Månedlige arkiver: oktober 2012

I’m Back!

Etter flere uker uten både TV og internett, har jeg endelig fått installert begge tingene i leiligheten min. Jeg trodde det ville være vanskeligere å være uten så lenge, men det har faktisk gått overraskende bra. TV-titting og internettsurfing har blitt byttet ut med kortspill og bladlesing, men jeg skal innrømme at jeg ikke hadde holdt ut så mye lengre..

Nå er jeg ihvertfall tilbake i bloggverden, og ser frem til masse gøye ting som skjer fremover. Jeg skal blant annet ha en konkurranse i samarbeid med Cubus på bloggen, der jeg deler ut to lekre sett med undertøy til en heldig leser. I morgen fyller By Malene Birger butikken i Bergen 1 år, og det skal selvfølgelig feires med gode tilbud, fine goodiebags og deilig snacks. Antrekket for kvelden er også nesten i boks. Etter mye frem og tilbake tror jeg det blir en glitrende kjole fra Samsøe som vi akkurat har fått inn på INFINITY. Bilder av antrekket kommer :)

Min nye favorittplass i leiligheten med termoskoppen full av hjemmelaget kaffe mocca. 

På beina har jeg verdens beste tøfler fra UGG. Uten tvil vinterens beste investering!

Flyttekaos

I morgen har jeg bodd 1 uke i den nye leiligheten min, og jeg elsker det! Det er fremdeles masse jeg mangler, men det viktigste som senger, sofa, spisebord og hvitevarer er heldigvis kommet på plass. Det ene rommet skal vi bruke som et walk-in-closet, men jeg er litt usikker på hvordan jeg vil ha det der. Forløpig ligger de fleste klærne på gulvet, mens resten henger på noen klesstativ vi fikk til en billig penge på IKEA.

Jeg kommer til å dele flere bilder av leiligheten med dere etter hvert, men først vil jeg få den litt mer ferdig. Fine bilder skal henges på veggene, og diverse skap og hyller skal monteres, men først er det TV og internett som må prioriteres..

Happy, crazy roomies, Stine og meg :D

Wearing My Favourite Jacket

 

Jakke Patrizia Pepe // Genser Designers Remix // Sko Acne // Veske Mulberry // Smykke Camilla Prytz

Patrizia Pepe lager etter min mening verdens fineste skinnjakker, og jeg blir aldri lei av denne jakken som jeg fikk av kjæresten til jul for ca. to år siden. Den er laget i verdens mykeste skinn, har lammepels foran på jakken, og er i tillegg fôret. Mer perfekt skinnjakke skal man lete lenge etter!

Vinn «Pippa Grab» fra Modalu

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en fin konkurranse vi har arrangert på bloggen til jobben min. Premien er en lekker veske fra Modalu i fargen Shark (grå), og reglene for å delta er veldig enkle. Gå inn HER og legg igjen en kommentar der du forteller oss hva du ønsker deg mest fra INFINITY. Bloggen er full av lekre antrekk og nyheter vi har fått inn i butikken, så der er det masse inspirasjon å hente.

Flere kommentarer = Flere lodd = Større vinnersjanse

«Pippa Grab» fra Modalu i fargen Shark, verdi 2700,-  

Vinneren trekkes på mandag om to uker. Lykke til :D

Baby Blue

Jeans Mango // Topp 2ND Day // Jakke Topshop // Sko Acne // Veske Balenciaga // Klokke Michael Kors 

Det er ikke så ofte dere får se meg i løse bukser, spesielt jeans, men i dag er et unntak. Hodeplagg er heller ikke noe jeg bruker særlig ofte, men dette flettebåndet som jeg fant på loftet i går, har alledere rukket å bli en favoritt. Synes det tilfører det lille ekstra til antrekket, også er det jo ekstra stas at det er mamma som har laget det for mange år siden.

Skatter på loftet

Jeg har vokst opp med en kreativ mor og mormor som har strikket og sydd en hel haug med klær opp gjennom årene. Dessverre har jeg aldri lært meg det selv, og har derfor ikke kunne kastet meg på strikketrenden slik som resten av Norges befolkning har gjort. Jeg bestemte meg derfor for å se om jeg fant noen gamle strikkegensere på loftet som mamma har strikket i sin tid, og det er jeg glad for at jeg gjorde! Tre gensere og et flettet pannebånd ble med meg ned igjen, alle strikket av mamma på tidlig 80-tallet.

Det eneste som gjenstår nå er en runde i vaskemaskinen, så er de klar til bruk…

All Black

Jeg elsker dette antrekket som Olivia Palermo hadde på seg under Christian Dior sin visning i anledning Paris Fashion Week forrige uke. Svart-på-svart er superhot og veldig undervurdert spør du meg!

Kilde: olivia-palermo.com

Vurderes solgt: Mulberry og Wang

Jeg går en svært dyr tid i møte med kjøp av møbler og diverse husholdningsartikler til leiligheten, og vurderer derfor å selge to av favorittveskene mine for å få litt ekstra penger å rutte med. Etter at jeg kjøpte Balenciaga City i sommer, er det uten tvil den vesken jeg bruker mest og som jeg synes passer best til min garderobe. Likevel har jeg blitt utrolig glad i både Alexander Wang og Mulberry vesken, så det blir med et veldig tung hjerte jeg sitter igjen med dersom jeg bestemmer meg for å selge de..

Alexander Wang Rocco i beige/brun

Godt brukt, men i veldig god stand. Noen riper i skinnet enkelte steder, men ellers veldig fin. Skulderstropp følger med. Selges ikke for mindre enn 3000,- + frakt.

Mulberry Tillie Tote i oak

Denne vesken er nesten ikke brukt, og ser derfor helt ny ut. Fantastisk skinnkvalitet! Jeg har dessverre klart å få en liten malingsflekk på undersiden av skulderstroppen, men det synes ikke når den brukes. Selges ikke for mindre enn 6500,- + frakt.

Update: Malingsflekken er fjernet!

Send meg en mail til titti-selger@hotmail.com, dersom du er interessert og ønsker mer informasjon!