Månedlige arkiver: desember 2014

HOME DECORATION

Vi har fått inn utrolig mye lekkert fra Cooee Home på jobben nå, og jeg ble selvfølgelig fristet til å hamstre litt til leiligheten min.. Juletrærne har vi fått inn i flere forskjellige farger og størrelser, og jeg falt veldig for de i oak og kobber. Jeg har også fått kjøpt en ramme til «BatCat»-bildet som jeg bestilte fra Lovedales.no i forrige uke, så nå begynner ting å ta form her.

IMG_1195

IMG_1197

Lysestake i kobber fra By Lassen, duftlys fra Voluspa, bilde fra Lovedales, lysestaker i tre fra Åhléns og resten fra Cooee Home. Både Voluspa og Cooee Home kjøper jeg på INFINITY.

Oppskrift: Quesadilla med spekeskinke

Denne oppskriften er det faktisk kjæresten min som har introdusert til meg, og dette har blitt en ny favoritt hjemme hos oss. Ingredienslisten er kort, vanskelighetsgraden er lav og det smaker helt himmelsk. En perfekt kombinasjon med andre ord! Dette er en rett med mye smak og som passer veldig bra som tapas.

IMG_0953

Du trenger:

  • Tortillalefser (jeg bruker Old El Paso soft medium størrelse)
  • Spekeskinke (jeg bruker Strandaskinke)
  • Ridderost
  • Ruccola
  • Litt smør til steking

IMG_0910

Fremgangsmåte:

  1. Skjær osten i skiver og legg de utover tortillalefsen.
  2. Legg så et lag med spekeskinke oppå osten, og topp det med ruccola.
  3. Legg en ny tortillalefse oppå ruccolaen som et lokk
  4. Stekes på middels varme med litt smør i stekepannen på begge sider. De er klar når osten har smeltet og lefsene blitt lysebrune.

Desktop156

Smaker aller best når de er nystekt og varme..

IMG_0962

Håper det smaker!

UNDER MY UMBRELLA

Det har vært skikkelig storm i Bergen de siste dagene, og dermed veldig lite fristende å forlate leiligheten.. Paraplyen har vært min beste venn disse dagene, til tross for at den har vrengt seg x antall ganger på grunn av den sterke vinden. Det er kanskje på min topp 10 liste over ting jeg hater aller mest! Likevel har jeg klart å ignorere både regn og vind i dag for å få unnagjort litt julegaveshopping og hente et bilde på posten som jeg bestilte fra Lovedales i forrige uke. Jeg har lagt ut en liten sneak peak på min instagram (@tittibruvikcom), men jeg tenkte å få lagt ut litt bilder av det på bloggen når jeg har fått kjøpt ramme og hengt det opp på veggen..

IMG_0849

IMG_0850

Kåpe – Ravn // Skjerf – Samsøe // Veske – Phillip Lim // Sko – Acne 

Ønsker dere en finfin onsdag!

DENIM OVERALL

Under søndagens juleshopping fant jeg denne snekkerbuksen i denim på H&M Galleriet. Den ble ikke med meg hjem, men det angrer jeg litt på nå.. Dette superkomfortable plagget kan styles på utrolig mange måter, både til hverdag og til fest! I hverdagen ville jeg kombinert den med en løs t-skjorte og sneakers, mens til fest hadde jeg brukt høye pumps og en tettsittende topp med turtleneck.

Ja, jeg tror denne må bli min..

IMG_0825

IMG_0817

INSPIRASJON

Desktop147Desktop149Desktop146

ph: pinterest.com

EFVA ATTLING

Jeg har virkelig fått øynene opp for smykkene til Efva Attling den siste tiden. Under har jeg plukket ut mine absolutte favoritter fra kolleksjonene hennes, og som dere kanskje ser så foretrekker jeg enkle og stilrene smykker i sølv. Prisene ligger på ca. 1000 kroner (pluss/minus), med unntak av cuffen på det nederste bildet som koster litt over 2000 kroner. Jeg tenkte jeg skulle ønske meg noen av disse smykkene av kjæresten min til jul, og da synes jeg de som heter «Twosome» hadde vært ektra koselig å få..

Desktop153

Desktop154

Kollasjer21

www.efvaattling.se

ADDING SOME COLOURS

Jeg er ikke så flink til å bruke farger om vinteren, så i dag tok jeg på den sprekeste buksen jeg eier for å gjøre en liten forandring på det. I dag har jeg hatt min første fridag denne uken, og den har blitt brukt på blant annet julegaveshopping. Nå har jeg ca. halvparten igjen, og i løpet av uken som kommer skal jeg bli helt ferdig! Orker ikke å stresse med gavene rett før julaften slik jeg pleier å gjøre..

IMG_0782

Bukse – Designers Remix // Jakke – Samsøe // Genser – Arnie Says // Sko – Acne // Veske – Phillip Lim 

HÅRINSPIRASJON TIL JULEBORDET

Om to uker skal jeg på det årlige julebordet sammen med venninnene mine, og jeg gleder meg sånn! Kjolen er allerede i boks, og nå er det hårfrisyren som står for tur. Jeg er veldig lite kreativ når det kommer til hår og pleier som regel bare å ha det hengende løst med litt hårspray i. Denne gangen har jeg lyst til å prøve noe nytt, så etter litt surfing på internett har jeg funnet 3 forskjellige frisyrer som jeg liker veldig godt og som hadde passet perfekt til kjolen.

