Månedlige arkiver: januar 2013

Owl

Siden skjermen på min forrige iPhone gikk i tusen knas etter å ha mistet den i bakken utallige ganger, bestemte jeg meg raskt for at det samme ikke skulle skje med min nye iPhone som jeg fikk til jul. Inne på Glitter fant jeg dette supersøte ugledekselet i gummi til 80 kr, så det tok ikke lang tid før det prydet mobilen min. Det finnes i rosa også, men jeg synes svart var tøffest!


Var den ikke søt? :)

Camilla Prytz

I dag har jeg hatt en veldig fin dag som startet på SATS (nå er det slutt på å være støttemedlem!), etterfulgt av et koselig møte med dyktige Camilla Prytz og Wibeke, sjefen min på Infinity. Dere har vel sikkert fått med dere hvor glad jeg er i ørnen min fra «Animals»- kolleksjonen hennes? Ihvertfall, hun lager veldig mye annet lekkert også som jeg gleder meg til vi får inn på jobben. Akkurat nå sikler jeg veldig på dette «Third Eye»-armbåndet i sølv som man får i mange forskjellige farger. Det i blått er min favoritt!


Dagens antrekk består blant annet av nye sko, jakke OG skjorte. Liker så godt fargen på denne jakken som gir meg litt vårfølelse i vinterkulden. Heldigvis inneholder den over 70% ull, slik at jeg kan bruke den allerede nå :)

Jakke H&M // Skjorte H&M // Bukse Bikbok // Sko Acne // Veske Balenciaga // Smykke Camilla Prytz

NEW YORK + ALEXANDER WANG

Jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg skal til New York i mars. Jeg reiser sammen med klassen min, og blir vekke i hele 9 dager. Selv om jeg gruer meg veldig til flyturen, ser jeg veldig frem til å spasere gatelangs i NY igjen. Det er 4,5 år siden sist jeg var der, og da gikk jeg rundt med brukket fot og krykker etter et lite uhell som skjedde uken før jeg dro.. Maks uflaks!

Vi skal på en del bedriftsbesøk når vi er der, men får også mye tid til shopping. Én av shoppinghøydepunktene blir å besøke Alexander Wang butikken i Soho. Det er uten tvil mitt favorittmerke når det kommer til klær, sko og vesker!

 Bilder av Alexander Wang butikken i Soho

Akkurat nå har jeg disse to tingene fra Alexander Wang høyt oppe på ønskelisten min:

 Tri-Fold Bag

Kori Ankle Booties

NEW IN

Bedre sent enn aldri! Her ser dere begge kuppene jeg gjorde på salget forrige uke. Clutchen fikk jeg til halv pris og skoene til 40%, så jeg er veldig fornøyd med de nye skattene i garderoben min.

Marc by Marc Jacobs: Classic Q Wristlet Clutch

Acne: Arna boots

Salgskupp

Jeg forbinder salg med kaotiske butikker, dårlige impulskjøp og utplukkede størrelser, men når man først finner gode kupp, er det veldig, veldig gøy! Siden jeg hadde fri fra både skole og jobb i går, tok jeg med meg kjæresten inn til byn for å sjekke ut utvalget i butikkene. Jeg endte til slutt opp med en clutch fra Vincci til 50% og sko fra Acne til 40%. Er veldig fornøyd med fangsten, og viser dere litt senere hva som er oppi posene.

Prøvde meg også på et antrekksbilde i går, men siden det begynte å regne når vi gikk ut av leiligheten, ble de heller ganske mislykket om jeg skal si det selv..


Bukse Designers Remix // Genser Zara // Jakke Patrizia Pepe // Sko Acne // Veske Balenciaga // Smykke Zara