Månedlige arkiver: desember 2012

OPPSUMMERING AV 2012: Del 2

Her kommer oppsummering fra de fire neste månedene i 2012; Mai, juni, juli og august.

Mai:

Jeg var godt i gang med eksamenslesingen, og tilbrakte mye tid på lesesalen. Det var også nydelig vær denne måneden, så jeg var også mye på sommerhytten vår på Hjellestad.

Nasjonaldagen ble feiret med fine venner, og startet med champagnefrokost hos en kompis.

Jeg hadde også flettedilla, og la ut en del antrekksbilder på bloggen..

Juni:

Eksamensperioden gikk mot slutten, og jeg dro på Moods of Norway sitt kundetreff i Stryn som representant for INFINITY sammen med en kollega. Fantastisk artig helg!

Jeg dro også på blåtur til Oslo med jobben for å feire at vi ble kåret til «Årets butikk 2011″ på Lagunen Storsenter.

Jeg trente også veldig mye i denne perioden, og klarte å gjennomføre målet mitt om å løpe 1 mil på under 55 minutter. Stolt!

I tillegg kjøpte jeg de lekreste skoene fra By Malene Birger..

Juli:

Juli måned startet med at jeg dro på jentetur til Cannes. Der hadde vi en fantastisk uke jeg aldri kommer til å glemme!

I Cannes kjøpte jeg også drømmevesken min; Balenciaga City i svart, mykt skinn

Jeg fikk terningskast 6 av Jan Thomas i Se & Hør sin konkurranse på seher.no..

Jeg dro på hyttetur til Sandane med Ina, Bibbi og Stine, og hadde en kjempekoselig helg der med grilling, blåbærplukken og masse kortspill..

Jeg la også ut en del antrekksbilder på bloggen denne måneden..

August:

Jeg dro til London med familien til Morten, hvor vi blant annet var på fotballkamp for å se Fulham mot Norwich..

I London kjøpte jeg «The Bryn» fra Mulberry i fargen «Flame»

Skolen begynte også igjen, og 29. august fylte jeg 23 år..

Del 3 med de fire siste månedene kommer over nyttår. Nå skal jeg nyte de siste dagene av 2012 :)

JULENS FØRSTE SKITUR

Etter noen late dager i hytten med mye god mat, var det fantastisk deilig å komme seg ut på en etterlengtet skitur. Været var nydelig og skiføret perfekt, også var det jo ekstra stas at spreke farmor på 81 år ble med oss hele veien.


Spreke, fine farmor!

<3

HVIT JUL

Det er så vakkert her på fjellet nå. Alt er dekket av masse hvit snø – det ser nesten ut som et idyllisk julekort. Til tross for at formen ikke har vært helt på topp, har jeg kost meg inni hytten med Maxi-Yatzy, varm te, «Snømannen» av Jo Nesbø og alle de koselige julefilmene som har blitt sendt på TV.

Dette bildet er tatt fra stuevinduet i hytten. Ser det ikke fint ut?

På julaften var vi elleve samlet rundt bordet, og mamma serverte perfekt pinnekjøtt og kålrabistappe som hun alltid gjør. Smakte helt fortreffelig, selv om jeg ble farlig mett etter to porsjoner..

Fine Kaisa var også med på feiringen, og hadde pyntet seg med en rød sløyfe for anledningen. Så søt!

Jeg fikk også masse fint i år. Av mine foreldre fikk jeg iPhone 5, så nå kan jeg endelig kvitte meg med min knuste, treige og gamle mobil..

Antrekket på julaften bestod av en grå ullkjole fra Bruuns Bazaar som jeg kjøpte for noen år siden. Faktisk gikk jeg med den samme kjolen i fjor også, bare med et annet smykke til..

Ønsker alle fine lesere en riktig god jul og godt nyttår!

OPPSUMMERING AV 2012: Del 1

2012 har totalt sett vært et veldig bra år for min del. Jeg kjøpte min første leilighet, har reist masse og stort sett hatt det veldig fint. I begynnelsen av året var jeg veldig aktiv og trente mye, men det dabbet dessverre litt av mot slutten. Satser på at 2013 blir et enda sprekere år som byr på minst like mye kjekt som 2012 har gjort. Jeg har bestemt meg for å lage en oppsummering over høydepunktene fra året som har gått, og her kommer del 1 som tar for seg de fire første månedene.

Januar: 

Det nye året ble feiret med venner og kjæreste i Bergen. Alle jentene spiste middag sammen først, før vi møtte guttene litt senere på kvelden for en heidundranes fest.

Litt ut i januar dro jeg sammen med to venninner og kollegaer fra By Malene Birger, Elisabeth og Stine, til Oslo for å delta på Høyer sin årsfest hjemme hos sjefen selv, Ørnulf Høyer. Der ble vi kåret til årets nykommer for By Malene Birger butikken i Bergen, og gruppen min stakk av gårde med seieren i en konkurranse der vi skulle designe vår egen t-skjorte.