#1: Wet Look

Desktop142

Jeg elsker denne «stramme» looken og synes Rosie Huntington-Whiteley kler denne frisyren utrolig godt! En forholdsvis enkel frisyre der utfordringen blir å få håret til å se nydusjet og rent ut, ikke fett..

#2: Flettet

Desktop143

Jeg elsker flettet hår, og Amanda Seyfried sin frisyre er jo helt nydelig! Her er riktignok vanskelighetsgraden ganske mye høyere enn den første, så det spørs om jeg får denne til. Kanskje youtube har noen gode «how to»-videoer på lur..?

#3: Romantiske krøller

Desktop145

Denne frisyren er ganske safe og noe de fleste får til! Det eneste minuset er at håret mitt er relativt tynt og veldig glatt, slik at de fine krøllene jeg får i starten forsvinner etter et par timer..

Hvilke frisyre ville du gått for?

QUICK FIX

Gårsdagen gikk over på et blunk – bokstavelig talt! Jeg hadde satt vekkerklokken på 8 slik at jeg skulle få god tid til å vaske leilighet og klær, handle mat og trene før jeg begynte på jobb kl 15. Slik ble det altså ikke! Klokken 12:20 (!!) våknet jeg av meg selv, og da hadde jeg ikke tid til å gjøre stort annet enn å dusje, spise frokost lunsj, kle på meg og kjøre til jobb. Oppi det hele fikk jeg to minutter til overs til å knipse et halvdårlig bilde av gårsdagens antrekk…

IMG_0706

Jakke, skjørt – Samsøe // Genser – Designers Remix // Veske – 3.1 Phillip Lim // Sko – Nike // Smykke – Tom Wood

Dagens jobbvakt et vel overstått, og nå skal jeg straks starte på dagen middag. På menyen i dag står salat med avocado, soltørkede tomater, asparges, serranoskinke og parmesanost. NAM!

3.1 Phillip Lim

Denne vesken har stått høyt oppe på ønskelisten min veldig lenge nå, og planen var egentlig at jeg skulle kjøpe den da jeg var i København i oktober. En sort, liten veske med sølvdetaljer har faktisk vært en mangelvare i garderoben min og noe jeg har savnet hver gang jeg ut og ikke trenger å ha med meg så mye. Denne vesken synes jeg er både klassisk og røff på samme tid, og helt min stil! Da jeg fant den til -20% i anledning Black Friday måtte jeg bare slå til.

3.1 Phillip Lim Soleil Chain

IMG_0672

IMG_0667

Dere kommer til å se mange antrekksbilder med denne fremover for å si det sånn.. Materialistisk lykke på høyt nivå!

MINE SKJØNNHETSPRODUKTER TIL HUDEN

Det er ikke ofte jeg skriver om hår, sminke og andre skjønnhetsprodukter på bloggen, men i dag tenkte jeg å tipse dere om mine beste produkter når det kommer til fuktighet og rens av ansiktet, samt fuktighetsprodukter til resten av kroppen. Dette er produkter som jeg har sverget til i flere år, og som jeg synes fungerer veldig bra til min hud. Jeg har en typisk normal/kombinert hud som trenger produkter som gir fukt, men som ikke gjør huden blank utover dagen.

EVERYDAY ESSENTIALS

Desktop139

1. Aquasource fra Biotherm: Denne ansiktskremen tilfører mye fuktighet til huden, men den lette gel-konsistensen gjør at huden ikke blir blank og fet utover dagen. Brukes hver morgen og kveld.

2. Seaweed Facial Wash fra The Body Shop: Dette er den eneste rensen jeg bruker, og jeg synes den dekker mine behov veldig godt. Jeg bruker den hver morgen og kveld sammen med vann, og huden kjennes myk, frisk og ren ut etterpå.

3. Lait Corporel fra Biotherm: Denne body-lotion har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og det er fremdeles en stor favoritt. Den trekker raskt inn i huden og tilfører mye fuktighet. Brukes på hele kroppen etter at jeg har dusjet.

4. Walnut Complexion Scrub fra Ole Henriksen: Denne ansiktsskrubben er helt magisk, og huden blir silkemyk etter en runde med denne. Brukes ca. 1-2 ganger i uken. Denne kjøper jeg på blivakker.no.

5. Glycinello håndkrem: Denne håndkremen hadde jeg ikke klart meg uten når det er skikkelig kaldt ute. Den er veldig fet i konsistensen og gjør tørre hender gode som ny igjen. Kjøpes på apoteket.

6. Leppepomade fra Savex: Ettersom jeg nesten ikke tåler noen leppeprodukter, er denne leppepomaden min redning om vinteren. Tilfører sprukne og tørre lepper masse fukt. Kjøpes på blant annet Vita.