Månedlige arkiver: oktober 2014

DANMARK pt. 2

Ved siden av å shoppe og gå på cafeer i Odense, måtte vi også utforske byen litt. Da vi gikk forbi disse enorme møblene, kunne vi ikke gjøre annet enn å teste de ut. Vi slet litt med å komme oss opp på stolene, men det gikk til slutt med litt dra- og dyttehjelp fra hverandre. Hehe!

IMG_4535

IMG_4538

Just chilling…

IMG_4408

Jeg tok ikke helt av på shoppingfronten ettersom vi fikk så mye fint inn på jobben rett før jeg dro, men jeg kom ikke tomhendt hjem til Norge heller.. Jeg har fått skikkelig dilla på pinstripes den siste tiden, så den blå genseren over ble blant annet med meg hjem. Tenkte jeg skulle lage et eget innlegg med det jeg kjøpte om dere ønsker det?

IMG_4414

På rad og rekke inni prøverommene..

IMG_4486

Happy girls :D

Etter to dager i Odense, gikk turen videre til Ina i København.

IMG_4562

Pt. 3 med flere bilder fra København kommer i morgen, så stay tuned! :)

DANMARK pt.1

Første stopp på Danmarks-turen var byen Odense som ligger ca. 1,5 time med tog fra København. En liten by med masse koselige parker, cafeer og fine klær- og interiørbutikker. Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker dansk design – både når det kommer til klær og interiør – så jeg storkoste meg i alle de fine butikkene. Bibbi bor ca. 15 minutter fra sentrum i Odense, så vi fikk oss noen koselige gåturer gjennom de grønne parkene.

IMG_4361

Bibbi, Elisabeth og Stine

IMG_4363

IMG_4350

IMG_4373

Når du er i Danmark må du prøve deres velkjente brunsj! Jeg har fått fullstendig dilla på lun leverpostei med bacon og ferske rundstykker. Så godt!

IMG_4380

Midt i byen fant vi en trampoline, og den måtte vi selvfølgelig teste ut!

IMG_4394

IMG_4392

IMG_4389

IMG_4391

Interiør-heaven :D

Del 2 kommer i morgen. Ønsker dere en finfin onsdag!

BACK TO REALITY

Hvis jeg skal oppsummere langhelgen min i Danmark med ett ord, må det rett og slett bli ordet F.A.N.T.A.S.T.I.S.K! Jeg har storkost meg fra morgen til kveld, spist utrolig mye god mat, shoppet fine ting og hatt MANGE latterkramper. Jeg er heldig som har så gode og fine venninner, og jeg merker at jeg gleder meg til alle flytter tilbake til Bergen igjen..

IMG_4439

Meg, Elisabeth, Stine og Bibbi i Odense

IMG_4460

Jeg har tatt MANGE bilder i løpet av oppholdet mitt i København og Odense, så jeg håper dere er klar for litt bildedryss på bloggen de neste dagene!? 

Nå er det utpakking av koffert, vasking av klær og jobb som kaller… Vi sees litt senere!

SNART AVREISE

I morgen går endelig turen til Danmark, og først ut er Odense. Jeg gleder meg utrolig mye til å se jentene mine igjen, spise god mat og drikke, shoppe og bare N.Y.T.E livet! Siden jeg drar rett fra jobb til flyplassen i morgen, må jeg få unnagjort alt av pakking i dag – og jeg har ennå ikke startet! Etter en hektisk arbeidsdag på ti timer, er det sengen som frister aller mest nå.. Vi fikk forresten inn SÅ mye fint på jobben i dag, og noe av det blir med meg i kofferten til Danmark.

IMG_4280

IMG_4292

Nytt skjørt og genser fra Samsøe..

IMG_4327

..og den tøffeste bomber-jakken fra samme merke. ELSK!

Jeg tror ikke Macen min blir med på tur, men jeg kommer til å legge ut bilder på instagram gjennom hele oppholdet @tittibruvikcom. Jeg skal dog være flink til å ta mange bilder i løpet av oppholdet, slik at det blir noen fine bildedryss på bloggen når jeg kommer hjem :)

Oppskrift: Løksuppe med ostegratinert brød

Løksuppe er noe av det enkleste, sunneste og ikke minst billigste man kan lage til middag. Den inneholder ingredienser som man ofte har i kjøleskapet fra før av, og det er en smakfull rett som passer perfekt om høsten. Denne oppskriften er en blanding av flere oppskrifter jeg fant på diverse matsider på internett, og resultatet ble veldig, veldig bra.

