Månedlige arkiver: august 2012

23 år og 1 dag

I går fylte jeg 23 år, og på kvelden feiret jeg sammen med min nærmeste familie. Mamma lagde en deilig kyllingsuppe til hovedrett, mens jeg lagde oreokake og muffins til dessert. Absolutt en vellykket dag!

Én av gavene som jeg fikk av min farmor og farfar, var et nydelig armbånd fra danske Dyberg/Kern. Jeg har blitt veldig glad i enkle og minimalistiske smykker i det siste, så dette passet helt perfekt.

Dyberg/Kern 

Siden sist..

Siden sist har skolen begynt igjen, i morgen fyller jeg 23 år og salgsbloggen er straks klar til å publiseres. Om 17 dager reiser jeg til Stockholm med mamma som er bursdagsgaven fra foreldrene mine, og om 21 dager ligger jeg på stranden i Spania sammen med kjæresten min. Høsten føles med andre ord ikke så veldig tung likevel!

Bildet er tatt siste dagen i London. Vil tilbake!

Jeg har forresten helt glemt å vise dere hva jeg fikk i 6 års gave fra kjæresten min da vi var i London. Et nydelig skjerf i burgunder i 100% ull fra Mulberry. I love love love it!

Resten av innkjøpene mine fra London viser jeg dere snart!

Camden Market

Siste dagen i London dro vi inn til Camden Market for å se på alt det artige som befinner seg der. Jeg fant mange søte kjoler og topper, smykker i alle regnbuens farger og Levi’s shortser i diverse farger og fasonger, men endte til slutt opp med kun to solbriller til ca. 50 kroner. Etter at vi hadde trasket rundt i Camden i noen timer, tok vi undergrunnen tilbake til Oxford Street for å kjøpe de siste tingene på Topshop og Zara. Da kvelden kom dro vi på kino og så Spider-Man i 3D. Kjempegøy!

 

Genser Topshop (ny) // Skjørt Cubus // Solbriller Camden Market (ny) // Veske Mulberry (ny) 

My new Mulberry: The Bryn

 The Bryn i fargen Flame

Jepp, det ble som forventet! Da jeg så denne vesken i butikken i London, klarte jeg ikke å legge den fra meg igjen. Størrelsen gjør den til en perfekt hverdagsveske, også elsker jeg den freshe oransjefargen. Siden garderoben min består av mye svarte, hvite og gråe klær, spesielt om høsten og vinteren, passer det perfekt med en liten fargeklatt av en veske :)

Nye ting

De to siste dagene i London har virkelig flydd av gårde, og i morgen er det dessverre tid for hjemreise. Jeg blir aldri lei av denne byen, og kommer nok snart tilbake!

Her ser dere forresten innkjøpene mine fra Bicester Village som jeg lovet å vise dere i går. Bedre seint enn aldri!

Kabelstrikket bomullsgenser og skjorte fra Ralph Lauren

Enkel, svart lommebok i skinn fra Michael Kors

Superdeilig hettejakke fra Superdry

Det fineste jeg har kjøpt på denne turen ligger vel og merke i denne posen fra Mulberry. Jeg har i tillegg fått en superfin 6 års gave fra kjæresten min fra samme merke, som skal holde meg god og varm i hele vinter. Viser dere alle innkjøpene når jeg kommer hjem til Bergen igjen.

Natta :)

Bicester Outlet

I dag dro vi som planlagt til Bicester Village som ligger ca. 40 minutter med tog utenfor London sentrum. Jeg hadde på forhånd ingen høye forventninger til outletet, men ble positivt overrasket over flere av butikkene der. Mulberry hadde blant annet et utrolig bra utvalg av vesker og tilbehør med ca. 40% rabatt. Jeg endte likevel ikke opp med å kjøpe noe der, selv om det fristet veldig! Andre favoritter var Céline, Ralph Lauren og Michael Kors. I morgen blir det derimot shopping i Oxford- og Bond street igjen, og da tviler jeg på at jeg kommer til å gå tomhendt fra Mulberrybutikken..

Butikkene ligger tett-i-tett nedover en lang gate, med små cafeer som Starbucks og Pret a Manger innimellom.

Det er viktig med litt påfyll av energi i løpet av en lang shoppingdag.. Blåbærmuffins er kanskje min største guilty pleasure, selv om denne fra Starbucks dessverre ikke stod helt til forventningene..

Litt av fangsten til Morten og meg

Trøtt og fornøyd jente!

Dagens kjøp fra Michael Kors, Ralph Lauren og Superdry! Hva jeg har kjøpt viser jeg dere i morgen :)

Du kan lese mer om Bicester Village og hvilke butikker de har HER.

Shopping day

I dag har vi brukt mesteparten av tiden på shopping i både Oxford- og Bond street. Til tross for at jeg fant masse fint, endte jeg «bare» opp med tre kjoler. I morgen er planen å dra til et outlet som heter Bicester litt utenfor London, som blant annet har Mulberry og YSL. Er veldig spent på utvalget og om jeg finner noen gode kupp!

 Maxikjolen til venstre og den svarte rett bak ble med meg hjem idag..

Dagens antrekk:

Topp Nelly // Shorts Topshop // Veske Balenciaga // Sko Acne // Klokke Michael Kors

London, baby!

Jeg befinner meg i sydenvarme London sammen med Morten og familien hans, og her blir jeg helt til torsdag neste uke. I dag har vi utforsket området rundt hotellet vårt litt, og vært på fotballkamp for å se favorittlaget til Morten spille. En utrolig artig opplevelse, spesielt siden Fulham knuste Norwich med fem mål. I morgen derimot er det shopping som står på agendaen, og det gleder jeg meg veldig til! Hei Topshop, Victorias Secret, Urban Outfitter, Zara og Mulberry :D

Dagens antrekk:

Shorts Levi’s // Jakke Zara // Topp 2ND Day // Veske Balenciaga // Smykke Camilla Prytz

På ønskelisten: Ankle Cuffs

Jeg har for øyeblikket dilla på ankle cuffs, men har fremdeles til gode å skaffe meg noen selv. Dersom jeg ikke finner noen i London, går jeg for disse som Nelly akkurat har fått inn i rosegull, gull og sølv. Superfreshe til blant annet enkle, svarte pumps!

 Du finner de her til 149,- pr stk.

 Inspirasjon:

Smellvakre Camilla Abry med gullfargede ankle cuffs under årets OFW. Denne damen kan virkelig kle seg, og jeg skulle gjerne hatt hele antrekket i garderoben min!

Bilder lånt fra den fine bloggen, www.polliani.com

Sneak peek på salgsbloggen

Hei dere! Siden jeg reiser til London på fredag og ikke kommer hjem igjen før torsdag uken etterpå, har jeg bestemt meg for å utsette salgsbloggen til jeg er tilbake i Norge igjen. I mellomtiden får dere en liten sneak peek på noen av klærne jeg tenker å selge..

I tillegg til dette kommer det masse, masse mer! Legg fremdeles igjen en kommentar dersom du har sett noe på bloggen du ønsker å kjøpe, så skal jeg vurdere det :)