Månedlige arkiver: april 2013

På ønskelisten: Céline Nano Luggage

Det er ingen hemmelighet at jeg har veskedilla, og i det siste har jeg virkelig fått øynene opp for Céline sin Nano Luggage. En perfekt hverdagsveske som rommer de viktigste tingene man trenger som lommebok, mobil, kamera og litt sminkesaker. Er litt usikker på hva denne modellen koster, men jeg har på følelsen av at bankkortet mitt ikke hadde blitt så fornøyd..

Ph: thehandbagconcept.com

Dersom det hadde blitt aktuelt en gang i tiden, hadde jeg ihvertfall valgt den i svart skinn med sølvdetaljer. Rihanna har den samme, og hun ser helt smashing ut med den!

*ønske, ønske*

Litt nytt til leiligheten

Å innrede en hel leilighet fra skretch tar virkelig tid. Heldigvis er det en gøy prosess som jeg trives veldig med. Jeg har mange tanker i hodet om hvordan jeg vil at leiligheten skal se ut, men det krever både tid og penger..

Her ser dere mine siste kjøp til leiligheten. Jeg har fått fullstendig dilla på oransje i det siste, og synes det er veldig deilig å friske opp leiligheten med litt farger.

Sølvfarget Buddha fra Kid og oransje lys fra Living

Oppbevarings-»bokser» fra Living

Skåler og krukke fra Hjerterom

Bildene som du ser i bakgrunnen kjøpte jeg i New York. Må bare finne en ramme som passer sånn at jeg får hengt de opp på veggen. Tror det kommer til å bli veldig fint!

INSPIRERT

Når jeg sliter med å finne ut hva jeg skal ha på meg, søker jeg alltid etter inspirasjon på nettet. Miranda Kerr og Olivia Palermo er to av mine største stilikoner som jeg henter masse inspirasjon hos. Antrekket nedenfor er inspirert av et antrekk jeg så på Miranda Kerr, og ble brukt på en bursdagsfeiring hos en kompis for noen uker tilbake. Synes resultatet ble ganske bra, så det er nok ikke siste gang jeg går kledd sånn fremover..

Jakke, smykke Zara // Kjole By Malene Birger // Skjorte, veske H&M // Sko Acne

Daniel Wellington

På lørdag dro jeg innom F.Lohne på Vestkanten, Bergens beste ur- og gullsmedbutikk, for å besøke min fine venninne Isabel. Butikken var full av fristelser, og hadde blant annet et stort utvalg av klokker fra Daniel Wellington. Jeg har lenge ønsket meg en klokke i brunt skinn, og klarte derfor ikke å gå tomhendt fra butikken da jeg så denne i rosegull. Jeg elsker at den er så enkel og akkurat passe stor til armen min.

Klokken kostet 1495,- og finnes også i andre farger og størrelser. Hele utvalget deres finner du her.

Gårsdagens laksemiddag

I går lagde jeg en rask og enkel lakserett til middag som smakte veldig godt. For å lage den samme trenger du følgende ingredienser:

  • salmalaks (back loin)
  • sesamfrø
  • avokado
  • agurk
  • charlottløk
  • soyasaus
Fremgangsmåte (1 porsjon):

Skjær 1 avokado i terninger, 1 charlottløk i små biter og rasp 1/3 agurg. Bland dette godt sammen. Deretter skjærer du laksen i skiver og strør sesamfrø over. Sesamfrøene pleier jeg å riste på en varm panne i 1-2 minutter først. Jeg foretrekker å helle soyasausen direkte på laksen, men den kan du selvfølgelig ha i en skål ved siden av også.

Håper det smaker :)

Jeg har oppdatert salgsbloggen

Hei dere! Jeg har endelig fått ryddet litt i klesskapet mitt og oppdatert salgsbloggen med fine ting som fortjener en ny eier.

En liten smakebit på utvalget:

Salgsbloggen finner du HER :)

PS: Dersom du har sett noe på bloggen min som du har lyst på, send meg en mail til titti-selger@hotmail.com.

Wearing my favorites

Jeg har fått fullstendig dilla på skjorter og collegegensere den siste tiden, og bruker det så og si hver eneste dag. I tillegg har jeg alltid vært en jeansjente, så dette antrekket beskriver stilen min ganske godt akkurat nå.

Skjorte H&M // Genser Tone for Designers Remix // Jeans Met // Neglelakk Deborah Lippmann

Apropos denimskjorter, så har både Cubus og H&M mange fine i butikk nå. Spesielt sistnevnte har et veldig stort utvalg til veldig fine priser.

H&M // Cubus

Gårsdagens Zebra

Dette ble gårsdagens jobbantrekk på INFINITY. Zebrajakken fra By Malene Birger har jeg hatt en god stund nå, men har dessverre fått brukt den altfor lite.. Skinnskjørtet derimot er helt nytt, og det kommer dere til å se meg i mye fremover. Absolutt en ny favoritt i garderoben!

Angorajakke – By Malene Birger // Skinnskjørt – Designers Remix // Topp – H&M // Veske – Balenciaga // Sko – Acne

Blogganbefaling: Song of style

Dersom du ennå ikke har sjekket ut denne bloggen, er det bare til å glede seg! Den drives av Aimee Song, en interiørdesigner fra Los Angeles som har en garderobe de fleste bare kan drømme om. På denne bloggen er det mye inspirasjon å hente!

Du finner bloggen HER

Spontanshopping

Jeg skulle bare en kjapp tur innom H&M for å kjøpe ny shampoo, men gikk ut derfra med ny bikini, shorts og clutch istedenfor. Typisk meg!

 TADAA :D

Ingen sommer uten ny bikini fra H&M. Sånn er det ihvertfall alltid for meg, og i år er ingen unntak :)

Endelig fant jeg en svart clutch med sølvdetaljer. Denne er i tillegg laget av ekte skinn og har en medfølgende skulderreim i sølv som kan brukes etter behov. Stort pluss for det!

Nå må bare temperaturen bli litt høyere og huden litt brunere, så kommer denne til å bli flittig brukt! Blir superfin å kombinere med skjorter og løse topper.