Månedlige arkiver: mai 2013

Pinsehelg og eksamenslei

Hei fine dere! Her kommer et lite livstegn fra en veldig skolelei jente. Dagene mine består av å sitte foran dataskjermen fra morgen til kveld for å rekke innleveringsfristene for både hjemmeeksamen og bacheloroppgave. Jeg er SÅ lei nå, men jeg får bite tennene sammen og holde ut de siste ukene!

Heldigvis fikk jeg en fantastisk pinsehelg på hytten sammen med familien min. Været var jo helt magisk, så sammen med skolebøkene mine fikk jeg slikket litt sol på terassen, fisket og spist nydelig sjømat. Bedre kan jeg ikke få det!

Her kommer litt bilder fra helgen som jeg har knipset med mobilen:

 Fine hytten vår – mitt favorittsted over alle steder!

På fisketur

Pappa henter opp teinene…

mens brutten styrer båten.

Fangsten vår – en liten Lange

OK studieplass på terassen

Helt vindstille = veldig varmt på en dag som dette

Hummer og ferske reker til forrett. NAM!

Her skal det tilbringes mye tid i sommer!

Den aller fineste jeg vet om!

En perfekt helg ble avsluttet med et glass hvitvin på terassen

Nå krysser jeg alt som går an å krysse for at vi får oppleve mange slike sommerdager fremover. Aller helst når både hjemmeeksamen og bachelor er ferdig skrevet…

Kundekveld hos Berthas

I går var jeg på kundekveld hos interiør- og klesbutikken Berthas som ligger i Vaskerelven sammen med min roomie og hennes storesøster. De hadde utrolig mye fint – både klær og interiør – så jeg knipset litt bilder som jeg tenkte jeg kunne dele med dere.

Elsker disse koppene!

Denne hvite skålen fra Bloomingville til 399,- var det eneste som ble med meg hjem. Synes den var så fin, og så kommer den til å passe perfekt til stuebordet mitt som jeg får veldig snart. Da skal dere endelig få se litt bilder av stuen min også..

Nå er det under 1 time til jeg får utlevert hjemmeeksamen, så den neste uken kommer til å bli veldig travel. I tillegg holder jeg på å skrive bacheloroppgave i Retail Management, så frem til 6. juni blir det ikke tid til så mye annet enn skole. Ser frem til å bli ferdig med mine 3 år på BI, men samtidig litt skummelt å skulle starte på et nytt kapittel i livet..

Vinneren av konkurransen + ferieplaner

Først og fremst vil jeg takke alle som har deltatt i konkurransen om å vinne et smykke fra Marc by Marc Jacobs og lagt igjen supersøte kommentarer. Dere er jammen meg snille! For å gjøre det mest mulig rettferdig har jeg trukket vinneren med lodd.

Premien:

Og vinneren av smykket er…….MaritBE. Gratulerer så mye! Jeg sender deg en mail :)

———————

Og så over til noe helt annet. Sommerferien er endelig i boks og i år går turen til Spania, nærmere bestemt Barcelona og Albir. 26. juni tar jeg og fire andre flyet ned til Barcelona og blir der frem til 1. juli. Så tar vi toget videre til Albir og blir der til 6. juli. I Albir skal vi bo i leiligheten til familien min, mens i Barcelona skal vi bo på hotell. Vi har ennå ikke funnet ut hvor vi skal bo, så dersom dere har noen tips til et sentralt og fint hotell til en overkommelig pris, må dere gjerne legge igjen en kommentar.

*drømmer meg vekk til sol, varme og brun hud*

Fra min instagramprofil @tittibruvik

Jeg har blitt ganske flink til å legge ut bilder på instagramprofilen min, og oppdaterte den ganske ofte da jeg var i New York. Her kommer en liten bildeoversikt til dere som ikke har instagram og til dere som ikke følger meg der allerede.

1. Med den fine blomsterkransen min fra Bikbok // 2. Min nye favorittis fra Dream

3. Hjemme hos mamma og pappa for å kose med Kaisa // 4. Deilig krepsesalat til middag

5. Intens eksamenslesing til forrige ukes eksamen // 6. Jeg teller ned dagene til ferie

7. Kjøpt cupcakes på Magnolia Bakery i NYC // 8. Shopping på høyt nivå

9. Nytt cover til iPhonen fra MbMJ // 10. Superdigg middag på Delicatessen

11. Ganske OK sushiutvalg på matbutikken i NYC // 12. På Standard Hotel med Elisabeth

Hvis du vil følge meg på instagram så finner du meg på @tittibruvik :)

Jobbantrekk & 90-årsdag

På jobb i går innviet jeg den nye blondekjolen min fra Hugo Boss. Synes den er så fin og sommerlig, også gleder meg spesielt mye til å kunne bruke den til sommerbrune bein! Utenpå kjolen hadde jeg på meg en skinnjakke fra Allsaints Spitalfields som jeg kjøpte i New York i mars. Det var første gang jeg brukte den også, men absolutt ikke den siste!

