Månedlige arkiver: februar 2013

The Perfect Shirt

Made in Heaven har etter min mening laget vårens fineste skjorte, så jeg klarte ikke å dy meg da vi nylig fikk den inn på jobben. Jeg elsker fargerkombinasjon og gleder meg veldig til å bruke den sammen med brune bein og jeansshorts når været tillater det. Jeg er SÅ klar for vår nå!


 Skjorte Made in Heaven // Jeans Met // Skoletter Debbie

Leiligheten min: Kjøkkenet

Nå som leiligheten endelig begynner å ta form, tenkte jeg å vise litt bilder av den til dere. Jeg starter med kjøkkenet, som også har blitt mitt favorittrom i leiligheten. Jeg er veldig glad i å lage mat, så det er her det tilbinges mest tid. Spisebordet kan også gjøres større slik at det blir god plass til besøk.

Det er fremdeles en del ting som gjenstår, blant annet gardiner og bilder på veggene for å nevne noe, men det kommer etterhvert :)

Moonlegs

Bukse Designers Remix // Genser «Tone for Designers Remix» // Sko Acne // Veske Balenciaga

Her ser dere gårsdagens jobbantrekk fra da vi fikk besøk av Tone Damli i butikken vår. Anledningen var selvfølgelig lanseringen av hennes samarbeidskolleksjon med Designers Remix Collection. Personlig liker jeg kolleksjonen veldig godt, så det er veldig gøy at den har blitt så godt mottatt hos våre kunder på INFINITY også.

Jeg kommer til å legge ut litt flere bilder fra kvelden på bloggen til INFINITY i løpet av dagen, infinityblogg.no. Ovenfor ser dere en glad INFINITY-gjeng :)

Long time, no see

Jeg kan ikke akkurat skryte på meg at jeg har vært flink til å oppdatere bloggen de siste ukene, men sånn blir det når jobb og skole tar så mye tid som det gjør. Det er derfor ubekrivelig deilig med en frihelg hvor absolutt ingenting står på agendaen. I skrivende stund ligger jeg som et slakt på sofaen med Friends i bakgrunnen. Blir aldri lei den serien selv om jeg har sett alle episodene minst fem ganger før!

På mandag lanseres Tone Damli sin samarbeidskolleksjon med Designers Remix, og vi får inn nesten hele kolleksjonen på Infinity. Det er bare til å glede seg, for det kommer MASSE fint! Onsdag 13. februar får vi besøk av Tone Damli selv fra 17-19 i butikken, så da må dere gjerne ta turen innom oss :)