Månedlige arkiver: september 2012

Boligmesse

Jeg er i skikkelig interiørmodus om dagen, så da jeg ble spurt om jeg ville være med på boligmessen i Grieghallen idag, takket jeg selvfølgelig ja. Selv om jeg ikke kjøpte noe, fikk jeg mange nye ideer og inspirasjon til mitt nye hjem. Jeg gleder meg sånn til å starte innredningen, men først er det vaskemaskin, sofa og kjøkkenbord som må prioriteres..

Genser, smykke og skinnjakke – ZARA // Sko – Acne // Skjørt – 2ND Day // Veske – Balenciaga

Jeg knipset selvfølgelig noen bilder på boligmessen som jeg tenkte å vise dere i morgen. Nå er det familiemiddag som står på agendaen. Ha en strålende søndag alle sammen!

Mitt nye hjem

I oktober overtar jeg leiligheten min, så frem til det har jeg MYE som må kjøpes inn av møbler, kjøkkenutstyr og andre nødvendige ting man trenger. Selv om det tar tid å skape drømmehjemmet, har jeg mange ideer i hodet om hvordan jeg vil ha det. Siden leiligheten har hvite vegger i alle rom og parkett på gulvene (untatt på badet som er flislagt..), blir det på mange måter ganske enkelt å innrede den akkurat slik jeg vil.

Kjøkken / spisestue

Badet

Stuen ligger i 2. etasje sammen med et disponibelt rom

Møblene på disse bildene følger ikke med til leiligheten, så jeg kommer til å få det ganske annerledes enn slik det ser ut her..

En litt sunnere kake

I går testet jeg ut kakemixen til funksjonellmat, og den ble faktisk veldig bra. Den er uten hvete og gluten, rik på protein, sukkerfri og har 80% mindre karbohydrater i seg, så dette er et ganske godt valg når søtsuget kicker inn en fredagskveld. Kakemixen kjøpte jeg på Helsekosten til 60-70 kroner, hvor jeg også kjøpte sukrinmelis som jeg brukte til glasuren.

Slik gjør du:

Hell den tørre kakemixen i en bolle, tilsett 4 egg, 2 dl vann og 1 dl. mager kesam. På pakken står det riktignok 1 dl. olje istedenfor kesam, men med sistnevnte blir den både sunnere og saftigere, så det anbefales. Stekes i ovnen på 175 grader i ca. 30 minutter.

Til glasuren blandet jeg en boks light Philadelphiaost sammen med ca. 2 dl. sukrinmelis, og det smakte utrolig godt!

Update: Kaken smaker faktisk best etter å ha stått kaldt i kjøleskapet noen dager.

Venus ProSkin MoistureRich

Noe av det jeg er mest avhengig av å ha tilgjengelig på badet til enhver tid, er en god barberhøvel. Jeg ble derfor veldig glad da jeg ble spurt om jeg ville teste ut den nyeste barberhøvelen til Gillette, Venus ProSkin MoistureRich.

Høvelen har 3 blad som gir en tett barbering, og et solid softgrip-håndtak. I tillegg har den MoistureRich barbergelapplikator, som inneholder en blanding av tre typer bodybutter for ekstra god glid. Du slipper derfor å bruke barberskum under barberingen, da barbergelapplikatoren begynner å skumme når den kommer i kontakt med vann som beskytter huden.

Denne ble selvfølgelig med meg til Spania og funket helt utmerket! I tillegg er det deilig å slippe både vekt og plass på barberskum i den eller så overfylte kofferten min.

Greit å vite om barbering:

- Venus barberhøvler har utbyttbare barberblad som passer til alle Venus-håndtakene.

- Man kan bruke samme barberhøvel under armer, legger og bikinilinje, men det er viktig å huske på at hårene vokser forsjellig på alle disse tre områdene, og at man derfor bør tilpasse barberinger deretter.

- For å unngå sår hud etter barbering, bør man fukte huden i varmt vann 2-3 min før barbering og bytte barberblad når det begynner å bli sløvt.

