Månedlige arkiver: april 2014

Windy

Her har dere fredagens jobbantrekk litt på etterskudd! Som dere sikkert ser blåser det ganske godt på bildene, så dere får bare se bort i fra håret som står til alle kanter..

Ellers så gleder jeg meg veldig til å reise opp på Geilo på torsdag. Skal ta 8-toget på morgenen slik at jeg får mest mulig ut av den dagen også. Håper vi får skikkelig påskevær og noen nydelige skiturer. Men først venter tre dager med jobb, så blir det endelig ferie på meg også :)

IMG_0213

IMG_0222

IMG_0276

IMG_0221

IMG_0247

Jakke og Skjorte H&M // Bukse 2ND ONE // Sko Acne // Veske Balenciaga // Armbånd Cooee

Perfect Match

Jeg har lagt min elsk på By Malene Birger sitt signaturprint, og er så langt veldig fornøyd med min lille samling. Vesken var én av julegavene som jeg fikk av min kjære til jul, mens clutchen kjøpte jeg selv i anledning København Fashion Week tidligere i år.

IMG_8486

IMG_8485

 By Malene Birger Arabian Flower Print

arabian

Håper helgen deres har vært fin så langt! Jeg får besøk av en del venninner i kveld på ost, kjeks og vin, så nå er leiligheten ferdig vasket og nesten klar for besøk. Mangler bare litt friske blomster, en flaske vin (eller to) og litt snacks, så skal alt være på stell :)

Inspo: Lace-up Heels

Da jeg var i London i fjor sommer, fant jeg noen budsjettvennlige lace-up heels på River Island som jeg raskt ble veldig glad i. Jeg kombinerte de mye med skinnskjørtet mitt fra Designers Remix og søte sommerkjoler, og det kommer jeg til å gjøre denne sommeren også! På Pinterest er det masse inspirasjon å hente, og en skikkelig hullete boyfriend jeans som jeg kan kombinere med skoene står høyt oppe på ønskelisten min nå. Kanskje jeg skal prøve meg på en DIY?

lll

laceup

laceup10

INSPO:

lace2

lace8

lace5

lace4

lace7

lace10

ph: pinterest.com

Kashmina

I dag våknet jeg med sår hals og tett nese, så da var det ikke noe annet å gjøre enn å lytte til kroppen, droppe treningen og kle på seg varme og myke klær. Ponchoen jeg har på meg er fra det norske merket Kashmina som kun produserer klær i 100% kashmirull. Det er med andre ord et skikkelig luksusplagg som jeg har blitt helt avhengig av! Denne blir uten tvil med meg på fjellet i påsken sammen med tøflene fra UGG.

IMG_0098

IMG_0097

Post Workout: Proteinshake

Nytt på treningsfronten er at jeg har begynt med proteinpulver etter hver treningsøkt. Tidligere har det gått i egg og andre proteinrike ting, men en proteinshake er etter min mening en raskere, enklere og bedre måte å få i seg proteiner på. Når man blander dette proteinpulveret med lettmelk, smaker det nesten som en sjokolademilkshake, og er ikke kunstig på smak slik mange andre varianter er.

IMG_0031

Jeg og roomien min gikk sammen for å kjøpe proteinpulver første gangen, og endte opp med denne pakken hos Gymgrossisten:

Skjermbilde 2014-04-09 kl. 12.45.54

Du finner den HER

Denne bestillingen ga oss 2 kg hver, og muligheten til å velge mellom flere ulike smaker. Jeg kan anbefale smaken sjokolade på det sterkeste!

PS: Dette er på ingen måter et sponset innlegg / annonse for Gymgrossisten, men kun et tips fra meg til andre treningsglade jenter der ute :)

Lovecoats

Denne herligheten av en jakke fikk vi inn på jobben i går, og jeg har SÅ lyst på den! Blåfargen er helt nydelig, og jakken blir perfekt å kombinere med lyse blondekjoler og plagg i denim fremover. Den er fra Designers Remix og heter noe så fint som Lovecoats. Det må jo være et tegn..

love

Wool Coat + Hairtalk

Jeg er egentlig ganske klar for å legge vekk alle vinterkåpene mine nå, men denne favoritten fra Designers Remix skal få henge fremme litt til.. Under ser dere gårsdagens antrekk som bestod av flere av mine garderobefavoritter – noen gamle og noen nye. Joggeskoene fra Nike er en drøm på foten, også skal jeg ikke legge skjul på at jeg liker de ekstra cm. jeg får på høyden..

