Månedlige arkiver: november 2013

På ønskelisten: GIVENCHY x 2

Givenchy er et merke som jeg virkelig har fått sansen for i det siste, og jeg synes spesielt veskene deres er helt nydelige! Øverst på ønskelisten min akkurat nå finner du Givenchy Obsedia og Givenchy Nightingale. To perfekte vesker i mine øyne!

Givenchy Obsedia

givobsedia ph: socialbliss.com

Givenchy Nightingale

nette2

ph: nettenestea.com

Hvilke ville du valgt?

Crazy Leather Pants

Mine nye skinnimiterte bukser med snøring kan nok for mange virke ganske harry, men hos meg var det kjærlighet ved første blikk! Elsker zipper-detaljene på lårene og at de er ankelkort – selv til mine 160 cm. Synes også at kombinasjonen med den rutete skjorten ble ganske bra.

IMG_5882

IMG_5885

IMG_5909

Bukse fra H&M // Skjorte fra Ralph Lauren // Sko fra Steve Madden

Video: NEW YORK 2013

E.N.D.E.L.I.G fikk jeg snekret sammen en liten film fra da jeg var i New York i mars. Jeg synes resultatet ble ganske bra, og er faktisk litt stolt over at jeg klart dette helt alene ettersom jeg ikke finnes teknisk. Filmen er laget i iMovie om noen skulle lure.

SNURR FILM (husk å sett den på 720hd for best bilde)

MY STYLE

Dette antrekket beskriver stilen min veldig godt – enkelt og komfortabelt. Skjørtet er laget av bomull og kashmir, og er én av mine absolutte garderobefavoritter for øyeblikket.

IMG_5272

IMG_5306

IMG_5275

Skjørt og genser Samsøe // Joggesko Nike // Neglelakk Deborah Lippmann

I morgen legger jeg ut filmen jeg har laget fra New York, så jeg håper du titter innom her da.

COMEBACK

Nå er det nøyaktig 1 måned og 8 dager siden forrige gang jeg oppdaterte bloggen. Mye har skjedd siden sist og jeg har blant annet blitt tante til en nydelig liten jente. Selv om tiden ikke alltid strekker helt til, har jeg veldig lyst til å få litt fart i denne bloggen igjen. Jeg kan ikke love at den blir oppdatert hver dag, men jeg vil ihvertfall prøve å titte innom ganske ofte med fine og inspirerende blogginnlegg – både på mote- og interiørfronten. Jeg har også endelig fått snekret sammen en liten film fra da jeg var i New York i mars, så den gleder jeg meg til å vise dere.

IMG_1709

Bildet over er fra Spania i sommer, og jeg kunne gjort masse for å dra ned dit igjen akkurat nå. Litt sol og varme hadde gjort godt for både kropp og sjel kjenner jeg..

Som dere kanskje også ser hatt det blitt litt endringer på bloggen i det siste. Det er ikke 100% ferdig ennå, men jeg hadde ikke klart det uten god hjelp fra søte Lill Pastill. Sjekk ut den fine bloggen hennes HER. Jeg kan garantere for god stemning og masse inspirasjon.