Månedlige arkiver: september 2013

Tilbakeblikk

Jeg begynte å bla gjennom bildearkivet på dataen min i går, og kom over et antrekk fra i fjor sommer som jeg tror jeg har glemt å vise til dere. Etter noen år som moteblogger blir det naturligvis MANGE antrekksbilder, og selv om dette er godt over 1 år gammelt, kunne jeg fint tatt på meg det samme i dag. Jeg synes spesielt at skoene fra By Malene Birger er helt fantastiske. Er du ikke enig?

IMG_9630

IMG_9635

IMG_9633

Bluse fra Samsøe // Shorts fra Zara // Dressjakke fra Patrizia Pepe // Smykke fra Cooee // Veske og sko fra By Malene Birger

Nå skal jeg straks hive på meg treningstøyet og utnytte det fine været som er i Bergen i dag. Power-walk opp Fløyen har blitt min nye treningsfavoritt og er utrolig effektivt!

Trend: Turtleneck

I høst vil jeg investere i en myk og god genser med høy hals i enten grått eller creme. Jeg surfet litt rundt på nettet etter inspirasjon, og fant flere fine antrekk fra mine topp 3 stilikoner; Elin Kling, Olivia Palermo og Miranda Kerr.

mustard

Collages9

Elin Kling / Pintereset

Desktop47

Olivia Palermo

Desktop48

Miranda Kerr

Jeg skal innrømme at Elin Kling så helt smashing ut i sin sennepsgule genser, selv om det er en farge jeg egentlig ikke er så fan av.. Miranda Kerr ser også helt fantastisk ut – som alltid – i sine helsorte antrekk. På jobben har vi en chunky variant i creme fra Designers Remix som jeg egentlig liker utrolig godt. Den finnes også i mørkeblått, men jeg holder en knapp på denne fargen.

theresas

ph: infinityblogg.no

Legg gjerne igjen en kommentar dersom dere vet om noen andre fine :)

MANDAGENS ANTREKK

Her får dere litt flere bilder av mandagens antrekk. Denne dagen skal jeg som vanlig tilbringe på jobb, og etter det skal jeg sitte barnevakt for min søte niese. I oktober blir jeg tante for 2. gang til enda en nydelig jente, og det seg utrolig mye frem til

IMG_4023

IMG_3944

IMG_3968

Strikkejakke og kjole fra By Malene Birger // Veske fra Mulberry // Støvletter fra Bianco

Håper deres ondag blir fin!

TING

TING er en butikkjede full av unike og morsomme interiørting fra merker som HAY, Bloomingville og Alessi for å nevne noen. Under har jeg satt sammen en liten kollasj med ulike pynteting som jeg gjerne skulle hatt i leiligheten min. Trehånden fra HAY har jeg ønsket meg veldig lenge nå, så jeg tror jeg skal bruke litt av bursdagspengene mine på akkurat den!

Desktop42

Øverst til venstre: Hodeskalle og fjærservietter fra Bloomingville, trehånd fra HAY

Nederst til venstre: Pistolvase i gull fra Bloomingville, ekornkopp fra Kinto, stripete vase fra Kähler

For flere fine ting kan du trykke her.

OLD FAVOURITES

I dag har jeg tørket støv av mine gamle over-knee støvletter fra Bianco, og gleder meg til å ta de i bruk igjen etter noen års pause. De kommer til å bli flittig brukt sammen med store og myke strikkegensere fremover.

IMG_4098

Bedre bilder av dagens antrekk kommer i morgen. Nå er det Breaking Bad med min kjære som står på agendaen. Elsker den serien!

Bursdagsgave: Nytt til leiligheten

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg feiret bursdagen min, men jeg må bare vise dere denne bursdagsgaven som jeg fikk av fire veldig fine venninner. Vasene er fra Åhléns og finnes i to ulike størrelser. Den største skal få en fast plass på gulvet mitt på kjøkkenet, mens den lille har jeg ikke helt bestemt meg for ennå..

Var de ikke fine? Jeg er helt forelsket!

SIDEN SIST @ INFINITYBLOGG.NO

I tillegg til å blogge på denne bloggen – som dessverre ikke har vært så mye oppdatert den siste tiden – blogger jeg daglig på jobben min sin egen blogg; infinityblogg.no. Der legger jeg ut antrekksbilder, fine nyheter som strømmer inn i butikken i disse dager og andre happenings som skjer i og rundt butikken. Her får dere en liten oversikt over mine siste antrekksbilder der.

inf3

inf2

Strikkejakke fra Designers Remix // Bukse fra 5units // Skoletter fra Debbie // T-skjorte fra 2nd Day 500,-

inf5

Jakke og skjørt fra Samsøe // Skoletter fra Debbie

inf6

Genser og ankelskoletter fra Designers Remix // Bukse fra 5units // Armbånd fra Cooee

inf1

Genser fra Samsøe // Bukse fra Made in Heaven // Veske fra By Malene Birger // Ankelskoletter fra Designers Remix // Smykke fra 2nd Day 400,-

Strikkejakken fra Designers Remix på de øverste bildene finnes også som genser, og den har jeg SÅ lyst på… *Ønske ønske*

Jeg holder forresten på å endre litt på designet mitt sammen med flinke Lill Pastill, og tror det kommer til å bli veldig bra. Er fremdeles en del ting som mangler, blant annet en ny header, men det kommer ;)