Månedlige arkiver: januar 2014

På ønskelisten: Denim skirt

Jeg har ikke brukt dongeriskjørt siden jeg gikk på ungdomsskolen, og det begynner å bli ganske mange år siden nå. Egentlig ganske rart da jeg ser på meg selv som en skikkelig jeans-jente som bruker dongeriplagg daglig på alt fra bukser og shorts til skjorter. Dongeriskjørt ser jo så fresht ut, så akkurat nå finner du det øverst på ønskelisten min. Jeg har funnet et fra Samsøe som jeg synes er helt perfekt, så det tar nok ikke lang tid før det må bli mitt. Det eneste som mangler da er litt varmere vær ute..

Desktop62

Litt inspirasjon til stylingen

Collages31

Lily Donaldsen // Rihanna

Desktop61

Miranda Kerr

Desktop63

Antrekket over har jeg satt sammen selv, og er én av mange måter jeg ville stylet skjørtet på. Både t-skjorten fra H&M og de røde skoene fra By Malene Birger har jeg i garderoben fra før av, så nå gjenstar «bare» skjørtet fra Samsøe og vesken fra Givenchy *drømme drømme*.

2013 / 2014

Her kommer et bildedryss fra årets nyttårsfeiring. Kvelden startet med venninnemiddag hos Bibbi der tapas stod på menyen. SÅ mye godt! I ti-tiden møtte vi resten av gjengen og jeg fikk mitt obligatotiske nyttårskyss av kjæresten da klokken passerte midnatt. Syv timer senere var jeg klar for sengen, så det tyder på en svært vellykket og ikke minst laang nyttårsfeiring.

IMG_6848

IMG_6811

IMG_6849 NAM!!

IMG_6845   IMG_6812 IMG_6810 Meg og min fine roomie

nyttårMeg, Stine, Mathilde, Karoline, Ina, Fam, Emilie, Bibbi og Ina. Cathrine er fotograf :)

Bedre start på det nye året skal man lete lenge etter!

OUTFIT: Nyttårsaften

Jeg ligger langt etter med bloggen dessverre, men her kommer ihvertfall bilder av nyttårsantrekket mitt som lovet. På årets nyttårsfeiring droppet jeg kjolen til fordel for en paljettights fra By Malene Birger og en bluse fra Nelly.com. Et superkomfortabelt antrekk, selv om jeg til tider savnet kjolen utover kvelden..

IMG_7003

IMG_7011

IMG_7000

Paljettights fra By Malene Birger // Bluse fra Nelly.com // Øredobber fra Glitter // Sko fra Steve Madden

Senere i kveld tenkte jeg å vise dere flere bilder fra selve feiringen. Vi blogges da!

Innkjøp: Designers Remix

På onsdag var jeg på innkjøp med Designers Remix og deres pre-fall 2014 kolleksjon. Designers Remix er uten tvil et av mine absolutte favorittmerker, og deres pre-fall kolleksjon var helt RÅ! Masse superdigge plagg i gode kvaliteter og fine snitt.

IMG_7539

Wibeke, Brita og Anita

IMG_7525

Ruter kommer for fullt til høsten, og jeg falt pladask for denne ullgenseren i sort og hvitt.

IMG_7482

Flere bilder fra innkjøpet kan du se på INFINITY sin egen blogg her.

Ondagens antrekk

IMG_7567

IMG_7559

IMG_7590

 Kåpe Designers Remix // Bukse H&M // Genser Newlook // Sko Acne // Veske Mulberry // Smykke Mango

Om ikke lenge er det Copenhagen Fashion Week og Oslo Fashion Week som står for tur, og det gleder jeg meg veldig til å være med på!

CHRISTMAS 2013

Tradisjonen tro feiret jeg jul med familien min på hytten i år, og det var ubeskrivelig deilig å ha noen lange og late dager der oppe med masse god mat fra morgen til kveld. Desember har vært en veldig travel måned for min del med mye jobb og to eksamener, så jeg kjente at kroppen begynte å bli veldig sliten mot slutten.. En uke på fjellet gjorde derfor ekstra godt for både kropp og sjel!

IMG_6688

På julaften hadde jeg på meg en svart kjole fra Alexander Wang som jeg kjøpte da jeg var i New York i mars, sammen med noen grønne øredobber fra Cubus. Jeg elsker å mikse billig med dyrt!

Collages24

IMG_6617

Nyttårsaften ble feiret hjemme i Bergen med kjæreste og gode venner. Jeg knipset noen bilder fra kvelden som jeg tenkte å dele med dere, men først er det tid for jobb!