt varmt ute, og denne var perfekt!

Resten av innkjøpene får dere se imorgen, for nå skal jeg ut å nyte de siste timene med sol :D

OUTFIT 260612

Skjerf By Malene Birger // Topp 2ND Day // Bukse Bikbok // Sko Acne

I dag innviet jeg det nye skjerfet mitt fra By Malene Birger som jeg fikk i goodiebagen på blåturen i helgen. Det er fra A/W 2013 kolleksjonen, og jeg elsker det! Vi har allerede fått inn litt av høstklærne, og det ser veldig lovende ut hittil ihvertfall. Gøy!

Morten og jeg har forresten vært kjærester i 6 veldig fine år idag. Siden han er på Hove, tar vi feiringen på lørdag i stedenfor. Dagen etter reiser jeg på venninnetur til Cannes :D

BLÅTUR MED JOBBEN

Jeg er overbevist om at jeg har verdens beste sjefer og kollegaer, og det ble nok en gang bekreftet da vi feiret at INFINITY ble kåret til årets butikk i 2011 fra søndag til i dag. I all hemmelighet har sjefene mine planlagt en fantastisk blåtur for oss, og vi har rett og slett hatt det helt FANTASTISK GØYT! Vi fikk beskjed om å møte opp 07:45 utenfor Lagunen søndags morgen, men mer fikk vi ikke vite. Plutselig satt vi på flyet til Oslo, og der hadde vi et magisk opphold vi aldri kommer til å glemme.

Jeg tok dessverre nesten ingen bilder med kameraet mitt, men på instagram (tittibruvik) fikk jeg oppdatert litt underveis..

Meg & Elisabeth

Vi fikk superfine goodiebags med blant annet dette fra By Malene Birger og Moods of Norway :D

Dagen derpå mat på Olivia. Smakte absolutt ikke feil!

Tusen takk til Wibeke, Anita, Bjørg, Dina, Charlotte, Stine og Elisabeth for tidenes blåtur <3

NEW STUFF

Jeg tok litt av med nettshoppingen før jobb i går, og endte opp med å kjøpe fire ting fra Nelly sin egen kolleksjon, Nelly Trend. Synes de har så mye fint til snille priser, så da blir det fort mer enn én ting som legges i handlekurven. Gleder meg til det kommer i posten om noen få dager! Bare håper at både jakken og skoene passer. Begge toppene kjøpte jeg i en størrelse større enn det jeg vanligvis bruker for å få de litt oversized. Håper det blir bra!

Beige jakke her // Rød topp her // Beige Ankelsko her // Gul topp her

affiliate links

OUTFIT 210612

Bukse By Malene Birger // Jakke Zara // Topp 2ND Day // Smykke Mango        

Dette ble dagens jobbantrekk, dersom man ser bort ifra pumpsene fra Patrizia Pepe ;) . Jeg sverget som vanlig til mine Acne Track, som uten tvil må være mitt beste skokjøp noensinne!

WHITE STUDDED

Ny shorts fra Bikbok som jeg kjøpte da jeg var i byn i går. Denne blir med meg til Cannes om 10 dager. Herregud som jeg gleder meg!

Shortsen finnes også i svart og koster 399,-

I tillegg til denne, kjøpte jeg en pulsklokke fra Nike som jeg har ønsket meg veldig, veldig lenge. Gleder meg til å teste den ut på neste joggetur!