Månedlige arkiver: november 2012

Love the look pt.1

ph: stockholm-streetstyle

I dag lar jeg Stockholm-streetstyle stå for inspirasjonen her på bloggen. Det blir ikke så mye fokus på fine antrekk i eksamensperioden min, men i morgen er det julebord med jobben, så da blir det kjole og høye hæler på meg. Dét begynner å bli en stund siden sist for å si det mildt! Skal se om jeg får tatt noen antrekksbilder til dere også :)

Og vinnerne er…

Først og fremst vil jeg takke alle dere som har deltatt i konkurransen. Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde en premie til hver og en av dere!

Ihvertfall, vinnerene av hvert sitt undertøysett fra Cubus er

……..

June Hansen og Karoline Fashionberry :D

Gratulerer så mye! Dere får en mail av meg i morgen ;)

Fordelen med riktig undertøy

Jeg kom over denne videoen på Minmote som demonstrerer hvor viktig det er med riktig undertøy under kjoler, spesielt de som er litt tettsittende. Med skikkelig undertøy får man strammet inn og løftet opp der man har behov for det.

Som de fleste av dere sikkert har sett, har jeg en konkurranse gående på bloggen der jeg deler ut to sett med shape-wear undertøy fra Cubus. Vinnerene trekkes i morgen, så du har fremdeles muligheten til å delta HER.

The Dress

Man kan aldri få nok av den lille sorte, ihvertfall ikke hvis de er like klassisk som denne. Kjolen jeg har på meg her er fra By Malene Birger, og står øverst på ønskelisten min akkurat nå. Mulig jeg får skrape sammen litt penger slik at den blir min til julebordet med jobben førstkommende lørdag. Da hadde jeg isåfall kombinert den med noen andre sko og litt mer tilbehør..

Kjole fra By Malene Birger

Sparkling Shoes

Samsøe Samsøe

Se så fin mine nye skoletter fra mitt danske favorittmerke er. Et veldig godt alternativ til de klassiske skolettene i svart skinn som jeg ellers alltid bruker. Disse i glitter blir ekstra fin til kjoler og skjørt, og til jeans når jeg ikke skal være like pyntet. I. L.O.V.E.

Black White

Jeg føler meg ikke så veldig inspirerende om dagen, så derfor blir det dårlig med antrekksbilder her inne. Gleder meg til dagene blir litt lysere igjen, og at eksamensperioden jeg er midt inni snart skal ta slutt. Jeg har noen hektiske uker foran meg, men så kan jeg ta juleferie med god samvittighet. I år får jeg også tilbakt ekstra mye tid på hytten sammen med familien min, og det ser jeg veldig frem til. Får krysse fingrene for at det blir en skikkelig hvit jul i år. Det hadde vært så deilig!

Konkurranse: Vinn undertøy fra Cubus

I samarbeid med House of Comunication, deler jeg ut to lekre sett med shape-wear undertøy fra Cubus.

Undertøysettet består av «amazing le strapless BH» og «amazing le shaping brief truse», som er en bestselger hos Cubus. Både trusen og BHen er spesiallaget for å stramme inn og løfte opp på de riktige stedene. BHen har også avtagbare stropper som følger med, slik at du kan variere etter behov.

Sett 1: BH str. 75B og truse str. M (passer fra XS-M)

Sett 2: BH str. 75C og truse str. M (passer fra XS-M)

For å delta i konkurransen, må du legge igjen en kommentar der du blant annet skriver hvilket sett du ønsker deg. Vinneren trekkes om 1 uke. Lykke til!

PS: Dersom ingen av undertøysettene er i din størrelse, har du kanskje en venninne som hadde blitt veldig glad for nytt undertøy til jul? :)

Armcandy

Jeg er ikke så flink til å bruke smykker i hverdagen, men disse armbåndene fra Ettika hadde jeg brukt hver dag dersom de var mine. Forløpig har jeg kun lånt de av jobben for å ta bilder av de til infinitybloggen vår, men det spørs om de ikke snart må bli mine. Jeg får begynne i det små, og heller kjøpe flere etterhvert når økonomien min tillater det. Til slutt vil jeg ihvertfall ende opp med denne samlingen her.

Mandagsshopping

Jeg startet uken med noen intensive timer på lesesalen, etterfulgt av litt shopping på Cubus. Har lenge vært på jakt etter en svart skinnshorts, og ble derfor veldig glad da jeg fant denne i dag. Fin passform og fin pris, en kombinasjon jeg liker veldig godt! I tillegg fant jeg to topper som også ble med meg hjem.

Nå blir det straks take-away fra Kroathai til middag. Det er farlig med alle disse gode take-away restaurantene rett utenfor leilighetsdøren min. Heldigvis er jeg flink til å lage middag hjemme, men i ny og ne er det veldig deilig å slippe oppvasken..

Årets Nyttårskjole

Jeg har startet jakten etter årets nyttårskjole, men forløpig uten hell. De to siste årene har jeg gått for rødt og gull, så i år blir det mest sannsynlig den lille sorte. Har to potensielle kandidater i klesskapet fra før av, så kanskje jeg går for én av de og heller bruker pengene på noe gøyt tilbehør i stedenfor.

Kandidat 1: Kjole fra Topshop

Denne sitter som støpt oventil, men har med vidde i skjørtet i virkeligheten enn slik det ser ut på dette bildet. Kjolen kjøpte jeg da jeg var i London i august.

Kandidat 2: Kjole fra Zara

Denne sitter stramt hele veien, og har fine detaljer både på skuldrene og i ryggen. Kjøpt på Zara i Stockholm i september.

Begge kjolene er enkle i snittet og med få detaljer, så her er det kun fantasien som setter grenser. Krøller i håret, rød leppestift, skyhøye hæler, en fargerik clutch og store, glitrende smykker tror jeg kan bli veldig bra til..