Månedlige arkiver: mars 2013

NYC i bilder: Del 2

Her kommer del 2 med bilder fra New York. Jeg skulle egentlig poste innlegget i går, men dagen gikk så fort at jeg rett og slett ikke rakk det.. Bedre seint enn aldri ihvertfall!

Lily og Stella – fin kombinasjon

Stine og jeg @ the subway

Vakre New York <3

Møtte på verdens største hund/bamse

 Greit misunnelig på Stine sin Chanel..

Balenciaga-love

Møtte på noen veldig søte og tamme ekorn :)

<3

Del 3 kommer i løpet av de neste dagene. I morgen skal jeg nyte min siste påskedag på Geilo med en deilig skitur i strålende sol. Har allerede fått litt fregner på nesen, men satser på å få litt mer farge i morgen. Håper alle har hatt en fin påske forresten!

NYC i bilder: Del 1

Jeg har tatt over 300 bilder i løpet av mitt 10 dagers lange opphold i New York city. I tillegg har jeg filmet en del, så jeg håper på å få snekret sammen en liten film i løpet av de neste dagene. For å ikke lage et altfor langt blogginnlegg om min NYC tur, deler jeg heller oppholdet opp i flere deler som jeg kommer til poste på bloggen med jevne mellomrom fremover. Håper dere er klar for masse bilder :)

Min første av mange kaffer fra Starbucks i løpet av oppholdet

Mine fine roomies <3

Vår første frokost i NYC som selvfølgelig bestod av pannekaker, egg og bacon..

Shopping på Club Monaco. Alt dette ble med meg hjem. Veldig fornøyd!

To dager etter ankomst dro vi til Woodbury Common som ligger en times tid utenfor Manhatten. Det er stort outlet med masse kjente merkebutikker, men jeg endte kun opp med et par solbriller og mørkeblå Converse til en finfin pris.

Fine Dallis har funnet seg godt til rette i godstolen

Elisabeth AKA Minni Mus :D

Del 2 kommer i løpet av morgendagen. Nå er tid for spill og familiekos på Geilo :)

Classic black stilettos

De ser ut som Alexander Wang, men kostet en tredjedel av prisen og er fra Steve Madden. Ganske god på foten er de også, så disse kommer til å bli mye brukt fremover når været tillater det. Kanskje et av mine beste kjøp i New York?

Fra Steve Madden

Flere innkjøp fra New York kommer etter hvert!

New York city in my heart

Hvis jeg skal oppsummere turen min til New York city med kun ett ord, så må det bli ordet F.A.N.T.A.S.T.I.S.K! Jeg har storkost meg fra morgen til kveld, og sitter igjen med utrolig mange fine minner jeg aldri kommer til å glemme. Heldigvis har jeg vært flink til å ta bilder og filme ulike happymoments i løpet av turen, så det gleder jeg meg til å vise dere fremover.

På Top of the rock @ Rockefeller Center

Dere hører fra meg igjen veldig snart <3

Følg meg i New York på instagram @tittibruvik

Kofferten er nesten ferdigpakket, og i morgen setter jeg meg endelig på flyet som skal ta meg til New York City. Jeg skal innrømme at jeg er ganske stolt over pakkeferdighetene mine denne gangen, så jeg har god plass til å shoppe masse uten at det blir overvekt (bank i bordet!). For å ha minst mulig med meg på reisen, har jeg bestemt meg for å la dataen ligge igjen hjemme. Det blir med andre ord vanskelig å få blogget når jeg er der, men på instagram kommer jeg til å oppdatere flere ganger daglig. Gøy hvis dere vil følge meg der på @tittibruvik. Når jeg kommer tilbake igjen blir det store oppdateringer på bloggen der jeg blant annet kommer til å vise dere alt jeg har kjøpt + mye, mye annet gøyt :)

Favorittjakken min fra Cubus blir selvfølgelig med til New York!

Og dere, legg gjerne igjen brukernavnet deres på instagram i kommentarfeltet slik at jeg kan følge dere også :)

Shoppingliste: New York

Her kommer en liten oversikt over ting jeg har lyst til å finne når jeg reiser til New York om 5 (!!) dager.

Hverdagskjoler: Jeg har lyst til å bli flinkere til å bruke kjoler i hverdagen også, og er derfor på jakt etter noen som ikke er så pyntet og som kan brukes til sandaler, skoletter og converse. Jeg er veldig glad i jersey-kjolene mine fra By Malene Birger, så noe ala de + litt andre typer håper jeg på å finne..

Hvite pumps/sandaletter: Jeg har gått fra å synes at hvite sko er harry til stilig, og har derfor veldig lyst til å finne dette når jeg er i New York. Speislt fint blir det når man har litt farge på beina.

Disse sandalettene som Giuseppe Zanotti og Kanye West står bak, er etter min mening ren perfeksjon. Dessverre er prisen aaaaltfor høy, så det blir kun med tanken. Bildet er lånt fra nettenestea.com.

Svart clutch m/sølvdetaljer: Jeg bruker mest tilbehør i sølv, men mangler utrolig nok en svart clutch med sølvdetaljer i garderoben min. Litt usikker på hvilke jeg har lyst på ennå, men denne fra Proenza Schouler hadde jeg ikke takket nei til for å si det sånn..

Bikinier fra Victoria’s Secret: Jeg har kun bikiner fra H&M i garderoben min, og har derfor lyst til å investere i noen litt finere fra Victorias’s Secret. Disse to liker jeg veldig godt:

Treningsklær + joggesko fra Nike: Det er vel ingen hemmelighet at treningsklær fra Nike er mye billigere i USA enn i Norge, så dette kommer jeg til å kjøpe mye av. Spesielt joggesko er noe jeg trenger nytt av, og disse i svart, hvit og rød liker jeg veldig godt.

Klær fra T by Alexander Wang: Alexander Wang er også et merke som er en god del billigere i USA enn her hjemme, og det kommer jeg selvfølgelig til å utnytte. T by Alexander Wang er en billigere underlinje, og har etter min mening utrolig masse fine klær.

Spesielle smykker: Jeg er veldig glad i å kombinere store og spesielle smykker med enkle topper og kjoler. Dette fjærsmykket er fra Bikbok, så dersom jeg ikke finner det jeg er på jakt etter i NY, blir dette en god erstatter..

Solbriller fra Céline: Som jeg nevnte i forrige innlegg, har jeg veldig lyst på solbriller med farget glass. Jeg er også på jakt etter noen klassiske i svart, og disse fra Céline som Miranda Kerr har på seg liker jeg veldig, veldig godt!

På ønskelisten: Solbriller med farget glass

Nå er det kun 12 dager til jeg sitter på flyet til New York, så jeg er derfor i full gang med å skrive shoppingliste over ting jeg har lyst til å kjøpe når jeg er der. Én av tingene på listen er solbriller med farget glass, og jeg har funnet noen fra Ray-Ban som jeg liker veldig godt. Skal, skal ikke?


Ray-Ban RB3025 Aviator

Inspirasjon:

Ph: thefashionguitar.com