Månedlige arkiver: august 2013

Happy Birthday to Me

Da var det min tur til å fylle 24 år! Dagen startet med jobb på INFINITY sammen med fine kollegaer som overrasket med både roser og vin. Til middag ble det sushi på Redsun med min kjære, og nå er det Breaking Bad på sofaen som står på agendaen. En perfekt avslutning på en veldig fin dag. På lørdag og søndag skal det feires med fine venninner, og det gleder jeg meg veldig til!

 Happy Birthdaygirl :D

Titti tipser: Bladkongen.no

Helt siden jeg begynte å interessere meg for mote som 12-åring, har jeg lest utallige moteblader for å søke inspirasjon og tips. Den gang var det Topp og Inside som gjaldt, nå er det Costume og Stylemag som gjelder. Både Costume og Stylemag kjøper jeg nytt nesten hver måned, og det kan det fort bli mye penger av.

Etter å ha sett en reklame for bladkongen.no på TV, gikk jeg inn på deres hjemmeside for å sjekke hvilke tilbud de kunne tilby. Det viser seg at man kan spare mye penger dersom man velger å abonnere på et blad, kontra kjøpe nytt hver måned i butikken slik jeg gjør nå. I tillegg får man som regel alltid en bonusgave når abonnementet blir registrert, slik at man får mye for pengene!

Bladkongen sin forretningsidé er å samle alle magasiner og ukeblader på ett og samme sted, og tilbyd både norske og internasjonale magasiner. Du finner med andre ord magasiner innen de fleste kategorier, alt fra mote og interiør til politikk og samfunn. Dersom du er like glad i Costume og Stylemag som jeg er, kan jeg tipse om følgende abonnementer hos bladkongen:

Costume: Tilbudet finner du her.

STYLEmag: Tilbudet finner du her.

Du kan altså velge mellom forskjellige typer abonnementer i ulike prisklasser, alt etter ønske og behov. Alle tilbud er inkludert porto, moms etc. med mindre noe annet står skrevet. Betaling skjer via faktura som sendes til deg enten i forkant av det første bladet eller i forbindelse med at du får det første bladet.

Redaksjonelt samarbeid

Leoleo

Dere har kanskje fått med dere min begeistring for Designers Remix den siste tiden, og denne leopardgenseren som har fått det passende navnet «Leoleo», ble med meg hjem fra jobben i dag. En liten før-bursdagsgave til meg selv siden jeg fyller 24 år på torsdag :)

Genser Designers Remix // Skinnskjørt Designers Remix // Veske Mulberry // Sko Acne

Endless Summer

Jeg hadde ikke trodd at vi bergensere skulle få flere sommerdager i år, men i helgen har byen vist seg fra sin beste side med både skyfri himmel og høye temperaturer. Det passet derfor ekstra bra at jeg hadde helgen fri for jobb, og kunne derfor nyte det til det fulle! Jeg har faktisk fri fra jobb i dag også, så om noen få timer er det båtkjøring, bryggekos og soling som venter meg. Lykke <3

Først litt bilder fra gårsdagen som ble tilbrakt på hytten med Costume, nykokte krabber og en veldig fin familie.

For flere bilder kan du sjekke ut @tittibruvik på instagram :)

ICONIC

Jeg er veldig svak for myke og tøffe collegegensere, og denne fra 2ND Day som vi akkurat har fått inn på jobben falt jeg pladask for. Denne kommer jeg til å bo i fremover, sammen med smale jeans og ankelstøvletter. Love it!


Genser fra 2nd Day 900,-

På ønskelisten: Ullkåpe fra Designers Remix

Siden jeg ikke fant det i fjor, har jeg bestemt meg for at jeg i år skal finne den perfekte ullkåpen som skal holde meg både varm og stilig hele vinteren gjennom. Den må enten være svart eller grå, og «Cat Cardy» fra Designers Remix er en veldig god kandidat. Designers Remix er én av mine favorittmerker og deres A/W 13 kolleksjon er helt F.A.N.T.A.S.T.I.S.K. Gleder meg som et lite barn på julaften til vi får inn høstens levering fra de på jobben..

Cat Cardy fra Designers Remix

The Golden Dress

I går feiret jeg gullbryllupsdagen til min kjæreste sine besteforeldre, og antrekket ble en gullfarget kjolefavoritt fra Samsøe. Kvelden var svært vellykket med masse god mat, koselige mennesker og fine taler. I dag har jeg bare slappet av og ladet opp batteriene til en ny og travel uke.

 Kjole fra Samsøe // Wedges fra River Island // Smykke fra Rare

Something old and something new

Antrekket mitt fra siste kvelden i London med både nye og gamle favoritter fra garderoben. Blusen kjøpte jeg i Wales for ca. 3 (?) år siden, men er minst like aktuell nå som da. Vesken er et salgskupp fra Vincci og en tidlig bursdagsgave fra min kjære. Skoene er én av totalt syv ting som ble med meg hjem fra London. Var litt skeptisk til de i starten, men nå elsker jeg de!

Strappy Sandals River Island // Bluse Miss Selfridge // Skjørt Designers Remix // Veske Mulberry 

London Snapshots

Grønne Hyde park

Fantastiske Harrods!

Kjole fra Club Monaco, sneakers fra Nike, veske fra Mulberry, denimskjorte fra H&M, klokke fra Daniel Wellington og solbriller fra Ray-Ban.

Litt snapshots fra vakre London! Den ene dagen gikk vi i Hyde Park og dro innom Harrods for å se på alt det lekre de har der. Fant en hel haug med vesker, sko og klær jeg gjerne kunne tenkt meg, men prisene er dessverre altfor høye!

The Plaid Shirt

Denne rutete skjorten fra Made in Heaven må være ett av mine beste kjøp dette året, og ble selvfølgelig med meg til London. Elsker både fargekombinasjonen og fasongen på den, også er den så myk og god å ha på seg!

Skjorte MiH // Skjørt Cubus // Veske Mulberry // Klokke Daniel Wellington // Sko Acne