Månedlige arkiver: juni 2013

Tiden Flyr

Hei, dere! Tiden har virkelig flydd siden sist jeg var innom her. Merkelig å tenke på at det allerede har gått 2 uker siden jeg leverte bacheloren min. Siden sist jeg tittet innom har jeg kost meg på hyttetur, trening og på jobb. Vi har startet salget på INFINITY, så de siste dagene har det vært mye å gjøre. Jeg har også ansvar for bloggen til jobben fremover, og har allerede lagt ut noen antrekksbilder med klær fra salget som jeg liker veldig godt.

Flere bilder finner du på www.infinityblogg.no :)

Nå er det også kun 6 dager til jeg reiser til Barcelona og Albir, og jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Der skal jeg bare nyte livet og ikke ha en eneste bekymring i tankene :)

This call for a celebration

Etter mange uker med intensiv skriving av både hjemmeeksamen og bachelor, kan dere tro at jubelen var høy da vi endelig ble ferdig og kunne takke for 3 fine år på BI. Jeg sitter igjen med utrolig mange fine minner fra studietiden, men jeg merker også at jeg er veldig klar for å starte på mitt neste kapittel i livet, enten det blir i Bergen eller et helt annet sted i verden…

Et ganske mislykket forsøk på et hoppebilde når vi leverte bacheloren på torsdag, men humøret var ihvertfall på topp, hehe!

Fra eksamensfesten samme dagen. Her med Elisabeth x 2 :)

 På lønnings»pils» med fine jenter fra jobben på fredag

Elisabeth, meg og Siri

Anita – alltid like fin og blid!

Bildene er hentet fra instagramprofilene @tittibruvik og @bymalenebirgerbergen :)