Månedlige arkiver: november 2014

PASTELLER

 Denne ullvesten er fra Designers Remix sin pre-spring kolleksjon, og det var kjærlighet ved første blikk. Vi fikk den inn på INFINITY i går – sammen med VELDIG mye annet fint fra samme merke – så det var rene julaften på jobben. Så gøy!

DSC_0051

DSC_0057

DSC_0045

DSC_0066

DSC_0052

DSC_0062

DSC_0046

Strikkegenser, vest og sko – Designers Remix // Veske – Balenciaga // Skjørt – Samsøe

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en lang dag på jobb. Kjæresten pleier å stå for middagen de dagene jeg jobber seint, og i dag var det hjemmelaget pasta cabonara som stod på menyen. Veldig, veldig godt!

CHRISTMAS DECORATION

Jeg har egentlig som regel at jeg ikke skal starte med noe som er julerelatert før 1. desember, men den har jeg ikke klart å holde i år. Jeg har spist massevis av pepperkaker og hørt på Kurt Nilsen sin juleplate x antall ganger. I tillegg har jeg startet på julepyntingen i leiligheten min. Foreløpig har jeg kun kjøpt et duftlys fra Voluspa og noen grantre-busker fra Nille, men det kommer mer etter hver. I år blir det julepynt i fargene grønt, kobber og hvitt som får pryde leiligheten. Synes de fargene er veldig fine sammen, også passer det perfekt med resten av interiøret mitt.

IMG_0518

IMG_0501

IMG_0493

Har du startet på julepyntingen?

READY FOR THE WINTER

I fjor vinter gikk jeg til anskaffelse av den beste jakken jeg noen gang har eid! Den holder meg varm ned til -15 grader, den er 100% vanntett og veier nesten ingenting. Den er med andre ord skapt for oss bergensere som har frost og regn om hverandre hele vinteren igjennom. At merket i tillegg er norsk er også et stort pluss!

DSC_0132

DSC_0149

DSC_0151

DSC_0155

DSC_0164

Jakke fra UBER // Votter og sko fra UGG // Skjerf fra Kashmina // Bukse fra 2ND ONE

THE DRESS

Jeg har funnet det som etter min mening er den perfekte nyttårskjolen! Jeg har lenge sett etter en paljettkjole i grønt med lange ermer og som rekker til midt på låret mitt, og denne oppfyller begge kravene. Det eneste minuset er at den koster en tusenlapp for mye..

Desktop134

Kjole fra Asos

Jeg fortsatte letingen etter årets nyttårskjole, og kom over en skikkelig rimelig variant fra Motel på Nelly.com. Den var i tillegg nedsatt med nesten 70%, så jeg fikk den til den nette sum av 191 kroner (!). Et skikkelig kupp med andre ord!

Desktop135

Gabby dress fra Motel

Om det blir årets nyttårskjole er foreløpig uvisst, men den kommer ihvertfall til å bli brukt ved flere anledninger i desember. Først ut er julebord med venninnene mine :)

YESTERDAYS

Her ser dere gårsdagens antrekk. Jeg har seinvakt på jobb i dag, men først skal jeg få unnagjort dagens treningsøkt. Som belønning skal jeg lage bananpannekaker og se sesongpremieren av «The Real Housewives of Beverly Hills». Jeg er helt hektet på den sereien, og har ventet så lenge på at sesong 5 skal starte. Håper det blir like mye action i løpet av denne sesongen også!

DSC_0008

DSC_0018

DSC_0004

Jakke – Ravn / Bukse  - 2ND ONE / Skjerf – Samsøe / Sko – Nike / Veske – By Malene Birger  

COOEE HOME

Om ikke lenge får vi inn Cooee Home på jobben, og det gleder jeg meg veldig til! Lekre pyntegjenstander i gull, kobber, marmor og eik er det som pryder kolleksjonen, så jeg kommer til å gå helt BANANAS. Så masse lekkert til leiligheten!

home2

Jeg ELSKER marmorhestene!