IMG_4221

Du trenger:

 • 3 løk
 • 2 hvitløksfedd
 • 2 ss. olivenolje
 • 1,5 L vann
 • 3 buljongterninger (jeg bruker av okse)
 • 2 ts. paprikapulver
 • 2 ts. soyasaus
 • salt og pepper (smak deg frem)
 • brød (her skal det egentlig brukes loff, men jeg foretrekker det grovere)
 • ost til gratinering (jeg blander jarlsberg med parmesanost)

Fremgangsmåte:

 1. Skjær opp løk og hvitløk i små biter, og stek det i olje til løken blir blank
 2. Tilsett vann, buljong, paprikapulver og soyasaus. Smak til med salt og pepper.
 3. Suppen skal koke på litt over middels varme i ca. 40 minutter. Jo lengre den koker, desto mer smak blir det.
 4. Skjær opp ønsket mengde med brødskiver og stek de i smør i stekepannen på begge sider. Dette er lurt å begynne på når suppen har kokt i ca. 25 minutter.
 5. Legg brødskivene på et stekebrett og dryss revet ost på toppen. Sett de inn i ovnen på nest øverste rille på ca. 180 grader til osten har smeltet.

Desktop112

Suppen serveres rykende fersk med det ostegratinerte brødet på toppen. ENJOY!

IMG_4217

Louis Vuitton: Pochette Métis

Jeg har et litt sånn hat/elsk forhold til veskene fra Louis Vuitton. Jeg liker at de er tidløse, eksklusive og laget av god kvalitet. Det jeg derimot ikke liker er at det finnes tusenvis av kopier på markedet – både gode og dårlige -, og at man ser altfor mange på gaten med en Louis Vuitton-veske i hånden.

Likevel har jeg klart å forelske meg i LV sin Pochette Métis. En tidløs hverdagsveske som rommer alt man trenger av nødvendigheter som lommebok, nøkler, mobil etc.

pochette

ph: pinterest.com

Desktop1091

po

in

Er det forresten noen av dere som har noe erfaring med denne vesken? Let me know :)

FLUFFY OLD KNIT

Enkelte plagg blir man så glad i at man bruker de år etter år. Denne fluffy genseren er et sånt plagg, så med en gang høsten og kulden melder sin ankomst, finner jeg den frem fra garderoben. Kombinert med sneakers og en jersey-kjole, får jeg et komfortabelt og samtidig litt pyntet antrekk.

IMG_3555

IMG_3589

IMG_3561

IMG_3567Genser : Designers Remix

SHOPPINGLISTE

Om nøyaktig 1 uke drar jeg til Danmark for å besøke noen av mine beste venninner som studerer der. Første stopp er Odense, deretter blir det noen dager i København. Selv om jeg kjøper mye klær og sko gjennom jobben, synes jeg at shopping i utlandet er ekstra stas.

Nedenfor har jeg satt sammen en liten kollasj med ting jeg ønsker meg akkurat nå.

Kollasjer16

1. Jeg har faktisk ikke en enkel, hvit skjorte med krage i garderoben min, så det må jeg få gjort noe med. Denne er fra H&M.

2. Siden jeg kun har solbriller med sort ramme, står noen i brun torto høyt på ønskelisten. Disse er fra Victoria Beckham.

3. Jeg som elsker ruter må jo ha et rutete skjerf i samlingen! Dette er fra Holzweiler og de har utrolig mange fine varianter denne høsten.

4. Jeg bruker nesten bare joggesko i hverdagen, og disse fra Nike synes jeg var skikkelig freshe!

5. Turtlenecks er et must denne høsten, og nå har jeg skikkelig lyst på en champagnefarget variant. Denne er fra Helmut Lang.

6. Jeg trenger en sort, liten veske med sølvdetaljer, og denne fra 3.1 Phillip Lim er helt perfekt!

Forrige gang jeg var på jentetur i Danmark er over to år siden, så dette gleder jeg meg veldig til! Bladde litt bakover i blogg-arkivet mitt i dag, og fant disse bildene fra turen:

køb

køb2

køb3

køb5

Gode minner :)

BLUE DRESS

Her ser dere gårsdagens antrekk. Jeg går mye i Designeres Remix om dagen, men det er kanskje ikke så rart siden deres F/W 14 kolleksjon er helt amazing – i mine øyne ihvertfall! Så masse deilig strikk, skinn og kjoler. Love it! Den blå kjolen er en ny favoritt i garderoben min, og den er både fin og behagelig å ha på seg. Elsker hvordan jeg kan kombinere den med sneakers i hverdagen og med høye pumps når jeg skal på fest.

IMG_4093

IMG_4097

IMG_4094

IMG_4098

Kjole og kåpe : Designers Remix / Sko : Nike / Veske : By Malene Birger / Solbriller : Quay / Smykke : Tom Wood

Blogganbefaling: Sincerely Jules

Jeg kom tilfeldigvis over denne bloggen da jeg søkte etter inspirasjonsbilder på Pinterest, og dét er jeg glad for! Jeg virkelig elsker stilen til Julie Sarinana, og finner så mye inspirasjon på bloggen hennes. Selv om hun har en sko- og veskesamling de fleste bare kan drømme om, liker jeg hvordan hun holder antrekkene sine enkle og gjennomførte uten for mye dill dall.

1

1

4

6

7

8

10

11

12

14

13

15

www.sincerelyjules.com