Februar:

Jeg dro på jentetur til København sammen med Ina og Stine for å besøke flere av vennene våre som studerer der nede. I tillegg ble det også litt shopping, og jeg kjøpte blant annet «Lily» fra Mulberry som jeg lenge hadde ønsket meg.

Jeg fikk også en lekker Michael Kors klokke av kjæresten på Valentinsdagen, og følte meg som verdens heldigste!

Det ble også tatt litt antrekksbilder, og favoritten fra denne måneden er dette:

Mars: 

Jeg var på BI sitt vårball, bestilte jentetur til Cannes og var hektet på «Revenge». I tillegg lagde jeg et innlegg på bloggen der jeg mimret litt fra barndommen.

Det ble også litt varmere i luften, og jeg fant frem shortsen min fra Levi’s.

April:

Jeg dro på kjæresetur til Tenerife, og hadde noen fine og varme dager der nede helt til jeg ble kraftig matforgiftet på slutten. Typisk min flaks!

 

I tillegg var jeg i flere budrunder på ulike leiligheter som jeg tapte, var hos frisøren og begynte sakte, men sikkert å få litt eksamensangst..

Del 2 kommer om noen dager..

YESTERDAYS + MISSONI HOME

Bukse Bikbok // Jakke Cubus // Sko Acne // Veske Mulberry

Her er gårsdagens antrekk fra middagsdaten med kjæresten min. Det ble pinnekjøtt på oss begge, og det smakte helt fortreffelig! Nå gleder jeg meg enda mer til mammas pinnekjøtt på julaften.

For noen dager siden dro jeg innom «Hjem, kjære hjem» for å se på litt interiørting til leiligheten. Da de kun hadde én pute igjen fra Missoni Home i det mønsteret jeg hadde fra før, måtte jeg nesten slå til. Så nå har jeg to; en kvadratisk og en rektangulær. Synes det ble riktig så fint om jeg skal si det selv :)

De hadde også en puff i samme mønster, men den var litt i dyreste laget for lommeboken min akkurat nå..

SØNDAGENS ANTREKK

Likte dere den nye capen min? Det var en liten eksamensgave til meg selv, og ble brukt på dagens juleshopping i byn. Som dere kanskje også ser, har jeg vært hos frisøren min og freshet opp håret litt. Deilig å bli kvitt slitte tupper og en litt for lang ettervekst!

Cape Benetton // Genser Topshop // Skjerf By Malene Birger // Veske Balenciaga // Sko Acne

ENDELIG

Etter noen intense dager med oppgaveskriving, kan jeg endelig senke skuldrene og puste lettet ut. Siste hjemmeeksamen er levert, og juleferien min har for alvor begynt. Frem til jeg reiser opp på hytten for å feire jul, blir det jobbing, julehandel, frisørbesøk og kos med venner som står på menyen. Har også lyst til å få på plass litt mer møbler i leiligheten, blant annet hyller til walk-in-garderoben slik at klærne ikke trenger å ligge strødd utover gulvet lengre..

Til alle dere som ikke har juleferie ennå, vil jeg ønske lykke til med siste innspurten!

estelle & thild

Jeg fikk nylig tilsendt en superfin adventsgave fra Polhem PR som jeg virkelig gleder meg til å teste ut. Gaven bestod av hudpleieprodukter fra estelle & thild – et svenskt merke som tilbyr organiske produkter med rene, naturlige og usprøytede ingredienser. Estelle & thild er regnet som en av de mest effektive sertifiserte organiske seriene i Skandinavia, så dette lover med andre ord veldig bra :)

Cleansing milk & Facial toner

Night cream, Face cream & Eye balm

 Lip balm

Lip balmen har jeg allerede begynt å bruke, og den er supergod! Jeg er allergisk mot et stoff som brukes i de fleste leppepomadene man får kjøpt på butikken og apoteket, men denne har jeg ikke reagert på *bank i bordet*.

Tusen takk til Mia fra Polhem PR for gaven. Du kan sjekke ut den fine bloggen hennes her :)

Mitt nye stilikon: Miranda Kerr

Jeg har lenge hatt Olivia Palermo som stilikon nr. 1, men den siste tiden har jeg virkelig fått øynene opp for Miranda Kerr sin fantastiske hverdagsstil. Hun får meg til å ville gå med hatt, store solbriller, smale skinnbukser og spisse pumps hver dag. Jeg får rett og slett lyst til å flytte inn i alle antrekkene hennes!


ph: Zimbio.com

Dersom noen vet hvor jeg kan få tak i en grå ulljakke ala den hun har på seg på bilde 3 og 5, må gjerne legge igjen en kommentar. Føler jeg har lett overalt uten hell..