Desktop133

Foreløpig har vi fått inn julepynt fra Cooee Home, blant annet disse supertøffe juletrærne i hvitt og oil. Klarer ikke helt å bestemme meg for hvilke farge eller størrelser jeg vil gå for..

IMG_0250

Hva synes du om kolleksjonen? 

LET’S WORK OUT

Etter over 4 måneder med pause fra treningen, var det ubeskrivelig deilig å komme seg på treningssenteret igjen. Jeg har virkelig fått kjenne på «dørstokkmilen» denne høsten, og har kommet med alle mulige unnskyldninger til meg selv for å stå over treningen.. I dag klarte jeg endelig å overtale meg selv, og det føltes utrolig bra da jeg var ferdig. Riktignok har både kondisen og muskelmassen min gått mye ned på fire måneder, men jeg har lovet meg selv å komme fort tilbake i form igjen. Og det skal jeg klare!

- LOVE RUNNING -

run

Jeg trives aller best på tredemøllen, og da er riktig musikk helt avgjørende for om det blir en god eller dårlig løpeøkt. Jeg er flink til å oppdatere spillelisten min, og akkurat nå er det disse sangene som gir meg mest motivasjon. En god miks mellom gamle og nye sanger, og alle har jeg funnet på Spotify.

Titti sin spilleliste til trening:

 • Fatboy Slim – «Right Here, Right Now»
 • Skrillex – «Recess»
 • Fatboy Slim – «The Rockafeller Skank»
 • Rudimental feat. John Newman – «Feel The Love»
 • Black Eyed Peas – «Pump It»
 • Taylor Swift – «Shake It Off»
 • Sigma – «Nobody To Love» Radio Edit
 • Pitbull, Akon – «Shut It Down»
 • Ricky Martin – «La Copa De La Vida»
 • Calvin Harris feat. John Newman – «Blame»
 • Ricky Martin – «María»

Kom gjerne med musikktips til meg også om du har :)

ØNSKELISTE TIL JUL: INTERIØR

Jeg har begynt på ønskelisten min til jul, og har allerede funnet masse fint. Under ser dere noen av ønskene mine, blant annet de tøffe bildeprintene fra Francisco Valle. Jeg kom tilfeldigvis over siden hans da han likte et av bildene mine på instagram, og jeg falt pladask for fargekombinasjonene han bruker. De hadde passet P.E.R.F.E.K.T inn i leiligheten min!

Desktop130

1. Høyttaler fra Geneva // 2. Salt- og pepperbøsse fra Menu // 3. Kaffekopper fra Pantone // 4. Stol fra HAY //        5. Lysestaker fra Kähler

Desktop132

Bilder til veggene fra FranciscoValleArt.com 

Hva ønsker du deg til jul?

FRIDAY IN

 VIPS – så var denne uken snart over også! Det blir en rolig innekveld på meg i dag siden jeg har tidligvakt på jobb i morgen, men så skal jeg ta helg og det skal bli så deilig. Jeg skal jobbe hver dag denne uken, så på søndag skal jeg ikke gjøre annet enn å ligge på sofaen og se på Friday Night Lights hele dagen. Take-away sushi skal jeg også ha!

Bilde tatt 14.11.14 kl. 20.32 #3

Ønsker dere en finfin helg!

PHOTOSHOOT

 I dag har jeg hatt en litt annerledes dag på jobben.. I tillegg til å oppdatere denne bloggen, har jeg også hovedansvaret for jobben sin blogg (infinityblogg.no). I den anledning har jeg og tre kollegaer vært på photoshoot for å ta antrekksbilder som skal vises på den fremover. Blant dyre og tøffe biler stod vi i finstasen og smilte så godt vi kunne. Synes resultatet ble ganske bra, og her har dere en liten sneak peek.

Skjermbilde 2014-11-12 kl. 22.30.15

Skjermbilde 2014-11-12 kl. 22.46.46

 Hvor lekre er ikke lammepelsene fra RAVN forresten? Jeg E.L.S.K.E.R de, men har litt problemer med å velge farge..