Informasjon hentet fra www.gillettevenus.no

sponset 

Siste Dagen + Flytting

 Jakke Zara // Topp H&M // Clutch COS // Skjørt 2ND Day // Sko By Malene Birger

Jeg er trygt tilbake i Norge igjen etter en fantastiske uke i Spania. Nå er det skole, jobb og flytting som skal prioriteres fremover, og det gleder jeg meg veldig til. Spesielt sistnevnte! Etter nesten to år med boligvisninger og tøffe budrunder, fant jeg til slutt drømmeleiligheten som ble min. Gleder meg til interiørshopping fremover, og til å bli samboer med verdens fineste Stine :D

NEW IN: Skinnjakke

Her ser dere den nye skinnjakken jeg kjøpte på Zara for noen dager siden. Jeg liker at den er litt rocka med alle glidelåsene, men samtidig feminin ved at den er innsvinget i midjen. At den i tillegg kan brukes til både gull og sølv siden glidelåsene er såpass nøytrale i fargen, er et veldig stort pluss!

Denne kommer til å bli mye brukt fremover til varme strikkegensere, og smale bukser eller skjørt. Til våren igjen blir den fin å kombinere med søte kjoler og tøffe skoletter på beina. Resten av innkjøpene fra samme dagen viser jeg dere i antrekksbilder fremover.

Overskyet = shopping

Været var dessverre ikke helt på vår side i går heller, så etter et par timer på stranden med halvparten sol og den andre halvparten overskyet, kastet vi til slutt inn håndkleet og dro på shopping i stedenfor. Jeg hadde på forhånd lovet meg selv om å ikke bruke penger på klær i løpet av Spaniaturen, men jeg klarte ikke å dy med da jeg så den mest perfekte skinnjakken på Zara. L.O.V.E at first sight!

Det var ikke så fristende å være på stranden når det så sånn ut i går.. I dag derimot har været vært helt upåklagelig!

Fornøyd jente etter gårsdagens fangst på Zara

I tillegg til skinnjakken, endte jeg opp med et skjørt og en genser fra samme butikk. Viser dere alle innkjøpene i morgen!

Gårsdagens antrekk: Shorts Levi’s // Wedges Ugg // Topp 2nd Day // Clutch COS

Spanske Makroner

Én av mine største cravings for øyeblikket er makroner med vaniljesmak. Det passer meg derfor perfekt at caféen rett ved siden av leiligheten vi bor i selger deilige makroner til en relativt billig penge. De smaker riktignok ikke like godt som de jeg spiste da jeg var i Cannes i sommer, men jeg skal love deg at de går ned på høykant likevel.


Disse går unna på to jafs!

Gårsdagens antrekk:

Kjole Newlook // Wedges ugg // Smykke Cooee // Clutch COS //Armbånd Dyberg/Kern

Siden været ikke var helt på vår side i går, droppet vi stranden til fordel for en lang og ikke minst varm gåtur i fjellet. Senere på dagen dro Morten og jeg bort til farmoren og farfaren min, der vi fikk servert deilig melon, spekeskinke, cava og roesévin. Veldig, veldig koselig!

Spania

Hei dere! Jeg befinner meg i varme Spania, nærmere bestemt i Albir sammen med min kjære, hans besteforeldre og min farmor og farfar. På lørdag kommer mamma nedover med mormor og min tante, så da blir vi en stor og fin gjeng! Familien min ferierte her hvert år da jeg var mindre, men nå har det faktisk blitt hele syv år siden sist jeg var her. Det er derfor ekstra deilig å være tilbake og besøke alle de gamle og kjente stedene jeg har vært så mange ganger før.

Antrekket fra første kvelden i Spania. Litt trøtt i trynet etter en lang reisedag ;)

Jakke og shorts Zara // Sko By Malene Birger // Topp Nelly // Clutch COS // Smykke Cooee

Planen i dag er å ligge noe timer på stranden, før Morten og jeg skal besøke framor og farfar i huset deres litt utenfor Albir. Gleder meg til det!