Månedlige arkiver: februar 2014

Leiligheten min: Stuen

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg har vist dere bilder av leiligheten min, så her kommer et eget innlegg med litt bilder av stuen. Leiligheten kjøpte jeg for 1,5 år siden, men det er fremdeles en del ting som gjenstår på interiørfronten. Det er både dyrt og tidkrevende å få leiligheten innredet akkurat slik man ønsker, men nå begynner endelig stuen å ta form. Gavekortene jeg fikk til jul på Illums Bolighus har ihvertfall kommet veldig godt med.

IMG_8623

IMG_8640

IMG_8645

IMG_8619

IMG_8610 IMG_8614

IMG_8627

IMG_8605

 Hva synes dere? :)

Kjøkkenet har jeg vist dere før, men det har skjedd en del endringer der siden sist. Om dere har lyst kan dere ihvertfall ta en titt på innlegget her.

Pink Pastel

Klær i rosatoner er i vinden som aldri før! Spesielt oversized kåper i rosa har blitt avbildet mye i motebladene den siste tiden. Selv kler jeg meg veldig sjeldent i rosa, men denne jakken som jeg fant på H&M for en stund tilbake, er jeg veldig glad i. Den duse fargen som nesten går over mot fersken, synes jeg blir veldig fin å kombinere med andre nøytrale farger som svart, grått og hvitt. Den får meg også til å tenke på vår og sommer, som jeg gleder meg fælt til!

IMG_8508

IMG_8522

IMG_8534

IMG_8511

Jakke H&M // Genser Topshop // Bukse 2ND ONE (Infinity) // Sko Acne // Clutch By Malene Birger

Antrekket over brukte jeg for nøyaktig I uke siden, men på grunn av travle dager har jeg ikke rukket å poste det før nå. I dag venter en nesten 12 timers arbeidsdag på meg, så da blir det mine nyinnkjøpte TOMS fra årets vårkolleksjon som får pryde beina. Viktig med gode sko når man skal traske en hel dag!

God mandag!

Sneakers on my mind

At joggesko har blitt trendy, er det nok flere enn meg som liker. Jeg bruker daglig mine svarte Nike free joggesko på jobben, men skulle gjerne utvidet samlingen min litt. Denne varianten i sølv synes jeg er helt rå, og står øverst på min ønskeliste over joggesko akkurat nå.

ph: wheredidyougetthat.com

nike

silver

Nike Air Max i «Liquid silver»

Noen som vet hvor jeg kan få tak i de forresten?

Innkjøp i Oslo

Jeg har hatt noen travle, men ekstremt gøye dager i Oslo for å kjøpe inn høst/vinter 14 til butikken INFINITY. Jeg har sikkert sagt det før, men jeg må bare si det igjen; høsten kommer til å bli helt magisk! De store trendene vi kommer til å se mye av er skinnbukser (både baggy og smale), print, ruter, deilig strikk og høye støvletter. Jeg gleder meg!

Litt bilder fra innkjøpene:

IMG_8336

IMG_8332

IMG_8375

Vi får inn de lekreste lammepelsjakkene fra merket RAVN til høsten. Jeg skal ha både den korte grå og den lange i sort!

IMG_8353

IMG_8372

Hos Designers Remix fant vi de råeste støvlettene med kilehæl! Også de står øverst på ønskelisten min.

IMG_8445

Da vi kjøpte inn Made in Heaven, kom vi over den lekreste utstilling med Missoni Home.

IMG_8442

Her kunne jeg flyttet rett inn :)

Husk å sjekke ut bloggen til INFINITY her. Den oppdaterer jeg daglig med antrekk, nyheter og mye, mye mer!

Plaid shirt & red shoes

Jeg har skikkelig dilla på rutete skjortet om dagen, og ble derfor veldig glad da jeg fant denne sorte varianten til en billig penge på H&M rett før jeg dro til Køben. Den blir med meg til Oslo i helgen sammen med resten av dette antrekket.

IMG_8115

IMG_8056

IMG_8147

Skjorte H&M // Skjørt 2ND DAY // Ankelskoletter By Malene Birger 

Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week var helt fantastisk, og jeg sitter igjen med masse inspirasjon og et stort smil om munnen. Da vi landet på Kastrup på torsdagen, tok vi taxi direkte til hovedkontoret til By Malene Birger for å se på høstens kolleksjon. Den var helt NYDELIG, og jeg fant en haug med klær, sko og smykker som jeg bare må ha når det kommer i butikk fra august av. Det er bare til å glede seg!

IMG_7953

Akkurat landet på Kastrup og klar for to lange og inspirerende dager i København

IMG_7961

bmb2

I hagen utenfor hovedkontoret til By Malene Biger hadde de satt opp en svært telt og innredet det som en restaurant med bar. Nydelig mat og magisk stemning!

bmb3

IMG_7994

Alt er så gjennomført og lekkert!

IMG_7980

Jeanette, butikksjefen på By Malene Birger Bergen, knipset ivrig bilder av alt det lekre på showroomet

IMG_7981

Kolleksjonen «All That Jazz» som kommer til høsten er etter min mening deres beste noensinne!

IMG_8004

IMG_7999

Etter besøket på hovedkontoret til By Malene Birger, dro vi en kjapp tur innom hotellet for å legge fra oss bagasjen og skifte antrekk. Nå var vi klar for moteshow med Designers Remix som ble holdt i en svær bunkers under jorden. Utrolig stilig og stemingsfylt!

IMG_8010

IMG_8018

IMG_8021

IMG_8041

IMG_8048

Charlotte Eskildsen til høyre mottar applaus for et fantastisk moteshow!

Kameraet ble dessverre litt glemt etter dette, men resten av turen ble like fin. Moteshow med By Malene Birger senere på kvelden, middag på Matklubben (anbefales på det sterkeste!!) og party på Sundays etter det. Fredagen startet med en god frokost på hotellet, før vi dro videre til motemessen Gallery. Etter noen timer der, dro vi videre til hovedkontoret til Designers Remix for å se på deres høstkolleksjon. Også den var helt amazing! Vi avsluttet oppholdet i Køben med en deilig middag og et glass rødvin, før vi vendte snutene mot flyplassen.

Følg meg også gjerne på instagram @tittibruvik for flere bilder fra København. Allerede på torsdag er Oslo og flere innkjøp som står for tur. Gleder meg!