Månedlige arkiver: oktober 2013

Titti tipser: Kashmir på budsjett

Jeg gikk gjennom herreavdelingen til H&M for noen dager siden, og stoppet tilfeldigvis ved et bord med enkle strikkegensere i fargene rød, grå, beige og blå. Jeg tok en nærmere titt på de som lå der og så til min store overraskelse at de var laget av 100% kashmir. Kashmir er noe av det mest behagelige man kan ha på seg og klær i den kvaliteten har vanligvis en ganske høy prislapp. Disse genserene derimot kostet kun 799,- og er i mine øyne et skikkelig kupp! Jeg synes disse fungerer fint som unisex, og har derfor bestemt meg for å bestille begge nedenfor. Gleder meg til å få de i posten!

Collages12

Kashmirgenser med rund hals finner du HER og med V-hals HER

Klærne på herreavdelingen til H&M har generelt bedre kvalitet enn på dameavdelingen, så du finner også andre klær i blant annet 100% merinoull der. DET kan jeg like!

Ledersamling

I går deltok jeg på Lagunen Storsenter sin ledersamling sammen med andre butikksjefer og butikkeiere på senteret. Det startet med lunsj på Bocca, etterfulgt av flere inspirerende foredrag, middag og Christine Hope-show på kvelden. Høydepunktet for dagen var å høre på Ingvard Wilhelmsen som driver verdens eneste hypokonderklinikk i Bergen. Han snakket blant annet om at vi må slutte å bekymre oss for ting vi ikke kan gjøre noe med, og kom blant annet inn på temaet flyskrekk som jeg kjente meg veldig igjen i.  Absolutt en liten (stor) tankevekker!

Antrekket for dagen ble dette:

IMG_4569

IMG_4561

IMG_4538

Jakke «Cat Cardy» fra Designers Remix // Skinnskjørt fra Designers Remix // Genser fra Samsøe // Veske fra Balenciaga // Sko fra Acne // Smykke fra Zara