IMG_9894

IMG_9811

IMG_9839

IMG_9765

IMG_9902

Kåpe Designers Remix // Kjole Bruuns Bazaar // Sko Nike // Veske Mulberry // Armbånd Cooee                                // Smykke Camilla Prytz

En annen ting jeg er veldig klar for er et nytt frisørbesøk. Etterveksten min har blitt farlig lang den siste tiden, i tillegg til at jeg har en del slitte tupper som må vekk. Jeg ser kanskje for meg noe ala dette:

chrlize

Håper tirsdagen deres har vært fin!

Oppskrift: Kremet Spinatsuppe

Denne spinatsuppen er helt nydelig på smak og veldig enkel å lage. I tillegg har den et ganske bra næringsinnhold, og det er jo alltid er stort pluss!

IMG_9962

Du trenger: (2 personer)

 • Fersk spinat (200 gr.)
 • Kyllingfond (3 bokser)
 • 1 liten løk
 • 4 charlottløk
 • 4 hvitløk
 • 1,5 dl matfløte
 • 1,5 dl lettmelk
 • Parmesan og serranoskinke til topping

IMG_9941

Dersom du ønsker en fyldigere suppe, kan du erstatte melken med samme mengde matfløte. Kyllingfond får du kjøpt på blant annet Ica, Meny og Mega.

Fremgangsmåte:

 1. Hakk opp løken og surr det i en panne med smør til løken har blitt blank og myk
 2. Tilsett 3 små beger med kyllingfond og hell oppi melken og fløten
 3. Mens det i pannen står og småkoker, vasker du spinatbladene og fjerner eventuelle stygge blad.
 4. Tilsett spinatbladene i pannen og la det småkoke i 3-4 minutter til spinatbladene «faller sammen».IMG_9950
 5. Når alt i pannen er blitt mørt, moser du det med en stavmikser til en jevn suppe. Sett pannen tilbake på platen og la det småkoke i 2-3 minutter til.
 6. Serveres med sprøstekt serrannoskinke og drysset parmesanost på toppen.

IMG_9978

Håper det smaker!

Nike LunarElite Sky Hi

Her ser dere mine nye joggesko fra Nike som jeg kjøpte via Zalando.no. Har aldri handlet på den nettsiden før, men jeg skal innrømme at jeg ble veldig positivt overrasket. Utvalget deres er ENORMT, de tilbyr gratis frakt og retur, og prisene deres er også ganske gode. Tommel opp for det!

IMG_9718

IMG_9707

Nike LunarElite Sky Hi / Du finner de her

All Basic + Nye Sneakers

Gårsdagens jobbantrekk bestod blant annet av denimjakken min fra Topshop som jeg kjøpte i London i fjor sommer. Joggeskoene fra Nike ble kjøpt på samme tid, og har blitt brukt så og si hver dag siden. Nå har de imidlertid fått hard konkurranse, for i går fikk jeg mine nye Nike-sko fra Zalando i posten. Planen var egentlig å kjøpe de i Oslo i helgen, men der var de utsolgt for min størrelse. Heldigvis klarte jeg å kapre det siste paret i min størrelse på Zalando, og jeg er så fornøyd. Viser dere bilder av de senere, men om dere skulle være skikkelig nysgjerrige ligger det allerede et bilde av de på instgrammen min @tittibruvik ;)

IMG_9656

IMG_9659

IMG_9660

IMG_9658

Jakke – Topshop // Genser – Samsøe // Skjørt – 2ND DAY // Veske – By Malene Birger // Sko – Nike                               // Solbriller – Oakley

Om noen timer er det tid for jobb igjen, så nå vurderer jeg om jeg skal gjennomføre ukens 5. og siste treningsøkt før jeg tar skikkelig helg.. Akkurat nå frister det mest å legge seg på sofaen med «Real Housewives of Beverly Hills» på dataen. Min guilty pleasure nr. 1!