Rett etter jobb dro jeg bort til Mormor for å hjelpe til med serveringen i hennes bursdagsbesøk. Hun har allerede feiret med oss i familien, så i går var det venninnene sin tur. Blir så imponert over at en dame på 90 år har muligheten til å invitere 16 venninner på besøk hjem til seg. Håper jeg blir like heldig som Mormor når jeg fyller 90 år *bank i bordet*.

Kjole Hugo Boss // Jakke Allsaints Spitalfields // Sko Acne // Blomsterkrans Bikbok // Veske Balenciaga 

Oppskrift: Kyllingsalat i pita med hjemmelaget dressing

Her kommer enda et enkelt, men veldig godt middagstips fra meg. I en travel eksamensperioden har jeg hverken tid eller lyst til å bruke mye tid på matlaging. Likevel er jeg opptatt av å spise sunt og lage maten hjemme for å være litt økonomisk. Take-away kan fort bli veldig dyrt i lengden!

Kyllingsalat:

Her kan du bruke de ingrediensene du selv vil og har tilgjengelig. Jeg pleier å bruke agurg, tomat, salat, avokado og rødløk, og synes det blir en god blanding. Veksler mellom å bruke grillet kylling og kyllingfilet.

Dressingen:

Denne dressingen lages på 1-2-3, og er etter min mening veldig god. Jeg starter med å blande mager kesam og ketchup blandingen blir lyserosa. Tilsetter 1 hvitløksfedd og smaker til med salt og pepper. That’s it! Man kan fint bruke rømme, creme fraiche og naturellyoughurt også.

Til slutt trenger du en pakke med pitabrød, og disse anbefaler jeg å kjøpe frossen. Dersom du lager en stor salat, har du mange middager fremover :)

Håper det smaker!

Just another bikini

Jeg har fått en ny bikini i samlingen min, og denne gangen er den fra Lindex. Ble faktisk veldig overrasket over det fine utvalget de hadde nå, og fant flere bikinier jeg gjerne kunne tenkt meg. Denne er litt annerledes enn de andre jeg har fra før, også likte jeg fargekombinasjonen veldig godt. Gleder meg til å bruke denne på stranden i Barcelona OG Albir i sommer. Det blir så kjekt!

Bikini – Lindex

Det er forresten veldig kjekt at så mange setter pris på konkurransen jeg har på bloggen der du kan vinne et smykke fra Marc by Marc Jacobs. Dersom du ennå ikke har meldt deg på, kan du gjøre det her :)

Konkurranse: Vinn smykke fra Marc by Marc Jacobs

Da jeg var i New York i mars, kjøpte jeg to like smykker fra Marc by Marc Jacobs. Det ene skal jeg beholde selv, mens det andre tenkte jeg å dele ut til en heldig leser. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å legge igjen en hyggelig kommentar på bloggen. Vinneren trekker jeg på søndag.

Lykke til :D

Bursdag, blomster, fletter og antrekk

På lørdag var jeg i bursdagsbesøk til fineste Ina. Én av gavene hun fikk av oss var denne søte blomsterkransen fra Bikbok. Synes den var så fin at jeg endte opp med å kjøpe den samme til meg selv. Sammen med søte kjoler og skjørt kommer den til å bli flittig brukt i sommer.

 Utover kvelden fikk den ene etter den andre en ny frisyre også. Flinke Elisabeth har blitt en kløpper på fletting, og flettet fiskebeinsflette på søteste Cathrine..

…mens jeg fikk en waterfallflette. Nå vet ihvertfall jeg hvordan jeg skal ha håret på 17. mai :)

 Bildene er hentet fra Instagramprofilen min @tittibruvik

Mitt antrekk for kvelden bestod blant annet av favorittbuksen min fra Designers Remix. Skoene måtte jeg dessverre bytte i siste liten da været ikke var helt på min side. Regn + nye pumps er ingen god kombinasjon..

Bukse Designers Remix // Topp Topshop // Jakke Zara // Sko Steve Madden // Clutch COS // Smykke By Malene Birger